Προς το περιεχόμενο

carrefour logitech dinovo keyboard 29 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και εγώ το πάω με χίλια το συγκεκριμένο! αύριο πρωί πρωί έφυγα να χτυπήσω ένα μιας και είναι το αγαπημένο μου πληκτρολόγιο :fear:

Δημοσ.

Έχω εδώ και 2-3 χρόνια την έκδοση για Mac από προσφορά του e-shop στα 18 ευρώ. Παίζει και σε Windows χωρίς κάποια κουμπιά να λειτουργούν ελλείψει drivers για Windows.

Είναι πολύ όμορφο, πολύ καλή ποιότητα και σχετικά μικρό. ΜΕγάλη εμβέλεια και σχετικά αθόρυβα πλήκτρα (Στυλ λαπτοπ) Κατά τ' άλλα δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από λειτουργίες. Ούτε καν προσαρμοζόμενο ύψος.

Για όποιον θέλει ένα κόσμημα στο γραφείο του με καλή ποιότητα...είναι τέλειο.

Δημοσ.

Πήγα σήμερα στο carrefour στην λεωφόρο Αθηνών πήρα περιχαρής ένα (δεν είχε τιμή στο ράφι) πάω στο ταμείο, 79.90 μου λέει η ταμίας. Το άφησα στον πάγκο της ευχήθηκα καλό μεσημέρι και αποχώρησα...

• Moderators
Δημοσ.

Λ. Κηφισίας λεει ο TS... (Καρφ. Αμαρουσιου)

Φανταζομαι οτι πηγες τουλαχιστον με τη σκεψη στο μυαλο οτι το πιθανοτερο ηταν η τιμη να ειναι διαφορετικη απο το "29"... (γιατι στο μηνυμα σου εισαι "ψυχρος" και δεν δινεις "στιγμα" ;) )

Συνηθες φαινομενο στα καρφουρια. Μονο αν ηταν σε φυλλαδιο θα ηταν κοινη η τιμη.

Δημοσ.

Το είχα στο μυαλό μου, αλλά ο συνδυασμός της έλλειψης τιμής με το ότι υπήρχαν 1 κλειστό και 1 ανοιχτό κομμάτι και ότι είχε παντού τεράστια πανό "εκπτώσεις σε ηλεκτρονικά προϊόντα" (ή κάπως έτσι, με έκανε να πιστέψω ότι έχω ελπίδες..

• Moderators
Δημοσ.

Το είχα στο μυαλό μου, αλλά ο συνδυασμός της έλλειψης τιμής με το ότι υπήρχαν 1 κλειστό και 1 ανοιχτό κομμάτι και ότι είχε παντού τεράστια πανό "εκπτώσεις σε ηλεκτρονικά προϊόντα" (ή κάπως έτσι, με έκανε να πιστέψω ότι έχω ελπίδες..

Αν ειχες περασει εδω και πανω απο 6μηνο απο το καρφ. Λεωφ. Καβαλας (Λεωφ. Αθηνων, το ιδιο ειναι, σημειωση για τους μη παροικουντες) αλλη μια τουλαχιστον φορα θα ειχες καταλαβει οτι δεν εχεις ελπιδες! :-D

"Ξεπουλημα" (ετσι το λενε εδω και πολλους μηνες εκει στον οροφο πανω!) εννοουν πχ να πουλανε  ups-πολυπριζο ανοιγμενο κουτι, ταλαιπωρημενο, σκισμενο, στην τιμη των 70 ευρω οταν πριν 2 χρονια (το ιδιο!) το ειχαν "σφραγισμενα κομματια στο καθαρο ραφι" ιδια τιμη και μαλιστα πριν 2 χρονια  ειχα παρει δυο κομματια απο αλλου (μην πω και θεωρηθει διαφημιση) 33.5 ευρω εκαστο!

Δημοσ.

Αν ειχες περασει εδω και πανω απο 6μηνο απο το καρφ. Λεωφ. Καβαλας (Λεωφ. Αθηνων, το ιδιο ειναι, σημειωση για τους μη παροικουντες) αλλη μια τουλαχιστον φορα θα ειχες καταλαβει οτι δεν εχεις ελπιδες! :-D

"Ξεπουλημα" (ετσι το λενε εδω και πολλους μηνες εκει στον οροφο πανω!) εννοουν πχ να πουλανε  ups-πολυπριζο ανοιγμενο κουτι, ταλαιπωρημενο, σκισμενο, στην τιμη των 70 ευρω οταν πριν 2 χρονια (το ιδιο!) το ειχαν "σφραγισμενα κομματια στο καθαρο ραφι" ιδια τιμη και μαλιστα πριν 2 χρονια  ειχα παρει δυο κομματια απο αλλου (μην πω και θεωρηθει διαφημιση) 33.5 ευρω εκαστο!

Η αλήθεια είναι ότι βρέθηκα στην περιοχή για άλλη δουλειά, οπότε είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Δεν ήξερα τι γίνεται στο συγκεκριμένο κατάστημα και γενικότερα στα careffour. Δεν έδωσα σημασία στις προσφορές αν και σε λίγα κομμάτια που πήρε το μάτι μου οι τιμές ήταν αστείες...

Anyway... Περαστικά τους...

Αν πήγε κάποιος στο κατάστημα στην Κηφισίας αν ενημερώσει...

Δημοσ.

Το βρήκα και εγώ στο Carrefour Αλίμου. Όντως 29€. Εξαιρετική ποιότητα και original. Είχε αρκετά τεμάχια. Σπεύσατε.

Δημοσ.

κάθε άλλο παρά μουφα είναι το συγκεκριμένο.

μουφα οχι ποιοτικα,αλλα χρηστικα

ειχα παρει ενα παρομοιο,και με ενα δαχτυλο παταγα 2-3 πληκτρα μαζι.frown.png

Δημοσ.

Τελικά δε με θέλει... Πήρα 1 από carrefour Και έχει dead πλήκτρα. Δυστυχώς πάει πάλι πίσω αύριο το πρωί...

Δημοσ.

Ένα από τα θέματα που έχουν ανοίξει στο forum της Logitech για το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο: http://forums.logitech.com/t5/Keyboards-and-Keyboard-Mice/diNovo-for-notebooks-unresponsive-keys-disassembly/td-p/386880

Αυτό ακριβώς το πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ. Το επέστρεψα και έγινε πίστωση των χρημάτων στην κάρτα μου. Πάντως είχε 4-5 ακόμη αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει την τύχη του.

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει τα μηνύματά σας για να ξέρω τι παίζει/έχει παίξει οπότε στο σχετικό/άσχετο

1 τεμάχιο στο Carrefour στους Αγίους Αναργύρους (στις 1 το μεσημέρι) σε κουτί μάλλον ανοιγμένο. Δεν κοίταξα εντός να δω αν έχει το πληκτρολόγιο ή μπάμιες!

Στα 39€

Δημοσ.

Δεν έχω διαβάσει τα μηνύματά σας για να ξέρω τι παίζει/έχει παίξει οπότε στο σχετικό/άσχετο

1 τεμάχιο στο Carrefour στους Αγίους Αναργύρους (στις 1 το μεσημέρι) σε κουτί μάλλον ανοιγμένο. Δεν κοίταξα εντός να δω αν έχει το πληκτρολόγιο ή μπάμιες!

Στα 39€

Μπαμιες δεν ειχε σιγουρα, ειναι εκτος εποχης εκτος αν ειναι καταψυγμενες. :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...