mchls Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Χωρις πλακα ποσσες γυναικες/ κοριτσια/ whatever γνωριζεις που να ειναι gamers? Προσωπικα γνωριζω μονο τρεις και καμια απο αυτες δεν θα τις εβαλα σε κατηγορια "gamer" οπως τον εννοουμε μεταξυ μας γενικα οι αντρες. Έτσι όπως το θέτεις ''θηλυκοί δεινοί gamers'', ΟΧΙ, δεν έχω γνωρίσει...
mchls Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Τα games κάνουν καλό στα… μάτια Τα βίαια παιχνίδια «βελτιώνουν» το μυαλό
Tsolia Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Η σχετική παρατήρηση που έγινε σε αυτό το πανεπιστήμιο μπορεί να είναι και σωστή. Είμαι μάρτυρας από 3 ζευγάρια που παίζουν μαζί mmo. Τα δύο από αυτά είναι Άγγλοι και ένα ζεύγος είναι Έλληνες. Για τους Άγγλους δεν ξέρω τι γίνετε σπίτι τους, αλλά για τους Έλληνες στο σπίτι γίνετε του κουτρούλι ο γάμος. Όπου η κοπέλα τα σπάει με την healer της ενώ το παλικάρι από hard core gamer το έχει γυρίσει σε πιο casual champ! Πάντως εγώ τη γυναίκα μου, όσο και να προσπάθησα να την βάλω μέσα σε κάποιο από τα παιχνίδια που παίζω, αντιστέκεται σθεναρά. Οπότε καλή η παρατήρηση των άγγλων, αλλά τι γίνετε με τα ζευγάρια που ο ένας είναι παθολογικός gamer και ο άλλος παθολογικός αντι-gamer?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα