woods Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 O H/Y κάνει αυτόματη επανεκκίνηση όταν τρέχει παιχνίδια ( Battlefield 3 , Portal 2 , GTA IV ) . O H/Y είναι 1090 AMD , Sabertooth 990 , GTX 285 , 8GB DDR 3 Gskill Sniper , 700 W Xilence PSU , Windows 7 64 , Thermaltake Soprano Full Tower . Πιθανότατα είναι θέμα driver . Έκανα απεγκατάσταση τα drivers της nvidia , κάνω επανεκκίνηση και προσπαθώ με F8 σε safe mode αλλά δεν εμφανίζεται ώστε να κάνω τα βήματα που απαιτούνται με το driver cleaner pro για να καταργήσω και να εγκαταστήσω ξανά τα drivers της nvidia .
dimitrisOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 μην κανεις απεγκαταστησταση απλα κανε update
maik42 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 για να μπεις σε safe mod μe την asus, πατας f8 κλασματα πριν μπεις στα windows.
woods Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και να με συγχωρέσετε που δεν απάντησα νωρίτερα . Είμαι νέος στο σαιτ και περιμένα οι οποιες απαντήσεις να εμφανιστούν στο email μου . Θα δοκιμάσω και θα δω .
CMD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 αν δεν σου βγάζει μπλε οθόνη, πιστεύω ότι είναι το τροφοδοτικό σου.
woods Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 αν δεν σου βγάζει μπλε οθόνη, πιστεύω ότι είναι το τροφοδοτικό σου. Το xilence 700 w Link δεν είναι αρκετό για μια gtx 285 ; Στο σαίτ της nvidia γράφει για 600w τροφοδοτικό . Η 285 που έχω έχει 6 - 8 pin αντί για 6 - 6 pin .
cloak Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δεν ειναι θεμα των drivers. το ειχα και γω το προβλημα. μπες στο bios και κοιταξε οτι εχει σχεση με τα ρευματα να ειναι auto η optimized. εννοειται οτι δεν εχεις κλοκαρει την καρτα γραφικων.
z4rx07 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μήπως όταν τρέχεις αυτά τα παιχνίδια, ανεβαίνουν ηψηλά οι θερμοκρασίες και το πισί επανεκκινεί; Μήπως δηλαδή είναι θέμα θερμοκρασιών και όχι drivers?
woods Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μήπως όταν τρέχεις αυτά τα παιχνίδια, ανεβαίνουν ηψηλά οι θερμοκρασίες και το πισί επανεκκινεί; Μήπως δηλαδή είναι θέμα θερμοκρασιών και όχι drivers? Το κουτί που έχει ο αδερφός ( την δοκιμάσαμε στο δικό του η/υ μιας και έχει 700 αντι του hec 500 που έχω στο δικό μου ) ένα thermaltake soprano και είχαμε ανοιχτό το πλαίνο κάλυμμα . Δεν πιστεύω να είναι θέμα θερμοκρασίας . Δεν ειναι θεμα των drivers. το ειχα και γω το προβλημα. μπες στο bios και κοιταξε οτι εχει σχεση με τα ρευματα να ειναι auto η optimized. εννοειται οτι δεν εχεις κλοκαρει την καρτα γραφικων. Link Η κάρτα είναι αυτή και εννοείται οτι τρέχει με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις . Είναι περιέργο να τρέχει 2 gigabyte soc σε sli Link και να κολάει με μια μονή gtx 285 .
cloak Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δεν ειπα οτι φταιει η καρτα και κολαει. ειπα να δεις το bios της μητρικης σου για το πως διαχειριζεται το ρευμα.
woods Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δεν ειπα οτι φταιει η καρτα και κολαει. ειπα να δεις το bios της μητρικης σου για το πως διαχειριζεται το ρευμα. Δεν βρήκαμε τι φταιεί τελικά . Ο αδερφός μου πήγε στα bios της μητρικής και τα έβαλε τα ρεύματα στις αυτόματες ρυθμίσεις . Όταν βάλαμε το GTA IV έπαιξε δίχως πρόβλημα , αντίθετα με το Crysis 2 και Battlefield 3 που κράσαραν όταν άρχιζε το παιχνίδι . Τέλος Πάντων , την κάρτα την επέστρεψα πίσω . Την κάρτα θα την έβαζα στο δικό μου σύστημα που είναι : AMD 965 3.4 , MSI K9A2 PLATINUM , GSkill 1066 4GB , HEC 500W PSU , Sagita Raidmax Case . Προβληματίστηκα ότι και να έπαιρνα τροφοδοτικο μπορεί να μου κολούσε πάλι και δεν ήθελα καν να το σκέφτομαι . Τώρα θα πάρω μια 5870 μάλλον αφου η GTX 260 SOC τρέχει μια χαρά με αυτο το τροφοδοτικό . Σας ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις και συμβουλές που μας δώσατε . Το θέμα κλείνει αφου η κάρτα επιστράφηκε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα