Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα :-)

Κάηκε η μητρική στο desktop μετά από 6-7 χρόνια. Τα λεφτά της τα έβγαλε και με το παραπάνω.

Είχα 4GB DDR2 το οποίο λειτουργεί ακόμα. Τροφοδοτικό των 700w, κάρτα γραφικών και κάποιες pci κάρτες/σκληροί είναι ΟΚ.

Τι προτείνετε για μητρική/επεξεργαστή φτηνά που να μπορώ να χρησιμοποιήσω και τις μνήμες;

Δημοσ.

Αμα δεν πεις περισσότερες λεπτομερειες για τη συνθεση του pc σου πως να σε βοηθησουμε? Μπορει να χες Intel CPU μπορει AMD κλπ.Σκετο το DDR2 μνημες δεν βοηθαει.

Δημοσ.

επισης καρτα γραφικων agp η Pci express?

οι δισκοι ειναιIde η sata???γιατι αν ειναι Ide και η καρτα γραφικων agp τοτε σε βλεπω να αλλαζεις και καρτα και κανα δισκο αν δεν θες να παρεις Ide controller.(αναλογως και ποσους δισκους εχεις)

Δημοσ.

και αν δεν ξέρεις τι ειναι τι ανέβασε κάποιες φωτογραφίες απο τα κομμάτια να βγάλουμε άκρη

Δημοσ.

Ανεφερε πιο αναλυτικα το συστημα σου απο τι αποτελειται..!!!!

Ο επεξεργαστής είναι socket 775, Intel.

Οι μνήμες 4x1GB DDR2.

Είχα 6 σκληρούς πάνω sata αλλά μέσω controllers, όλοι δουλεύουν ακόμα.

Η VGA είναι PCI-E, λίγο παλιά αλλά στο συγκεκριμένο desktop μόνο τα παιχνίδια δεν με ενδιέφεραν.

Το μόνο που θέλω είναι μητρική και κάποιο κουτί για να μπουν μέσα ( αν και κουτί είναι εύκολο )

Δημοσ.

Με 4 θέσεις για DDR2 μια μόνο πήρε το μάτι μου, αυτή: Link Άμα θες να πάρεις με 2 slots που θα μπορέσεις να βάλεις μόνο τα 2 dim μνήμης σου υπάρχουν κι άλλες πιο φθηνές.

Δες άμα φτάνουν οι PCI για τις κάρτες σου πρώτα (sata). Μετά, η κάρτα γραφικών μπαίνει, μνήμες οκ, επεξεργαστής λογικά οκ (πες καλύτερα μοντέλο πριν προχωρήσεις).

Κάτσε πρώτα να δεις τι θα πούνε και τα παιδιά απο πάνω, μπορεί να υπάρχει καμιά μητρική σε κανένα άλλο μαγαζί που δεν είναι skroutz και να βολεύει καλύτερα....

Τώρα 50Ε για 775 είναι λίγο τραβηγμένα αλλά τι να κάνεις... Άμα θες να πάρεις απο εδώ απο τις αγγελίες παίζει να βρεις και με 20ρικο -25 καμία αλλά πρέπει να είναι σίγουρο οτι θα δουλεύει...

Η παλιά είναι 100% σίγουρο οτι κάηκε;

Δημοσ.
Η παλιά είναι 100% σίγουρο οτι κάηκε;

Καλημέρα :-)

Ναι είναι, γιατί μου κάνει νερά αρκετό καιρό τώρα, είπα να την αλλάξω.

( Δεν έχω παράπονο, τα λεφτά της τα έβγαλε με το παραπάνω )

Δημοσ.

Ναι,τα λεφτα της τα εχει βγαλει με το παραπανω αλλα εισαι σιγουρη οτι ειναι η μητρικη?τι νερα σου κανει?να μην ειναι τιποτα αλλο και συνεχισεις να ταλαιπωριεσαι,γι'αυτο.

Δημοσ.

Λειτουργεί κανονικά, κάνω τερματισμό και δεν ανοίγει μετά με τίποτα.

Αν το αφήσω 1-2 ώρες, δεν πειράζω τίποτα και ανοίγει κανονικά μετά χωρίς να βλέπει 2 σκληρούς.

Αν το κλείσω, πάλι τα ίδια .. Στις 5 προσπάθειες δουλεύει δηλαδή κανονικά την 1 φορά.

Του έχω αλλάξει τροφοδοτικό μήπως και ήταν από αυτό, τίποτα.

Δημοσ.

Βγάλε όλους τους δίσκους από επάνω και βάλτο μπροστά με ένα boot dvd τότε θα καταλάβεις ότι ο σκληρός που έχει το λειτουργικό σου έχει βαρέσει 90% η κάποιος άλλος κ όχι η μητρική σου..

Δημοσ.

Βγάλε όλους τους δίσκους από επάνω και βάλτο μπροστά με ένα boot dvd τότε θα καταλάβεις ότι ο σκληρός που έχει το λειτουργικό σου έχει βαρέσει 90% η κάποιος άλλος κ όχι η μητρική σου..

Να βγάλει τους δίσκους για να "βοηθήσει" το τροφοδοτικό να το καταλάβω

Το ότι έχει χαλασμένο δίσκο αλλά το Pc δεν ανοίγει και δε βλέπει καν Bios post δε το καταλαβαίνω

Δημοσ.

Να βγάλει τους δίσκους για να "βοηθήσει" το τροφοδοτικό να το καταλάβω

Το ότι έχει χαλασμένο δίσκο αλλά το Pc δεν ανοίγει και δε βλέπει καν Bios post δε το καταλαβαίνω

Ούτε εγώ το καταλάβαινα μέχρι που το αντιμετώπισα.. σχετικά πρόσφατα κιόλας..

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο εξάλλου ας το κάνει και αν θέλει ας μας ενημερώσει..

Δημοσ.

Είναι εύκολο ας το δοκιμάσει αλλά δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το δεν ανοίγει το pc

Να έλεγε κάποιος για διακόπτη να πω ναι

Να έλεγε για τροφοδοτικό να πω ναι

Να έλεγε για μητρική ναι

Αλλά ένα pc ακόμα και ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ δίσκο ανοίγει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...