nikos903 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μην μου λες τέτοια γιατί και εγώ T3RSB Plus έχω Άμα τα φτύσει η LanParty να δω που θα πάω... Πάντως αυτό όντως θέμα ρεύματος - βραχυκυκλώματος μυρίζει...
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Εμενα την πηραν πισω και μου εδωσαν μια αλλη απο rma... τελικα δεν την εβαλα και κατεληξα σε μια p5kpl-vm της asus που ειχα και τωρα στηνω new γιατι μου την εσπασε... γεματο το κουτι με την lanparty μαζεμενα τα παντα ολα, πενα που λεμε και καηκε... Με τη μικρη ηταν οολα χυμα μεσα... Βασικα δεν καηκε ακριβος... κολλαγε στο bios οποτε ηθελε μετα απο clear cmos ανοιγε, εμπενες να ρυθμησεις και δε μπορουσες και διαφορα κουλα... Σε ανησυχησα το ξερω...
alexkoukou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 φιλε λογικα καπου εχει βραχυκύκλωμα αλλα δεν ξερω παλι
nikos903 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Είχες DFI και έβαλες Asus? Όσο και να σου την έσπασε η μετάβαση δεν αξίζει (κατ εμέ) Μπορεί η 2η προσπάθεια να είναι και η καλή... Είναι και το άλλο θέμα, πόσο πάει τον 2220 η LanParty και πόσο τον πάει η Asus... Αξιοπιστία παρά το χαλασμένο bios θα έλεγα η DFI έχει μακράν καλύτερη πάντως... Μετά Asus όποια και να πέρασε απο τα χέρια μου δεν θα έλεγα οτι άντεξε κιόλας... Η DFI ομως δεν έχει πει τίποτα, κίχ μέχρι στιγμής, μπορεί να έπεσες σε παράξενο κομμάτι... Μόνο η συμβατότητά με τις μνήμες είναι πρόβλημα σε αυτές, δεν υπάρχουν πολλές τιμές στα timings. φιλε λογικα καπου εχει βραχυκύκλωμα αλλα δεν ξερω παλι Εσύ μητρική άλλαξες για πιο λόγο; Χάλασε η παλιά; Είσαι σίγουρος οτι δεν πήρε κανένα άλλο κομμάτι μαζί της;
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Είχες DFI και έβαλες Asus? Όσο και να σου την έσπασε η μετάβαση δεν αξίζει (κατ εμέ) Μπορεί η 2η προσπάθεια να είναι και η καλή... Είναι και το άλλο θέμα, πόσο πάει τον 2220 η LanParty και πόσο τον πάει η Asus... Αξιοπιστία παρά το χαλασμένο bios θα έλεγα η DFI έχει μακράν καλύτερη πάντως... Μετά Asus όποια και να πέρασε απο τα χέρια μου δεν θα έλεγα οτι άντεξε κιόλας... Η DFI ομως δεν έχει πει τίποτα, κίχ μέχρι στιγμής, μπορεί να έπεσες σε παράξενο κομμάτι... Μόνο η συμβατότητά με τις μνήμες είναι πρόβλημα σε αυτές, δεν υπάρχουν πολλές τιμές στα timings. Εσύ μητρική άλλαξες για πιο λόγο; Χάλασε η παλιά; Είσαι σίγουρος οτι δεν πήρε κανένα άλλο κομμάτι μαζί της; Η dfi πανω φοραγε q9550, corsair dominator και μια 5770.... του εβαλα πανω μετα μια p5kpl-vm οπως και στο 2ο pc που εχει τον E2200 πανω. Δεν την πηρα την ειχα και καθοταν αυτη... Κοιτα σιγουρα η dfi ηταν και ειναι μακραν καλυτερη αυτης αλλα οκ ας κανω τη δουλεια μου λεω μεχρι να παρω κατι νεο (επιτελους ηρθε η ωρα... vengeance 8gb kit, i5 2500k, gigabyte z68p-ud3p)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα