nikosspeed Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 καλησπέρα σε όλους .θέλω να δω τις ταινίες και έχω κάποιες απορίες .δεν έχω δει ποτέ star wars και δεν γνωρίζω από επεισόδια . ποια είναι η πρώτη ταινία star wars και πόσες είναι έχω μπερδευτεί με τα ονόματα . μπορεί να μου πει κάποιος με ποια να ξεκινήσω και πως πάει η σειρά ;
Chrisxxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 6 Ειναι οι ταινιες. Μια τριλογια που βγηκε '77-'83 και αλλη μια που βγηκε το '99-'05. Η πρώτη τριλογια ('77-'83) περιγράφει τα γεγονότα που ακολουθησαν μετα τη 2η τριλογία δηλαδή η 2η τριλογία αποτελει χρονικά prequel της 1ης (ελπιζω να μη σε μπερδεψα ). http://www.imdb.com/find?q=starwars&s=all θα σου πρότεινα να δεις πρώτα τα παλια starwars γιατι μπορει να ξενερώσεις με τα εφε αν δεις πρωτα τα καινουρια.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Με τη σειρά που γυρίστηκαν πρέπει να τα δεις. Πρώτα τις ταινίες του '77-'83 και μετά τις καινούργιες. Υπάρχει, βέβαια, ένα ζήτημα, για το οποίο υπάρχει debate. Οι παλιές ταινίες έχουν επανεκδοθεί με νέα εφφέ και με ορισμένες κομβικές αλλαγές σε ορισμένα σημεία. Και μάλιστα όχι μόνο μια φορά. Η γνώμη μου είναι να τις δεις όπως παίχτηκαν αρχικά, χωρίς καθόλου τροποποιήσεις.
nikosspeed Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ευχαριστώ παιδιά . είδα μέχρι την μέση στο πρωτο του 1977 καλό φαίνεται αν και δεν κατάλαβα και πολλά .τεσπα θα δω αύριο το υπόλοιπο
Str Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 you.just.dont.stop.a.starwars.movie.to.see.the.rest.the.next.day πίριοντ!
pseira Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 One does not simply not finish a Star Wars film. Ιεροσυλία!
tsifotis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μια φορα στην ΥΕΝΕΔ παιζανε τον Αμλετ. Εκει οπου ο Λορενς Ολιβιε μονολογει To Be Or... διακοπτουνε για τις ειδησεις των 12 - μαχαιρι - Ε καποια πραματα δεν διακοπτονται. To star wars εαν δεν σε τραβηξε να το δεις ολοκληρο μαλλον δυσκολα θα σε απασχολησουνε οι υπολοιπες της σειρας
deesnider Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μια φορα στην ΥΕΝΕΔ παιζανε τον Αμλετ. Εκει οπου ο Λορενς Ολιβιε μονολογει To Be Or... διακοπτουνε για τις ειδησεις των 12 - μαχαιρι - Πού είναι το περίεργο σ' αυτό; Μπορεί να ήθελαν να κρατήσουν σε αγωνία τους τηλεθεατές, σχετικά με το τι θα έλεγε ο Olivier στη συνέχεια...
nikosspeed Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μια φορα στην ΥΕΝΕΔ παιζανε τον Αμλετ. Εκει οπου ο Λορενς Ολιβιε μονολογει To Be Or... διακοπτουνε για τις ειδησεις των 12 - μαχαιρι - Ε καποια πραματα δεν διακοπτονται. To star wars εαν δεν σε τραβηξε να το δεις ολοκληρο μαλλον δυσκολα θα σε απασχολησουνε οι υπολοιπες της σειρας το σταματησα γιατι οι υποτιτλοι πηγαιναν λαθος μετα την μεση και εψαχνα αλλους και δεν εβρισκα . βαρεθηκα να ψαχνω και το εκλεισα . το ειδα και το πρωτο και το δευτερο μερος δηλαδη 3 kai 4 . ωραιο ειναι βρηκα τους υποτιτλους χθες . σημερα παμε για το αλλο
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Το πρώτο και το δεύτερο μέρος, είναι το 4 και το 5. Δεν πιστεύω να έκανες λάθος, θα το είχες καταλάβει.
nikosspeed Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Το πρώτο και το δεύτερο μέρος, είναι το 4 και το 5. Δεν πιστεύω να έκανες λάθος, θα το είχες καταλάβει. ναι σωστά 4 - 5 μπερδεύτηκα .
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Διαβάστε και το παρακάτω κείμενο που αναλύει έναν άλλον τρόπο προβολής των ταινιών star wars (great spoilers inside) http://static.nomachetejuggling.com/machete_order.html (αν και η άποψη μου είναι ότι τα eps 1-3 είναι άθλια, πούστη Luca$$$)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Διαβάστε και το παρακάτω κείμενο που αναλύει έναν άλλον τρόπο προβολής των ταινιών star wars (great spoilers inside) Όλο το argument βασίζεται στο ότι βλέπεις τις παραλλαγμένες αρχικές ταινίες. Απλώς τις βλέπεις όπως ήταν και τελειώνει το ζήτημα.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Όλο το argument βασίζεται στο ότι βλέπεις τις παραλλαγμένες αρχικές ταινίες. Απλώς τις βλέπεις όπως ήταν και τελειώνει το ζήτημα. Μαζί σου. Γιαυτό και προτείνω τα laserdisc rips ή τα Harmy’s Despecialized Editions των 4-6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα