Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω την Asus gtx 570 και επειδή βαράει κατι σταθερές θερμοκρασίες των 86c στο gaming θα ήθελα να βάλω καποια aftermarket ψήκτρα μηπως καλυτερέψουν λίγο τα πράγματα, εχω δει μερικές οπως την Zalman και την Accelero XTREME Plus αλλα θα ήθελα την γνώμη σας τι ειναι καλύτερο για την 570

Ευχαριστώ

Δημοσ.

έχεις την refference έκδοση της κάρτας ? αν ναι πόσο καιρό την έχεις ? αν την έχεις καιρό την έχεις ανοίξει για καθάρισμα και αλλαγή πάστας ? από aftermarket διάλεξε την accelero που έβαλες δεν θα σε απογοητεύσει

Δημοσ.

Ναι την reference εχω δυστηχώς , περίπου 1 χρόνο πέρσυ τετοια εποχή την πήρα, και πάστα δεν εχω αλλάξει οχι. Σε idle τώρα ειμαι στους 55c και στα παιχνίδια σταθεροποιείται καπου στα 85 με 86c

Δημοσ.

το idle μου φένεται καλό το full load ανεβένει αρκετά μπορώ να πω κανονικά θα πρέπει να ήταν κοντά στους 77 βαθμούς. Για να θες να αλλάξεις ψυκτρά σημαίνει ότι έχεις τα εργαλεία και τις γνώσεις για να ανοίξεις την κάρτα σου, οπότε άνοιξε την ρίξτην ένα ξεσκόνισμα άλλαξε πάστα και αν δεις ότι το πρόβλημα συνεχίζετε πάρε την accelero. επίσης αν μπορείς κατέβασε το msi afterburner και δοκίμασε να αλλάξεις την ταχύτητα του fan πχ ανέβαζε το σταδιακά ανα 10% και δες που πιάνεις την καλύτερη θερμοκρασία με τον λιγότερο θόρυβο συνήθως στο 30% είναι το καλύτερο

Δημοσ.

πρώτα απ'όλα άνοιξέ την και βάλε arctic silver παστούλα...κοίτα temps και αν δεν έχει βελτιωθεί γύρω στους 5 βαθμούς τότε κοιτάς να την αλλάξεις...παίξε επίσης με τα profiles όπως είπε ο φίλος με τα profiles...γενικά τα λεφτά για αλλαγή vga cooler είναι πεταμένα θαρρώ...

Δημοσ.

Αυτο θα κάνω θα δοκιμάσω για αρχή αλλαγή πάστας και βλέπουμε μετα.

Ευχαριστώ :)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε @Spank συγνώμη που θα χρησιμοποιήσω το thread σου για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα αλλά νομίζω θα βοηθηθείς κ εσύ στις αναζητήσεις σου.

και αρχίζω με ερωτήματα.

1) Όταν ξεβιδώσουμε την ψήκτρα από την κάρτα για να βάλουμε άλλη,η για ν'αλλαξουμε πάστα δεν χάνουμε την εγγύηση ?

2) Οι περισσότερες κάρτες που έχω ξεβιδώσει έχουν πλατιά ψήκτρα ώστε να ακουμπάνε και να ψηχουν και τις μνήμες,άρα αν την αλλάξουμε με μια Accelero Xtreme που αγγίζει μόνο την Gpu δεν πρέπει να κολλήσουμε στις μνήμες και τα mini ψηκτρακια υποχρεωτικά που την συνοδεύουν ?

Ειδικότερα τώρα,σκέφτομαι να πάρω μια EVGA 660 SuperClocked επειδή δεν είχα ποτέ evga πια είναι η γνώμη σας ? και παίζεται κάτι με την εγγύηση ? Δηλαδή μπορείς εμμέσως να κάνεις επέκταση ? 2 χρόνια της δίνει το κατάστημα απ'οτι είδα.

Αυτά προς το παρόν κ ευχαριστώ.

UpDate

Απαντήσεις που ψάχνοντας βρήκα.

1) Κάρτες που έχουν υποστεί
μετατροπές όπως και aftermarket ψήκτρες είναι στην κρίση του
κατασκευαστή αν θα τις δεχτεί για RMA.Σε κάθε περίπτωση πρέπει να
αποκατασταθούν πλήρως πριν σταλούν.Εδώ να σημειώσουμε ότι είναι πολύ εύκολο να το καταλάβουν από την αλλοίωση στα θερμαγωγιμα pads.

2)Ναι πρέπει να ψύχονται και οι μνήμες έλα όμως που αν κολλήσεις τα
ψηκτρακια με την θερμαγώγιμη σιλικόνη μετά τα κληρονόμησες κατά πάσα
πιθανότητα μόνιμα γιατί δεν ξεκολλάνε καθόλου εύκολα...

3) Όσο αφορά την EVGA η εγγύηση της είναι 3 χρόνια και αν στις πρωτες 30 μέρες την κάνεις registration με 12 ευρώ μπορείς να τα κάνεις 5 και με 25 ευρώ 10 χρόνια. Δηλαδή +2 ή +7.

Επεξ/σία από MoviemakerGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...