Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Η απορία μου είναι η εξής. Έχω μια LG οθόνη. ον τελευταίο καιρό παρατηρώ έντονα ότι η εικόνα έχει έρθει λίγο πιο μέσα.

Δεν ξέρω αν ήταν από πάντα έτσι αλλά πρόσφατα το αντιλήφθηκε ότι η εικόνα είναι πιο μέσα από τις άκρες. Ελάχιστα μεν αλλά είναι πιο μέσα.

Αυτό τί σημαίνει; Μήπως έχει πρόβλημα; Αμα μπορεί καποιος να με βοηθήσει θα του ειμουν ευγνωμων :)

Επεξ/σία από z4rx07
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά. Η απορία μου είναι η εξής. Έχω μια LG οθόνη. ον τελευταίο καιρό παρατηρώ έντονα ότι η εικόνα έχει έρθει λίγο πιο μέσα.

Δεν ξέρω αν ήταν από πάντα έτσι αλλά πρόσφατα το αντιλήφθηκε ότι η εικόνα είναι πιο μέσα από τις άκρες. Ελάχιστα μεν αλλά είναι πιο μέσα.

Αυτό τί σημαίνει; Μήπως έχει πρόβλημα; Αμα μπορεί καποιος να με βοηθήσει θα του ειμουν ευγνωμων :)

Εχει button auto set(adjust) / απο menu ή χειροκινητα , ωστε να καλυψεις ολη την οθονη ...

Δημοσ.

Υπάρχει πιθανότητα να δούμε τι ακριβώς εννοείς μέσω φωτό;

Δυστηχώς και να τραβήξω φωτό (άσε που δνε έχω μηχανή) δεν πιστεύω να βοηθήσει γιατί δεν θα φανεί καθαρά.

Εχει button auto set(adjust) / απο menu ή χειροκινητα , ωστε να καλυψεις ολη την οθονη ...

Το έκανα το auto δεν βοήθησε και πολύ, τώρα ψάχνω το χειροκίνητο τρόπο.

Πάντως ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον παιδιά :)

Δημοσ.

O Boltaz μάλλον αναφέρεται στην επιλογή Overscan, αν και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή η περίπτωση.

Από το AMD Vision Engine Control Center έχει κάποιες ρυθμίσεις. Θα υπάρχει εκεί μέσα αυτό που λές;

Την περίπτωση των καμμενων pixels που διαβάζω συχνά πυκνά την αποκλείουμε;

Δημοσ.

Είχα και γω παρόμοιο πρόβλημα με LG οθόνη.

Τελικά διαπίστωσα ότι στη σύνδεση που χρησιμοποιούσα το PC (HDMI 1) έπρεπε να δηλώσω από το μενού της οθόνης ότι είναι PC. Η εικόνα επανήλθε σε όλο το μέγεθος αμέσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...