big_sofos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 καλησπέρα παιδιά... να πώ ότι έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο. έχω το εξής πρόβλημα. : έχω windows 7 32 bit και την κάρτα emu 0404 usb εξωτερική για επαγγελματική ηχογράφηση, εγώ είμαι αρχάριος ακόμα. έχω το εξής πρόβλημα πέρασα τα driver της κάρτας για vista 32 bit "λένε κάνουν χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα" εμένα όταν ηχογραφώ από το πυκνωτικό μικρόφωνο. (c-1) ακούγεται η μουσική και από τα 2 ηχεία κανονικά! αλλά η φωνή που ηχογραφώ ακούγετε από το ένα ηχείο τι πρέπει να κάνω ώστε να ακούγεται και απο τα 2???? τι ρυθμίσεις ώστε να ηχογραφώ φωνή και να ακούγεται και απο τα 2 ηχεία...;; χρησιμοποιώ η mixcraft-cubase όποιος μπορεί ας απαντήσει σε ένα από τα 2 προγράμματα... ευχαριστώ !!!!
sl028 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Όταν ηχογραφείς με ένα μικρόφωνο το σήμα έρχεται μέσω ενός καναλιού, άρα καλό είναι πριν κάνεις την ηχογράφηση, να είχεις σετάρει το track να έχει mono input (L ή R). Αν είχες 2 μικρόφωνα θα ερχόταν δικάναλο (stereo). Εφόσον έχεις ήδη ηχογραφήσει mono σήμα σε stereo wav, κάνε split το wav και κράτα το αρχείο με την ηχογράφηση.
big_sofos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 σε ευχαριστώ για την απάντηση.. έχω ένα μικρόφωνο πάνω όταν ενοείς (σετάρω) μπορείς να μου πείς πως μπορώ να το κάνω;; πιες ακριβώς οι ρυθμίσεις και που πάνε;; ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
sl028 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Στο Cubase http://www.youtube.com/watch?v=0jNt4T1oRF8 δες την αρχή του βίντεο στο 0:35. Οι ρυθμίσεις που λέω είναι εκεί που λέει "mono in" και "stereo out" Στις ηχογραφήσεις μικροφώνου που έχεις κάνει ήδη, και που θες να ακούγονται στο "κέντρο", επιλέγεις "mono out". Σε μελλοντικές ηχογραφήσεις, θα βάλεις "mono in" και "mono out". (αυτό που σου είπα για το split ξέχνα το)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα