sk8harddiefast Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Σημερα εφαγα 1 φρικη να παω σε Solaris για desktop. Exω λοιπον αρκετες αποριες. 1)Διαφορα Solaris 11 με Solaris 11 express? 2)Package Manager? 3)Aν στησω xfce4 πανω αντι του gnome, θα δω κανενα update ποτε? Θελω να βαλλω την 4.10 οταν βγει. 4)Να ελπιζω σε Κdenlive, chrome, flash, transmission, gliv, blender, conky, geany και λοιπα tools? Aν καποιος τα εκανε import 1 φεγγαρι καποτε, θα δω ποτε updates η θα δουλευω με προπολεμικα και buggy tools? 5)gcc,python klp? 6)documentacion? 7)forum? Ποσο νεκρο ειναι? 8)Eιναι free η θα το κατεβασω δωρεαν αλλα δεν θα μπορω να κανω updates? Καποτε ειχα στησει Solaris 10. Ηταν τρομερο αλλα οχι για desktop χρηση. Ελπιζω μηπως εχουν αλλαξει καθολου τα πραγματα. Απλα φοβαμαι πως μονο η oracle ασχολειται με το Solaris και πως δεν θα υπαρχουν users. Αν κολλησεις δεν θα δεις φως και πως θα κανεις 20 χρονια να στησεις και τα ποιο λογικα οπως vlc η mplayer και αυτο καμια παλια ξεχασμενη εκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Είχα κατεβάσει το Solaris 11 και update δεν είδα.Κάπου διάβασα ότι πλέον δεν είναι δωρεάν. Δηλαδή το κατεβάζεις αλλά από εκεί και πέρα είσαι μόνος αν δεν πληρώσεις, έτσι κατάλαβα τουλάχιστον. Μπορώ όμως να πω ότι μου άρεσε αρκετά, μου μοιάζει προσεγμένο. Κατέβασε το livecd ή dvd και δοκίμασε, όμως είναι μόνο για 64bit πλέον αποκλειστικά έχω την αίσθηση. Flash player μια χαρά έπαιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Κακο αυτο με τα updates. desktop μπορει να γινει? H δεν εχει ουτε package manager και θα ψαχνω σε κανενα ξεχασμενο tutorial να κανω import κανεναν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε το και θα λυθούν όλες οι απορίες. Μια απλή εγγραφή με αληθινό email πρέπει να κάνεις και μετά το κατεβάζεις από την σελίδα την επίσημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ξερεις γιατι ρωταω? Τρεχω bsdaki χτισμενο σε zfs, link aggregation, nfs και δεν το ξηλωνεις ετσι απλα για να τεσταρεις κατι αλλο. Μην μου πεις vbox. Αυτες οι δουλειες θελουν οθονη και 10 terminal και να μιλας μ το πραγματικο hardware. Δεν μπορω σε vbox. Mου την δινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Dual boot ή 2o σκληρό δίσκο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sk8harddiefast Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Βρηκα εναν και θα το τεσταρω εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Καλυτερα να δοκιμασεις το live cd πρωτα ωστε να δεις τι γινεται με το hardware σου και αν υποστηριζεται. Εγω με σταθερο και laptop εχω θεμα καθως ουτε η Marvell Yukon καρτα ουτε η Broadcom NetLink καρτα δικτου υποστηριζονται... Αν εχεις καμμια Realtek 10/100 θα εισαι τυχερος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα