lemav Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 @JIMBOAthens Sorry για την καθυστέρηση. Ναι το 3 έχω τώρα και όταν πατάω το tab F/W update συνεχίζει κανονικά, μου βγάζει το προειδοποιητικό για πιθανή απώλεια δεδομένων αν συνεχίσω κ.τ.λ.
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 @JIMBOAthens Sorry για την καθυστέρηση. Ναι το 3 έχω τώρα και όταν πατάω το tab F/W update συνεχίζει κανονικά, μου βγάζει το προειδοποιητικό για πιθανή απώλεια δεδομένων αν συνεχίσω κ.τ.λ. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρώτο μήνυμα μου το βγάζει και εμένα. Το θέμα είναι μετά από αυτό όταν πατήσεις το tab για να κάνεις download το F/W, στο κατεβάζει ή δεν κάνει τίποτα?
maik42 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Το πρώτο μήνυμα μου το βγάζει και εμένα. Το θέμα είναι μετά από αυτό όταν πατήσεις το tab για να κάνεις download το F/W, στο κατεβάζει ή δεν κάνει τίποτα? ουτε στο δικο μου κανει τιποτε μετα απο το προειδοποιητικο μηνυμα. και αυτο μαλλον επειδη δεν υπαρχει νεοτερη ενγμερωση.
lemav Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Και σε εμένα το ίδιο, το πατάω αλλά δεν κάνει τίποτα.
MINDER Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Αν τα θυμαμαι καλα και δεν κανω λαθος. Υπαρχουν οι irst drivers. Υπαρχει αυτη η εκδοση που κατεβαζεις τους βαζεις σε usb stick και τους εγκαθιστας πριν φορτωσει η εγκατασταση των windows για να μπορεις να κανεις συστοιχια raid. Για να τους βαλεις ομως αυτους πρεπει να κανεις εγκατασταση σε raid mode και οχι se ahci mode. Το μπερδεμα πιστευω ειναι οτι υπαρχουν και οι irst drivers που ειναι για να κανουν αλλη δουλεια. Αυτους μπορεις να τους εγκαταστησεις αν εχεις κανει εγκατασταση σε ahci mode μετα την εγκατασταση των windows προκειμενου να κανεις τους δισκους hot-swap δηλαδη να μπορεις να τους συνδεσεις και αποσυνδεσεις ενω λειτουργει το συστημα. Οποτε μαλλον το προβλημα ειναι ο φιλος εκανε εγκατασταση τους πρωτους ενω εκανε εγκατασταση τα windows σε ahci mode και δημιουργηθηκε το προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα