tapatr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρες. Λοιπόν.Μιάς και η HOL με σταύρωσε και μέχρι να μου έρθει σπίτι ιντερνετ απο άλλον πάροχο θα κόψω το λαιμό μου θέλω λίγο τα φώτα σας. Στα 100 μέτρα απο το σπίτι μου χωρις να παρεμβάλονται κτήρια είναι το πατρικό μου το οποίο έχει βεβαια ιντερνετ. Πως ενισχύουμε το σήμα ώστε να κάνω κι εγω δουλειά μου μέχρι να βρώ ακρη? Ευχαριστώ πολύ.
The_Judas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Με τα ασύρματα δίκτυα τίποτα δεν είναι εγγυημένο... αλλά μια 1η λύση είναι ένας καλός ασύρματος δέκτης. π.χ κάτι σαν και αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/RTL8187L-1000MW-USB-WiFi-Wireless-Network-Card-Adapter-IEEE-802-11g-b-/220970489360?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item3372de1610 Την στιγμή που δεν παρεμβάλονται κτίρια ενδιάμεσα πιθανόν να αρκεί.
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 στα 100 μετρα αν υπαρχει οπτικη επαφη παιζεις και με Omni μετα στο pc σου μπορει να παει κατι σαν αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/ALFA-AWUS036NH-2W-Wireless-N-WiFi-USB-Adapter-Antenna-/300511303863?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item45f7de98b7 που εχει Panel απλα μην το βαλεις 1000mw ειναι παρα πολυ.η αλλη λυση αν στο ρουτερ σου αλλαζει η κεραια βαλε και εκει πανελ βαλε και ενα πανελ και στην ασυρματη καρτα δικτυου σου αρκει αν βλεπονται.παραθυρο παραθυρο.αν η οπτικη ειναι απο ταρατσα μετα πας σε κανα ubiquiti
ArisG88 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Μονο με οπτικη επαφη και 2 Access Points (το ενα σε client mode) θα κανεις αυτο που θες
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 αν δεν εχεις οπτικη επαφη υπαρχει και η λυση απο ταρατσα σε ταρατσα οπου εκει θα πρεπει να παρεις καμποσα πραγματακια.αν βλεπονται απο μπαλκονι κτλ την βγαζεις πιο φτηνα.
PALLiS Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Όλα τα παραπάνω αναγραφόμενα είναι σωστά. Αν έχεις οπτική επαφή ίσως και να κάνεις δουλειά επενδύοντας μονόπλευρα, δηλαδή μόνο στο χώρο σου. Αλλιώς πάς σε αυτό τπου λέει ο ArisG88. Λύσεις πολλές, αλλά μάλλον δεν θα έπρεπε να πας σε USB λύση μιας και αν χρειαστείς ζευγάρι που θα είναι σίγουρα κανενα τύπου 5210G ή Nanostation το USB θα πάει χαμένο. Παρόλα αυτά αν θελήσεις USB, νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι αυτή εδώ: http://e-wireless.gr/product.php?id=402 Μοναδικό και με πάνελ 15dBi και όχι omni. PALLiS
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 Δημοσ. 18 Απριλίου 2012 απλα ας κοιταξει για μονοπλευρα αν εχει οπτικη επαφη για να μην του βγει ακριβα το να επενδυσει για προσωρινα και απο τις 2 πλευρες για αυτο ειπα την alfa με panel.αν τωρα εχει κτιριο αναμεσα ακομα και με ταρατσα εκει δεν νομιζω να τον σωσει κατι.αν και μετα απο τις 10 μαρτη που εχει ανοιξει το θεμα παιζει να τον εχουν ενεργοποιησει ηδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα