alexkoukou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 εχω την μητρική DFI LanParty LT-X48 και όταν την βάζω στο κουτί μου και συνδέω τα πάντα βάζω τον επεξεργαστή και την ψυχτρα μου http://www.skroutz.gr/s/417188/Arctic-Freezer-XTREME-Rev-2.html?keyphrase=xtreme+freezer... πάω να τον ανοίξω και μου σβήνει κατευθείαν όπως όταν δεν υπάρχει ψυχτρα και ζεσταίνετε ο επεξεργαστής και σβήνει.... όταν βγάζω τον επεξεργαστή λειτουργεί κανονικά και δεν σβήνει...τι να κάνω?
nikos903 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 H ψήκτρα όταν κουμπώνει πιέζει πολύ τον επεξεργαστή; Απο πότε το έπαθε αυτό;
alexkoukou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 δεν ξέρω από πότε και ναι στην παλιά μητρική το ίδιο βίδωμα κάνω και ακουμπάει και είναι μια χαρά την έβαλα ξανά γιατί την είχα από αναβάθμιση και αφού χάλασε η άλλη είπα να την βάλω.....
nikos903 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Άλλο λέω... Πιέζει πολύ η ψήκτρα τον επεξεργαστή; Δεν έχει σχέση με την προηγούμενη που είχες. Anyway, βγάλε την μητρική έξω, ακούμπα την σε ένα τραπέζι και βάλε τον επεξεργαστή απάνω. Την ψήκτρα βάλε την απο πάνω απο τον επεξεργαστή να πατάει με την πάστα αλλά μην την κουμπώσεις. Βάλε μνήμη- κάρτα γραφικών και στο τέλος τροφοδοσία και δοκίμασε να τον βάλεις μπρος. Υ.Γ Το τραπέζι να είναι ξύλινο ή τέλος πάντων κάτι μη αγώγιμο...
nikos903 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δοκίμασε έτσι και βλέπουμε. Άμα δεν πάρει μπρος ούτε και έτσι όμως δύσκολα τα πράγματα... Ίδωμεν....
alexkoukou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 να σου στειλω μια φοτογραφια στο email σου να δεις μηπως φτεει και κατι αλλο?
nikos903 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τι φωτογραφία; Άμα είναι ανέβασε εδώ αλλά άμα έχεις συνδέσει επεξεργαστή - μνήμες - κάρτα γραφικών και έχεις βάλει το 24πινο και το 4πινο πρέπει να είσαι οκ. Δεν έχει σημάδια καψίματος πουθενά πάντως ε;
nikos903 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ανέβασμα στο τραπέζι τότε και βλέπουμε. Α, και κοίτα μην έχει στραβώσει κανένα πινάκι στο socket του επεξεργαστή πριν τον βάλεις απάνω.
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Φιλε χωρις επεξεργαστη μην κανεις δοκιμες δε κερδιζεις τιποτα... Καπου υπαρχει καποιο βραχυκυκλωμα για αυτο στο κανει μαλλον... τι cpu βαζεις επανω? Ειναι σιγουρα οκ αυτος? Αν οταν τον πιεζει η ψυχτρα σταματαει να λειτουργει ψαξου με το socket καλυτερα μηπως εχει τιποτα που δεν εχεις δει... Επισης κανε και αυτο που λεει ο νικος σε ενα χαρτινο κουτι επανω π.χ το κουτι της μητρηκης να αποκλυσεις ο,τι αλλο... επισης μηπως εχεις συνδεμενα τα μπροστα usb και βραχυκυκλωνουν? η γενικοτερα κατι απο το front panel...
nikos903 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Άλλο τροφοδοτικό παίζει εκεί γύρω για να δοκιμάσεις; Ποιο έχεις τώρα απάνω; Βγάζει κανένα κωδικό κάτω κάτω στα 7segment όταν πατάς το κουμπί; Βγάλε τον απο την πρίζα και για κανένα λεπτό και βγάλε την μπαταρία απο την μητρική. Μετά γύρνα την και δοκίμασε. Τα jumper που είναι κάτω αριστερά απο τον επεξεργαστή, αυτά που είναι 3 μαζί, είναι στην θέση που δείχνει η εικόνα; Δες και απο την πίσω μεριά της μητρική μην έχει πιάσει κανένα σκουπιδάκι πουθενά.
nick#18 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ναι εχουμε και το post screen σωστα... (ειχα μια p45-t2rs) 88=dead αλλα βαλε και τροφοδοτικο αλλο αν μπορεις ειχα και εγω ενα θεματακι που δεν αναβε και ηταν τροφοδοτικο. Σε αλλο pc επαιζε κανονικα την dfi σταματησε να την αναβει... το λογο δε τον ξερω.. πολυ παραξενες μας βγηκαν αυτες οι μητρηκες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα