agoraki_23 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Έχω ένα σταθερό υπολογιστή τον οποίο μεν τον χρησιμποιώ αραιά και πού αλλά μου συνέβη εδώ και 2 βδομάδες κάτι που δε μου έχει ξανατύχει ποτέ. τον πείραξε η κοπέλα μου στο ίντερνετ ήταν μη φανταστείτε τπτ βαρύ κάπως και επειδή πάγωσε η οθόνη φοβήθηκε και τον έκλεισε. όταν τον ξαναανοίγω λοιπόν μου εμφανίζοντε μημύματα είτε να ξεκινήσω την επιδιορθωση στα windows είτε κανονική εκκίνηση.όποια από τα 2 και να επιλέξω μου παγώνει στην οθόνη που εμφανίζονται οι πράσινες μπάρες φόρτωσης των windows 7.παγώνει η κινούμενη εικόνα που έχει δηλαδή. πήγα στις ρυθμίσεις του bios όλα τα αναγνωρίζει έκανα επαναφορά ρυθμίσεων μπας και...τπτ... έκανα έλεγχο μνήμης πάλι τπτ. προσπάθησα σαν τελευταία λύση επανεγκατάσταση windows κάνει τόσο πολύ ώρα να φορτώσει το σιντι που δεν γίνετε δουλειά έτσι. πριν το πάω στο μάστορα,μήπως μπορείτε να μου πείτε τι άλλο μπορεί να φταίει ώστε να είμαι προετοιμασμένος?
baskon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Λογικά καποιο προβλημα έχουν τα windows. Κανονικα πρεπει να βαλεις το cd των windows Και να κανεις επιδιορθωση ή καινουρια εγκατασταση. Τωρα γιατι σου κανει τοση ωρα είναι περιεργο. Εαν εχεις και καποιο αλλο dvd των windows δοκιμασε το ή δοκιμασε να κανεις εγκατασταση απο Usb flash.. Σαν πρωτα βηματα θα σου ελεγα να κοιταξεις αρχικά την θερμοκρασια του επεξεργασυη απο το bios..Μηπως ζεσταινεται πολυ και κολλά το συστημα. Μετα να αφαιρεσεις τα dimm της μνημης που εχεις. Βαλε ενα ενα μηπως καποιος απτα δυο(ή οσα εχεις τελος παντων) εχει προβλημα.Σαν τελευταιο δοκιμασε και την εγκατασταση απο Usb flash Μηπως ειναι προβληματικό το dvd σου..
Arvanitis76 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ρίξε και κανένα καθαρισμό σε ανεμιστήρες και κουτί... Επιπλέον δοκίμασε να βγάλεις/βάλεις τα καλώδια των σκληρών δίσκων και του DVD, τις μνήμες και τις κάρτες (οθόνης, ήχου κλπ). Αν συνεχίσει δεν ειναι προβλημα hardware αλλά περισσότερο τείνει σε software...
agoraki_23 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 τελικά ήταν μια καμμένη κάρτα δικτύου ενσωματωμένη πάνω στο κουτί. είχα πάρει μία εσωτερική κάρτα δικτύου και το μόνο που έκανα ήταν να απανεργοποιήσω από το bioσ την ενσωματωμένη κάρτα δικτύου και ω ναι μπήκε στα windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα