ghostgr_a_n Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Εχω ακουσει οτι το φλασαρισμα δεν φενεται. Αλλα δεν ξερω πως το ανοιγουνε στο ebw.
Pytzamarama Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 AlfaRomeo και 360 μεταχειρες δεν πρεπει να ψωνιζονται. Παρε ενα Jasper και πειραξε το μονος σου.
thief7710 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Τι ενοεις?Ειναι μεταχειρισμενο? Εσυ τι λες ρε φιλε?Να πουλαει ετοιμα φλασαρισμενα η microsoft? Απο τη στιγμη που το παιρνεις φλασαρισμενο σημαινει οτι ο τυπος το εχει βγαλει απο το κουτι του,το εχει κανει βιδες και εχει βγαλει το drive κτλ κτλ... Αρα αυτο που παιρνεις ειναι μεταχειρισμενο.Ναι?
ghostgr_a_n Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Ενταξει παιδια τελικα μπορει να το φλασαρει ενας φιλος μου οποτε θα παρω ενα απλο με jasper.
geomos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αγορα xbox 360 απο αγγλια! Καλησπερα σε ολους! Σκεφτομαι να αγορασω ενα xbox360 απο το game.co.uk! Exω 2 αποριες1.Τι ισχυει με την εγγυηση2.Θα εχω προβλημα με το ρευμα? Αν ναι πως λυνεται?Οποιος μπορει να βοηθησει , please do!
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το game.co.uk δε στέλνει κονσόλες και γενικά hardware εκτός Αγγλίας. Φαντάζομαι ότι δεν είσαι εκεί για να ρωτάς ό,τι ρωτάς. "We are unable to ship orders outside of the UK over 1000g which would include all hardware orders."
SlimData Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αγορα "μυστηριου" XBOX 360 Καλησπερα μαγκες. Δεν ειχα ποτε ιδιαιτερη σχεση με κονσολες αλλα με ψησανε να παρω ενα 360. Εχω ομως ενα θεμα.. Βρηκα μια εταιρια που δινει ετοιμο το πακετο με τα 60gb hdd και περασμενο το i-xtreme για να παιζει παιχνιδια απο το θειο στα 235€... Νομιζω πολυ καλα ως εδω... ΟΜΩΣ!! Δινει μονο 3 μηνες εγγυηση.... Ξερει κανεις καμια καλυτερη λυση, ειδικα, σε θεματα εγγυησης??? Please, μην μου πει κανεις αν θελω εγγυηση να μην την πειραξω
katsikoula Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 μην το παρεις σε καμια περιπτωση. αν θες μπορεις να αγορασεις παλι ετοιμο με περασμενο ixtreme απο εδω: http://www.ebw.gr αλλα δεν ξερω ποση εγγυηση δινουν. πιστευω οτι η καλυτερη λυση θα ηταν να αγοραζες την κονσολα απο ενα καταστημα οπως Πλαισιο κ να την εδινες σε καποιον απο το forum (ξερω καμποσους) να στην φλασαρουν. ετσι θα σου μεινει κ η 36μηνων εγγυηση για rrod
SlimData Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αυτοι ειναι που δινουν 3 μηνες εγγυηση Αν θελει μονο ανοιγμα και firmware update το κανω και μονος μου... Ακουω ομως οτι πλεον θελει απαραιτητα και modchip... Γι'αυτο ελεγα να το παρω ετοιμο...
pantnick Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αυτοί για εμένα είναι το ίδιο μυστήριοι με το xbox... Δεν θα σου το πρότεινα να το πάρεις απο εκεί.
pantnick Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Για "έτοιμο πακετο" δεν ξέρω... Πάρε ενα απλό και κάνε το μόνος ή δώστο σε κάποιον απο το 360-gr.com να σου το "φτιάξει" με 10-15€. Για το παραπάνω μαγαζί έχουν ακουστεί διάφορα (καλά και κακά) και νομίζω υπάρχει και thread κάπου εδω μέσα... Είχα φυσικά και εγω περίεργη εμπειρία αλλα είδα το thread μετά την παραγγελία μου.
SlimData Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ξερεις αν χρειαζεται μονο firmware update?? Η οντως θελει και modchip?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα