z4rx07 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Η απορία μου είναι η εξής. Έχω μια LG οθόνη. ον τελευταίο καιρό παρατηρώ έντονα ότι η εικόνα έχει έρθει λίγο πιο μέσα. Δεν ξέρω αν ήταν από πάντα έτσι αλλά πρόσφατα το αντιλήφθηκε ότι η εικόνα είναι πιο μέσα από τις άκρες. Ελάχιστα μεν αλλά είναι πιο μέσα. Αυτό τί σημαίνει; Μήπως έχει πρόβλημα; Αμα μπορεί καποιος να με βοηθήσει θα του ειμουν ευγνωμων Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2012 από z4rx07
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τι ακριβώς εννοείς μέσω φωτό;
Boltaz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Η απορία μου είναι η εξής. Έχω μια LG οθόνη. ον τελευταίο καιρό παρατηρώ έντονα ότι η εικόνα έχει έρθει λίγο πιο μέσα. Δεν ξέρω αν ήταν από πάντα έτσι αλλά πρόσφατα το αντιλήφθηκε ότι η εικόνα είναι πιο μέσα από τις άκρες. Ελάχιστα μεν αλλά είναι πιο μέσα. Αυτό τί σημαίνει; Μήπως έχει πρόβλημα; Αμα μπορεί καποιος να με βοηθήσει θα του ειμουν ευγνωμων Εχει button auto set(adjust) / απο menu ή χειροκινητα , ωστε να καλυψεις ολη την οθονη ...
z4rx07 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τι ακριβώς εννοείς μέσω φωτό; Δυστηχώς και να τραβήξω φωτό (άσε που δνε έχω μηχανή) δεν πιστεύω να βοηθήσει γιατί δεν θα φανεί καθαρά. Εχει button auto set(adjust) / απο menu ή χειροκινητα , ωστε να καλυψεις ολη την οθονη ... Το έκανα το auto δεν βοήθησε και πολύ, τώρα ψάχνω το χειροκίνητο τρόπο. Πάντως ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον παιδιά
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 O Boltaz μάλλον αναφέρεται στην επιλογή Overscan, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή η περίπτωση.
z4rx07 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 O Boltaz μάλλον αναφέρεται στην επιλογή Overscan, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή η περίπτωση. Από το AMD Vision Engine Control Center έχει κάποιες ρυθμίσεις. Θα υπάρχει εκεί μέσα αυτό που λές; Την περίπτωση των καμμενων pixels που διαβάζω συχνά πυκνά την αποκλείουμε;
dantes.00 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Είχα και γω παρόμοιο πρόβλημα με LG οθόνη. Τελικά διαπίστωσα ότι στη σύνδεση που χρησιμοποιούσα το PC (HDMI 1) έπρεπε να δηλώσω από το μενού της οθόνης ότι είναι PC. Η εικόνα επανήλθε σε όλο το μέγεθος αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα