Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω σοβαρο πρόβλημα. Μου βγάζει \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM

You can attemp to repair this file by starting Windows Setup using the Original Setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair.

Βαζω το CD για Repair φορτωνει και τα Loading Files και πεταει μπλε οθόνη.

Βοηθεια....

Δημοσ.

Λοιπον έβαζα εφτιαξα CD των Windows με ACHI και πλεον δεν βγαζει μπλε οθονη αλλα οταν παταω το 'r' για Recovery Mode μου βγάζει

1: C:\WINDOWS

Which Windows installation would you like to log onto

<To cancel, press ENTER>?

Δημοσ.

Μετα απο ψάξιμο έγραψα την τιμη 1 και εβαλα τον κωδικό Administrator. Μετα πάτησα την εντολή MD tmp (μου έβγαλε κατι ότι υπάρχει ήδη το αρχειο). Πάτησα Exit και πήγα να δω αν άλλαξε κάτι και μπήκαν στα Windows κανονικά. Έκανε Repair τελικά...?

Δημοσ.

chkdsk c: /p/r

βάλε αυτό για να κάνει έναν έλεγχο στον δίσκο σου

όπου c: το γράμμα που αντιστοιχεί στον δίσκο που έχει το λειτουργικό

Δημοσ.

Ξανα το ίδιο πρόβλημα μονο που αυτη την φορα όταν εγραψα την εντολή MD tmp μου έγραψε access denied. Εκανα ενα chsdsk και βρηκε ενα error και το διορθωσε. Πάω να ανοιξω τον υπολογιστη, φορτώνει η μπαρα των Windows και ξανακανει Restart. Τι έγινε τωρα....?

Δημοσ.

Δεν έχει βρεθει καμμία λύση που να λειτουργει τα Windows καλά. Φορτώνει μια φορα η μπάρα και μετα κανει Restart τον υπολογιστη.

Δημοσ.

Αν πατησεις f8 πριν μπει στη διαδικασια να φορτωσει τα windows θα σου βγαλει κατι επιλογες εκκινησης. Μια απο αυτες θα λεει "χωρις επανεκκινηση στην περιπτωση bsod" ή κατι τετοιο. Οταν τελειωσει το φορτωμα θα παει σε μπλε οθονη χωρις να κανει επανεκκινηση. Βγαλτο μια φωτογραφια και ανεβασε τη εδω να δουμε που σταματαει και για ποιο λογο.

Δημοσ.

Αν πατησεις f8 πριν μπει στη διαδικασια να φορτωσει τα windows θα σου βγαλει κατι επιλογες εκκινησης. Μια απο αυτες θα λεει "χωρις επανεκκινηση στην περιπτωση bsod" ή κατι τετοιο. Οταν τελειωσει το φορτωμα θα παει σε μπλε οθονη χωρις να κανει επανεκκινηση. Βγαλτο μια φωτογραφια και ανεβασε τη εδω να δουμε που σταματαει και για ποιο λογο.

Disable or uninstall any antivirus, disk defragmentation or backup utilities. Check your hard drive configuration, and check for any updated drivers. Run CHKDSK /F to check for hard drive corruption and then restart your computer.

Technical information:

*** STOP: 0x00000024 (0x00190203, 0x899AEEF0, 0x0000102, 0x00000000)

Δημοσ.

Απο safe mode μπορεις να μπεις να κλεισεις, αν εχεις. το αντιβιοτικο και οσα λεει εκει?

Ειπες οτι εκανες chkdsk /r...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...