vagotron1995 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 θελω να ξερω πως μπορω να αγορασω ενα app απο το android market?δηλαδη θελει πιστωτικη ή μπορω να αγορασω με paysafe? και κατι ακομα...το παιχνιδι order and chaos online ειναι compatible με το κινητο μου το Huawei Ideos x5 u8800? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 εφαρμογες νομιζω αγοραζεις με μοναδες απο το κινιτο αν στο μαρκετ μπορεις να το κατεβασεις σημενει οτι θα το παιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagotron1995 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ααα δηλαδη αν εχω 10 ευρω στην καρτα και το app κανει 8 ευρω,θα μου φαει απο της καρτας τα λεφτα,δηλαδη θα μου μεινουν 2 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 αν δεν κανω λαθος, ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagotron1995 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 σε ευχαριστω πολυ =)!α μηπως ξερεις αν το παιχνιδι order and chaos ειναι compatible στο Huawei X5 u8800? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 αν δεν ειναι συμβατό στο μαρκετ θα στο βγαλει και κατι ακομα τωρα το μαρκετ μετανομαστικε εγινε play https://play.google.com/store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagotron1995 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν μπορεις να αγορασεις εφαρμογη απο το play (former market) με μοναδες απο το κινητο. Ακομα τουλαχιστον. Θελει καποια χρεωστικη ή πιστωτικη. Δεν ξερω αν λειτουργει με paysafe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagotron1995 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 αληθεια?ποο δηλαδη τωρα μονο με πιστωτικη μπορω να παρω το order and chaos online?φτου..ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα