Aggeluska Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα χβοχ360+κινεkt απο εδω απο το ινσομνια. θελω να το αγορασω διοτι ειδα ενα βιντεο με το κινεκτ και μου αρεσε πολυ. αλλα με προβληματιζουνε πολλα σχολια για το κινεκτ οτι δεν ειναι ετσι οπως φαινεται. δν ανταποκρινετε καλα κλπ μπορει καποιος με εμπειρια να μου πει? ευχαριστω
naruto14 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 καλησπερα, σκεφτομαι να αγορασω ενα χβοχ360+κινεkt απο εδω απο το ινσομνια. θελω να το αγορασω διοτι ειδα ενα βιντεο με το κινεκτ και μου αρεσε πολυ. αλλα με προβληματιζουνε πολλα σχολια για το κινεκτ οτι δεν ειναι ετσι οπως φαινεται. δν ανταποκρινετε καλα κλπ μπορει καποιος με εμπειρια να μου πει? ευχαριστω Δεν είναι άσχημο. Το είχα παίξει σε κατάστημα. Τα παιχνίδια δεν είναι πολύ καλά. και δεν αναγνωρίζει τις άκρες των δαχτύλων. Αυτά με χάλασαν. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό περιφεριακό. Σκέφτομαι να αγοράσω καμία προσφορά xbox 360 kinect στα 149 όπως την τελευταία μέρα του χρόνου.
Aggeluska Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 χμμμμ εγω σκεφτομαι να δωσω την καρτα γραφικων μου για να το παρω ! χαχα . δεν παιζω games πια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα