Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, εχω εναν pc που εχει μια μοναδα dvd-rom και δουλευει κανονικα. Επιασα ενα παλιο dvd-rom που είχα

απο παλιο pc και παω να το βαλω σε αυτον τον υπολογιστή αλλα οταν βαζω τα καλώδια απο πισω και ανοιγω τον υπολογιστη

τοτε μεσα στο υπολογιστής μου δεν μου βγάζει κανενα dvd-rom ουτε το καινουργιο ουτε το παλιο. Άν το

συνδεω μονο του δουλεύει και το παλιο μονο του δουλευει και το καινουργιο. Ταυτόχρονα μονο δεν δουλεύουν τι γινεται?

Είναι ide

Δημοσ.

Έχουν κάτι Jumper αυτά δίπλα απο την ταινία, βάλε το ένα Slave και το άλλο Master. Ή βάλε και τα 2 CS (Cable Select).

Το υπόμνημα που είναι το slave και που το master θα είναι απάνω στο αυτοκόλλητο του cd rom ή δίπλα στα πινάκια.

Δημοσ.

Έχουν κάτι Jumper αυτά δίπλα απο την ταινία, βάλε το ένα Slave και το άλλο Master. Ή βάλε και τα 2 CS (Cable Select).

Το υπόμνημα που είναι το slave και που το master θα είναι απάνω στο αυτοκόλλητο του cd rom ή δίπλα στα πινάκια.

Δέν εχει αλλα καλωδια το pc μεσα κενα για να δοκιμασω :(

Δημοσ.

Οχι, καλώδια, Jumper, σαν αυτά: Link

Γύρνα τα σύμφωνα με το υπόμνημα το ένα slave και το άλλο master.

Edit: Το καλώδιο το αφήνεις όπως το έχεις, η μία άκρη στην μητρική, η άλλη στο 1o dvd και η άλλη στο 2ο. Όμως γύρισε τα jumper το ένα σε slave και το άλλο σε master ή και τα 2 σε CS και δες αμα τα βλέπει.

Δημοσ.
Οχι' date=' καλώδια, Jumper, σαν αυτά: Link

Γύρνα τα σύμφωνα με το υπόμνημα το ένα slave και το άλλο master.

Edit: Το καλώδιο το αφήνεις όπως το έχεις, η μία άκρη στην μητρική, η άλλη στο 1o dvd και η άλλη στο 2ο. Όμως γύρισε τα jumper το ένα σε slave και το άλλο σε master ή και τα 2 σε CS και δες αμα τα βλέπει.

Έχεις δίκιο εφτιαξε σε ευχαριστω πολύ :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...