underground21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, Έχω βρεί και θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο (3 μηνών) motorola razr .Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι πρέπει να προσέξω και να ελέγξω στο κινητό έτσι ώστε να μην πέσω θύμα εξαπάτησης? Υπάρχει μία σύγχυση με την μνήμη του από όσο έχω δεί,έρχεται με 16 gb ή 8 ενσωματωμένη? Είναι αγορασμένο 550 ευρώ και μου το δίνει 340 (συζητήσιμη)είναι λογική τιμή?Είναι σε άριστη κατάσταση μου έχει πει,όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει λίγο ευχαριστώ πολύ.
agligoros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους, Έχω βρεί και θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο (3 μηνών) motorola razr .Μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει τι πρέπει να προσέξω και να ελέγξω στο κινητό έτσι ώστε να μην πέσω θύμα εξαπάτησης? Υπάρχει μία σύγχυση με την μνήμη του από όσο έχω δεί,έρχεται με 16 gb ή 8 ενσωματωμένη? Είναι αγορασμένο 550 ευρώ και μου το δίνει 340 (συζητήσιμη)είναι λογική τιμή?Είναι σε άριστη κατάσταση μου έχει πει,όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει λίγο ευχαριστώ πολύ. 340€ καλα ειναι...τοσο πανε περιπου και ποιο κατω... για να μην πεσεις θυμα,ελενξε το πριν το αγορασεις. και αν δεν γινετε αυτο αγορασε το με αντικαταβολη ωστε να το ελενξεις στο ταχυδρομιο
underground21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 340€ καλα ειναι...τοσο πανε περιπου και ποιο κατω... για να μην πεσεις θυμα,ελενξε το πριν το αγορασεις. και αν δεν γινετε αυτο αγορασε το με αντικαταβολη ωστε να το ελενξεις στο ταχυδρομιο Τι θα μου πρότεινες να ελέγξω πιο συγκεκριμένα?Τις βασικές λειτουργίες μόνο? Θα συναντηθώ σήμερα με το παιδί από κοντά να το δώ αλλά δεν θα το αγοράσω αμέσως.. Η απόδειξη αγοράς πρέπει να είναι πρωτότυπη για να ισχύει σωστά?
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δεν χρειαζεται να ειναι πρωτοτυπη η αποδειξη. Ελεγχεις: 1. οθονη 2. γενικα εξωτερικο κινητου 3. αν ανοιγει (φυσικα) 4. αν εχει προβλημα το ηχειο 5. αν εχει προβλημα το μικροφωνο Αυτα πανω κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα