mchls Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Οι περιπτώσεις προβληματικών ζευγαριών, των οποίων το ένα μέλος παίζει ΜΜΟ και το άλλο όχι, είναι πολλές. Ποια είναι η λύση; Να παίζουν και οι δύο! Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Brigham, τα ΜΜΟRPG μπορούν να βελτιώσουν τις συζυγικές σχέσεις, ειδικά αν και τα δύο μέλη του ζευγαριού είναι gamers και αλληλεπιδρούν στα παιχνίδια. Αντίθετα, αν μόνο το ένα μέλος είναι gamer (συνήθως ο άντρας), εμφανίζονται προβλήματα στη σχέση τους. Εσείς τι εμπειρία έχετε με το έτερόν σας ήμισυ; Tα MMO Μπορούν Να Βελτιώσουν Τις Συζυγικές Σχέσεις
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ναι... Εκεί που είχες μία φορά γκρίνια γιατί άφησες την πετσέτα στο κρεβάτι μετά το μπάνιο... τώρα θα σου γκρινιάζει "γιατί έχεις αφήσει έτσι το warehouse" ή "τι στολή είναι αυτή; Δεν βλέπεις ότι δεν πάει με το χρώμα μαλλιών; Πώς τα κατάφερες έτσι;"
leftermann Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 δεν ξέρω τι θα γινόταν αν παίζαμε games, δεν παίζω ούτε κι εγώ... Πάντως, από τότε που άρχισε να ασχολείται με υπολογιστή και ίντερνετ και φέησμπουκ και τέτοια, μου έχει τσαταλιάσει τα νεύρα, φοβάμαι μην την εκπαραθυρώσω καμιά ώρα.
evabb Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 δεν ξέρω τι θα γινόταν αν παίζαμε games, δεν παίζω ούτε κι εγώ... Πάντως, από τότε που άρχισε να ασχολείται με υπολογιστή και ίντερνετ και φέησμπουκ και τέτοια, μου έχει τσαταλιάσει τα νεύρα, φοβάμαι μην την εκπαραθυρώσω καμιά ώρα. τι σημαινει αυτο;
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 τι σημαινει αυτο; Θα κάνει format στον υπολογιστή, θα βγάλει το Windows και θα βάλει Linux. Δηλαδή θα την βγάλει από τα παράθυρα.
Marria Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Θα κάνει format στον υπολογιστή, θα βγάλει το Windows και θα βάλει Linux. Δηλαδή θα την βγάλει από τα παράθυρα. Φοβερο :lol: :lol:
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Αντε και κοινο προφιλ στο facebook σαν κατι μ@λ@κες που βλεπω.
mchls Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Την περίπτωση να είναι μόνο η κοπέλα Gamer, την σκεφτήκατε ;;;
Bspus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Την περίπτωση να είναι μόνο η κοπέλα Gamer, την σκεφτήκατε ;;; μεχρι αποδειξεως του αντιθετου, παραμενει θεωρητικο το ενδεχομενο
mchls Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 μεχρι αποδειξεως του αντιθετου, παραμενει θεωρητικο το ενδεχομενο Γιατι βρε συ; Πολλα κοριτσακια λιωνουν στα video games... Επισης, πολλα αγορακια απεχθανονται τα video games... Αν [τι αν δηλαδη, ολο και θα εχει συμβει καπου, καποτε] ενα τετοιο κοριτσακι, με ενα τετοιο αγορακι, κανουν σχεση, το ενδεχομενο απο θεωρια περναει στην πραξη...
ikaruga24 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Γιατι βρε συ; Πολλα κοριτσακια λιωνουν στα video games... Επισης, πολλα αγορακια απεχθανονται τα video games... Αν [τι αν δηλαδη, ολο και θα εχει συμβει καπου, καποτε] ενα τετοιο κοριτσακι, με ενα τετοιο αγορακι, κανουν σχεση, το ενδεχομενο απο θεωρια περναει στην πραξη... Χωρις πλακα ποσσες γυναικες/ κοριτσια/ whatever γνωριζεις που να ειναι gamers? Προσωπικα γνωριζω μονο τρεις και καμια απο αυτες δεν θα τις εβαλα σε κατηγορια "gamer" οπως τον εννοουμε μεταξυ μας γενικα οι αντρες.
alex_000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Η δική μου το καίει (πχ στο skyrim δεν έχω δει πιο καμμένο ατομο απο αυτή γυναίκα η άντρα που κάνει ΟΛΑ τα quest και ανοίγει ΟΛΟ το χάρτη αυτό είναι μαζοχισμός) αλλά mmo δεν παίζει. Τα mmo έχουν κάνει κακό στην σχέση μας καθώς εγώ όταν παίζω mmo αν είναι καλό δεν υπάρχω αλλά την παλέψαμε. Αν παίζαμε και οι δύο πάλι δεν θα έκανε καλό στην σχέση μας καθώς εγω είμαι του competitive pvp και τσατίζομαι εύκολα ενώ αυτή θα εκανε pve. Ενα φίλο που ήξερα που έπαιζε wow με την γυναίκα του του έκανε καλό αν και είχε και αυτός τα ίδια προβληματα με το pvp..
Bspus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μα φυσικα υπαρχουν πολλες γυναικες που ασχολουνται σοβαρα με games. Αλλα και οσοι εχουν σχεση μαζι τους ειναι επισης gamers. Δεν εχω δει αντιθετη περιπτωση Νομιζω οτι το πιο βασικο που βοηθαει οταν και οι δυο παιζουν, η εστω εχουν παιξει στο παρελθον ΜΜΟ ειναι οτι καταλαβαινουν καταρχην τη φυση του καψιματος. Καταλαβαινουν γιατι μπορει οντως να ειναι πολυ σπαστικο να τους διακοψεις ορισμενες στιγμες. Δεν χρειαζεται να τους εξηγησεις καταρχην το πιο απλο, οτι δεν υπαρχει pause! Η οτι στο raid εχεις να συντονιστεις με αλλους 10 και το 5λεπτο που πρεπει να τον/τη σηκωσεις απο τον υπολογιστη ειναι απιστευτα εκνευριστικο για ολους. Δεν επικροτω βεβαια κατι τετοιο, αλλα εχοντας περασει απο τη φαση ΜΜΟ, απλα καταλαβαινω το συναισθημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα