prigipa_m Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Παιδιά έχω σοβαρο πρόβλημα. Μου βγάζει \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attemp to repair this file by starting Windows Setup using the Original Setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair. Βαζω το CD για Repair φορτωνει και τα Loading Files και πεταει μπλε οθόνη. Βοηθεια....
z4rx07 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Πολύ πιθανόν να μην είναι αυθεντικό το λογισμικό και σου πετάει μπλέ οθόνη ...
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ρίξε μια ματιά στο τι έχει να πει η microsoft. http://support.microsoft.com/kb/307545/el
prigipa_m Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Λοιπον έβαζα εφτιαξα CD των Windows με ACHI και πλεον δεν βγαζει μπλε οθονη αλλα οταν παταω το 'r' για Recovery Mode μου βγάζει 1: C:\WINDOWS Which Windows installation would you like to log onto <To cancel, press ENTER>?
prigipa_m Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μετα απο ψάξιμο έγραψα την τιμη 1 και εβαλα τον κωδικό Administrator. Μετα πάτησα την εντολή MD tmp (μου έβγαλε κατι ότι υπάρχει ήδη το αρχειο). Πάτησα Exit και πήγα να δω αν άλλαξε κάτι και μπήκαν στα Windows κανονικά. Έκανε Repair τελικά...?
tetod17 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 chkdsk c: /p/r βάλε αυτό για να κάνει έναν έλεγχο στον δίσκο σου όπου c: το γράμμα που αντιστοιχεί στον δίσκο που έχει το λειτουργικό
prigipa_m Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Ξανα το ίδιο πρόβλημα μονο που αυτη την φορα όταν εγραψα την εντολή MD tmp μου έγραψε access denied. Εκανα ενα chsdsk και βρηκε ενα error και το διορθωσε. Πάω να ανοιξω τον υπολογιστη, φορτώνει η μπαρα των Windows και ξανακανει Restart. Τι έγινε τωρα....?
prigipa_m Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δεν έχει βρεθει καμμία λύση που να λειτουργει τα Windows καλά. Φορτώνει μια φορα η μπάρα και μετα κανει Restart τον υπολογιστη.
jim_p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν πατησεις f8 πριν μπει στη διαδικασια να φορτωσει τα windows θα σου βγαλει κατι επιλογες εκκινησης. Μια απο αυτες θα λεει "χωρις επανεκκινηση στην περιπτωση bsod" ή κατι τετοιο. Οταν τελειωσει το φορτωμα θα παει σε μπλε οθονη χωρις να κανει επανεκκινηση. Βγαλτο μια φωτογραφια και ανεβασε τη εδω να δουμε που σταματαει και για ποιο λογο.
prigipa_m Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν πατησεις f8 πριν μπει στη διαδικασια να φορτωσει τα windows θα σου βγαλει κατι επιλογες εκκινησης. Μια απο αυτες θα λεει "χωρις επανεκκινηση στην περιπτωση bsod" ή κατι τετοιο. Οταν τελειωσει το φορτωμα θα παει σε μπλε οθονη χωρις να κανει επανεκκινηση. Βγαλτο μια φωτογραφια και ανεβασε τη εδω να δουμε που σταματαει και για ποιο λογο. Disable or uninstall any antivirus, disk defragmentation or backup utilities. Check your hard drive configuration, and check for any updated drivers. Run CHKDSK /F to check for hard drive corruption and then restart your computer. Technical information: *** STOP: 0x00000024 (0x00190203, 0x899AEEF0, 0x0000102, 0x00000000)
jim_p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Απο safe mode μπορεις να μπεις να κλεισεις, αν εχεις. το αντιβιοτικο και οσα λεει εκει? Ειπες οτι εκανες chkdsk /r...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα