Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι εύκολο ας το δοκιμάσει αλλά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το δεν ανοίγει το pc

Να έλεγε κάποιος για διακόπτη να πω ναι

Να έλεγε για τροφοδοτικό να πω ναι

Να έλεγε για μητρική ναι

Αλλά ένα pc ακόμα και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ δίσκο ανοίγει

Δηλαδή αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι έζησα ? και γιατί να πω παπαριες ? για να εντυπωσιάσω ? Φυσικά και ανοίγει χωρίς καν δίσκο γιατί το λες σαν επιχείρημα αυτό ? και any way είπαμε γιατί πρέπει να το λύσουμε εμείς διαφωνώντας και όχι η ίδια δοκιμάζοντας μήπως κ γλυτώσει τον κόπο ? Ας μην ξεχνάμε τον ρόλο μας.. Εσύ αυτό που διάβασες με την τεράστια εμπειρία που έχεις σου λέει ότι είναι motherboard ?

Δημοσ.

Δεν σε αμφισβήτησα

Οπως είπα το θεωρώ απίθανο αλλά ας το δοκιμάσει. Σωστά;

Σου έτυχε οκ αλλά στη θέση σου θα ψαχνόμουνα και για πέρα απο τον δίσκο.

Αυτά λέει η "τεράστια" εμπειρία μου

Δημοσ.

Γλυκιά μου όταν το motherboard κάνει Tsoyf ξέρεις ότι δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής, τροφοδοτικό άλλαξε,Δεν ανοίγει όταν είναι ζεστό, και όταν ανοίξει δεν βλέπει δίσκους, άρα τι κάνει νιάου στα κεραμίδια ? Controler 1 Δίσκοι 2 επειδή o controler παραδίδει 1000 φορές δυσκολότερα από έναν δίσκο και σύμφωνα με την εμπειρία μου λέω δίσκος.. Πες και εσύ την δική σου εκτίμηση και αν μάθουμε στο τέλος θα δούμε ποιος έχει δίκιο... αν και για μένα δεν έχει καμιά σημασία.. απλό.

Δημοσ.

Πως δεν δινει σημαδι ζωης?εξαρταται απο το τι προβλημα εχει.αλλα οτι συνηθως δουλευουν τα ανεμιστηρια,δουλευουν.ενω αντιθετα εαν ειναι τροφοδοτικο,τοτε δεν δειχνει σημαδι ζωης.

Αλλα εαν ηταν δισκος θα ποσταρε λογικα.τωρα μπορει να εχει φρικαρει και να μην ποσταρει και να ειναι οντως δισκος.μπορει να ειναι και οντως μητρικη.με αλλο τροφοδοτικο αφου δεν...εγω δεν αποκλειω ουτε περιπτωση μητρικης ουτε περιπτωση και κακου αλλου τροφοδοτικου.αλλα τις λιγοτερες πιθανοτητες εχει ο δισκος.

Δημοσ.

Λειτουργεί κανονικά, κάνω τερματισμό και δεν ανοίγει μετά με τίποτα.

Αν το αφήσω 1-2 ώρες, δεν πειράζω τίποτα και ανοίγει κανονικά μετά χωρίς να βλέπει 2 σκληρούς.

Αν το κλείσω, πάλι τα ίδια .. Στις 5 προσπάθειες δουλεύει δηλαδή κανονικά την 1 φορά.

Του έχω αλλάξει τροφοδοτικό μήπως και ήταν από αυτό, τίποτα.

Για να δεις αν εχει προβλημα η μητρικη , αφησε στην μητρικη επανω επεξεργαστη + ψυκτρα , 1 ram , καρτα γραφικων , 1 fan , κανε bios reset , και δες αν ξεκιναει το pc ...

Οταν δεν ξεκιναει δες αν δουλευει το fan / δοκιμασε με αλλη ram ...

Δημοσ.

Γλυκιά μου όταν το motherboard κάνει Tsoyf ξέρεις ότι δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής, τροφοδοτικό άλλαξε,Δεν ανοίγει όταν είναι ζεστό, και όταν ανοίξει δεν βλέπει δίσκους, άρα τι κάνει νιάου στα κεραμίδια ? Controler 1 Δίσκοι 2 επειδή o controler παραδίδει 1000 φορές δυσκολότερα από έναν δίσκο και σύμφωνα με την εμπειρία μου λέω δίσκος.. Πες και εσύ την δική σου εκτίμηση και αν μάθουμε στο τέλος θα δούμε ποιος έχει δίκιο... αν και για μένα δεν έχει καμιά σημασία.. απλό.

Να την μετρήσουμε δηλαδή να δούμε ποιος την έχει πιο μεγάλη, μάλιστα. Ορεξάτος μπήκες στο θέμα

Ερώτηση λοιπόν. Αν μια μητρική έχει νταλκάδες ποιος σου είπες ότι δεν ανοίγει καν;

Θες να σου βρω παραδείγματα μπόλικα;

Επίσης το ότι δεν βλέπει δίσκους μπορεί απλά να είναι ένα καλώδιο και απλά να θέλει αντικατάσταση.

Χιλια δύο μπορεί να είναι αλλά το πιο απίθανο σενάριο κατά την ταπεινή μου άποψη είναι να έχει ένα χαλσμένο δίσκο έστω και φευγάτο τελειως και να κομπλάρει όλο το σύστημα και να μην ανοίγει.

Και αφού θες την γνώμη μου, πιο πολύ θέμα φόρτισης/αποφόρτισης πυκνωτή μοιάζει το όλο θέμα. Γιατί ανοίγει μετά απο 2 ώρες αν ο δίσκος έχει νταλκά;

Είμαι off από το θέμα γιατί πολύ όρεξη έχετε τελευταία μερικοί μερικοί

Καλά ξεμπερδέματα και καλά μυαλά

Δημοσ.

Το "αν και για μένα δεν έχει καμιά σημασία" δεν το διάβασες η έκανες πως δεν το είδες ?

Αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν κάνουν εκτιμήσεις και δίνουν λύσεις και ιδέες δεν κάνουν κριτική σε ποστς άλλων που προσπαθούν να το κάνουν αυτό.. Την δική σου εκτίμηση ακόμα δεν την άκουσα. Όσο για τον νταλκά οι περισσότεροι δίσκοι έτσι αρχίζουν να αποδημούν αφού γεννοβολήσουν αρκετά bad sectors ρώτα τον..

Δεν θα επανέλθω γιατί απλά σημασία δεν έχει το μέγεθος.. αλλά η αποτελεσματικότητα και θα μάθουμε ελπίζω εν καιρώ.. B)

ας αφησει τον δισκο με το λειτουργικο επανω και να μπει windows οταν μπαινει και να τρεξει ενα hd sentinel να σας φυγει η απορια.

Αυτό είπα και εγώ αλλά με dvd,ένα linuxaki για να φύγουν όλοι οι δίσκοι από την μέση.. ;)

Δημοσ.

Ανακεφαλαίωση.

1)Δηλαδή πες οτι παίρνει μπρος με τον Χ τρόπο. Δουλεύουν όλα σωστά, δίσκοι σύστημα κτλπ...

2)Μετά απο ώρες κλείνεις το pc.

3)Μετά αν πας να το βάλεις μπρος δείχνει μαύρη οθόνη, τίποτα απολύτως στο monitor αλλά ανεμιστήρες δουλεύουν (δεν μας λες και κάρτα γραφικών btw? Ή γράψε όλο το σύστημα μην ρωτάμε συνέχεια tongue.gif ).

4)Μετά το κλείνεις απο το κουμπί λόγο του οτι δεν αλλάζει κάτι, στην επόμενη προσπάθεια μετά απο ώρα μόνο παίζει να πάρει και να δει μόνο 2 δίσκους (αυτοί που βλέπει εκείνη την στιγμή είναι στον ίδιο controller?)

5)Μετά ξανά κλείσιμο και επανεκκίνηση καπάκι και παίζει να δει όλους τους δίσκου και να μπουτάρει κανονικά και να βρίσκεται πλέων στην κατάσταση απο όπου ξεκινήσαμε.

Χάνω κάτι;

Πάντως δοκίμασε χωρίς τους controller για τους δίσκου, άσε μόνο αυτόν με το λειτουργικό απάνω όπως είπαν και τα παιδιά στην μητρική και οτι άλλες PCI έχεις βγάλε τες. Άμα έχει ενσωματομένη κάρτα γραφικών η μητρική βάλε αυτήν και βγάλε την pci-x. Ram μια και τέρμα δεξιά αμα γίνεται.

Οι πυκνωτές εκτός απο πάνω που μπορεί να φουσκώσουν και να χάσουν υλικό παίζει να ανοίξουν και απο κάτω, δες τους καλά.

Σιγουρέψου οτι πίσω απο την μητρική δεν παίζει τίποτε που να βραχυκυκλώνει.

Άμα γίνεται δοκίμασε να βάλεις τον πύργο σε άλλη πρίζα στο σπίτι χωρίς πολύπριζα - ups και τα σχετικά...

Ποια έκδοση bios έχει η μητρική σου;

ClearCMOS πρέπει να έχεις δοκιμάσει ε;

Η μπαταρία της μητρικής είναι οκ;

Μια μέρα πριν αποφασίσεις πας για μητρική κάνε bios update μπας και χτυπιέται εσωτερικά και για αυτό δεν ανοίγει (άμα έχει θέμα μπορεί να σου μείνει στο χέρι για αυτό λέω μια μέρα πριν...).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...