koslibpro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 καλησπερα, Εβαλα σημερα το πρωι την rom του koush για το nexus s μου.αλλα εχω ορισμενα προβληματα,και θα ηθελα να παω σε cyanogen mod 9 nightly,μπας και ειναι καλυτερα.. το κατεβασα,και τωρα ενω θελω να το περασω στην sd του κινιτου μου,οταν βαζω το usb ο υπολογιστης δεν το αναγνωριζει καν!! Τι να κανω τωρα ..??σιγουρα παντως εγω τα εκανα σαλατα,οποτε βοηθειααα! εκανα wipe data and clear cache πριν απολη την εγκατασταση.. ευχαριστω εκ των προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Στο κινητό, δε σου εμφανίζεται η επιλογή "Turn on USB storage"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 οχι... μπορω να το κανω μονο να μεταφερει αρχεια πολυμεσων,οπως λεει,οπου και παλι δεν αναγνωριζεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Από το recovery τότε; Υπάρχει και εκεί επιλογή για mount της sd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 στο recovery πως μπαινει ομως?πατωντας ταυτοχρονα το Powerr button και αυτο του ηχου,οταν ειναι κλειστο? αν ναι,αυτο το εκανα και δεν μπαινει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dewn735 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 volume up (πατημένο) και power on (http://www.youtube.com/watch?v=y23D4xrS3G0) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 σωστος,προσπαθουσα με το volume down εγω..! θα κανω edit σε λιγο αν χρειαστω κατι αλλο... ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα