carbon86 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Τώρα πια έχουν να μπαναριστουν χρόνια αρκει να τη φλασάρεις με το τελευτείο firmware να παιρνάς τα ισο από το abgx360 για έλεγχο να χρησιμοποιείς το ειδικο γραφτήρι με burner max ή burner max payload και να παιρνάς μετα΄ τα δισκάκια από το abgx360 για έλεγχο ξανα και θα είσαι ασφαλής για μπαν. Αν τώρα δεν σε νοιάζει το ονλινε κάνε την rgh που παίζουν τα πάντα μετά από σκληρό δ΄σικο χωρίς δισκάκια-παιχνιδια και όχι μονο.
8-bitMUSIC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Slim πάρε απορώ γιατί σκέφτεσε για fat... {<br /> kCFURLRequestAllowAllPOSTCaching = 1;<br />}
pollop Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ερωτηση για αγορα xbox 360 παιδια καλησπερα, ψαχνω να αγορασω xbox 360 αλλα να μπορω να παιζω αντιγραφα των παιχνιδιων απευθειας απο σκληρο δισκο (δεν με ενδειαφερει online), επειδη δεν γνωριζω πολλα πραγματα, μπορειτε να μου πειτε τι μηχνημα να ψαξω ακριβως για να μην εχω προβλημα και σε τι τιμες παιζουν? ευχαριστω
red1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 παιδια καλησπερα, ψαχνω να αγορασω xbox 360 αλλα να μπορω να παιζω αντιγραφα των παιχνιδιων απευθειας απο σκληρο δισκο (δεν με ενδειαφερει online), επειδη δεν γνωριζω πολλα πραγματα, μπορειτε να μου πειτε τι μηχνημα να ψαξω ακριβως για να μην εχω προβλημα και σε τι τιμες παιζουν? ευχαριστω Γιατι αντίγραφα κύριε μου ? Original δεν ? Tα παιχνίδια δεν φυτρώνουν σε μαγικά δέντρα και ουτε τα φτιάχνουν νεράϊδες. Ο τζάμπας ζει (ακόμα), κρίμα, μερικοί θεωρείτε αυτονόητο και προνόμιο σας την πειρατεία 2
d_gkal Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 ριξε μια ματια στις αγγελιες για slim rgh/jtag. παιζεις απο εξωτερικο η εσωτερικο δισκο. αλλιως κοιτας με μητρικη jasper. παλι rgh ομως
panomelene Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Βρήκα ενα φτηνό πρώτο xbox 360 και είπα να το πάρω ! (δεν ξέρω τίποτα απο xbox και γενικά κονσόλες , είχα μείνει στην επόχη ps2 και μετά pc ) Λοιπόν ξέρω τα ring of deaths του πρώτου αλλα ελπίζω να με βγάλει λίγο καιρό. Θέλω να ρωτήσω όμως,επειδή είναι η έκδοση με 20 gb γίνεται να αλλάξω σκληρό ; Επίσης είδα δεν έχει wifi-hdmi ,γίνεται με κάποιο τροπο η αντάπτορα να το βάλω σε monitor με hdmi ; Επίσης έχω ένα usb tp link tl wn722n wirelles wifi εάν το βάλω πιάνει wifi η μπα ; Ευχαριστώ !
vaas93 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Άμα δεν το έχεις αγοράσει ήδη μην το κάνεις. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις πρώτης γενιάς.
VonLoutsos Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλησπέρα Βρήκα ενα φτηνό πρώτο xbox 360 και είπα να το πάρω ! (δεν ξέρω τίποτα απο xbox και γενικά κονσόλες , είχα μείνει στην επόχη ps2 και μετά pc ) Λοιπόν ξέρω τα ring of deaths του πρώτου αλλα ελπίζω να με βγάλει λίγο καιρό. Θέλω να ρωτήσω όμως,επειδή είναι η έκδοση με 20 gb γίνεται να αλλάξω σκληρό ; Επίσης είδα δεν έχει wifi-hdmi ,γίνεται με κάποιο τροπο η αντάπτορα να το βάλω σε monitor με hdmi ; Επίσης έχω ένα usb tp link tl wn722n wirelles wifi εάν το βάλω πιάνει wifi η μπα ; Ευχαριστώ ! Όπως είπε και ο από πάνω, αν δεν το έχεις αγοράσει μην το κάνεις...Για σκληρό μπορείς πάντως να βρείς στις αγγελίες που πουλάνε (είναι λίγο ακριβός γιατί παίρνει μόνο συγκεκριμένα μοντέλα το Official). HDMI αφου δεν έχει, δεν μπορείς να κάνεις κάτι από όσο γνωρίζω.Και τέλος για να μην σε απογοητεύσω ούτε και με το WiFi μπορείς να κάνεις κάτι, παίρνει μόνο το δικό του άρα Ethernet ωραίο και γρήγορο
Makis S. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Για xbox 360 Στην αγορά ενός μεταχειρισμένου xbox 360 τι είναι αξιοσημείωτο να προσέξω για να σιγουρευτώ ότι είναι εντάξει η συσκευή που πάω να αγοράσω;
postfire Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 καταρχην να πας σε σλιμ μοντελο και να το δεις οτι λειτουργει αν γινετε και απο κοντα 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση σπασίματα ραγίσματα μπας και του έχει πέσει κάτω η κονσολα και αν γίνετε να το λειτουργήσεις κάνα 20-30 λεπτό να δεις μπας και σβήσει από overheat... Αλλά και πάλι δεν σου εγγύτατε κάνεις ότι δεν θα εμφάνιση κάποιο πρόβλημα μετά από κάποια χρήση....είναι το ρίσκο των μεταχειρησμενων 1
postfire Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2018 ειδικα τα σλιμ δεν βγαζουν προβληματα καλυτερα βρες καποιο σλιμ να ειναι και rgh να παιζεις τα παντα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα