Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Ειναι κανεις που εχει HOL εως 24Mbit εδω τριγυρω? Που κλειδωνει? Ειναι γενικα ικανοποιημενος? Σκεφτομαι μεταφορα απο forthnet (κλειδωνει στα ~15).
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 σε οτι εταιρεια και ναπας τον ιδιο χαλκο θα παρεις πανω κατω το ιδιο θα συγχρονισεις.
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Η απορια μου εχει να κανει με το DSLAM. Μοιραζονται το ιδιο ή εχει διαφορετικο η καθε εταιρια? Η αποσταση απο αυτο της forthnet ειναι στα ~280μετρα στην ευθεια. Εαν ειναι μαζι και η hol, μια χαρα. Μενει να μαθω εαν απο εξυπηρετηση/υπηρεσιες ειναι οκ ή τουλαχιστον οχι χειροτερα απο forthnet.
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Η απορια μου εχει να κανει με το DSLAM. Μοιραζονται το ιδιο ή εχει διαφορετικο η καθε εταιρια? Η αποσταση απο αυτο της forthnet ειναι στα ~280μετρα στην ευθεια. Εαν ειναι μαζι και η hol, μια χαρα. Μενει να μαθω εαν απο εξυπηρετηση/υπηρεσιες ειναι οκ ή τουλαχιστον οχι χειροτερα απο forthnet. οταν μιλαμε για αστικο κεντρο υπαρχει και η αιθουσα παροχων και εκειμεσα ειναι ολα τα dslam των παροχων.βλεπε το θεμα στην υπογραφη.αυτο δεν ισχυει μονο αμα μιλαμε για cabins εξω απο το κτιριο του οτε που εκει καποιος μπορει να ειναι πιο κοντα καποιος πιο μακρια.δεν το εχω ψαξει παραπανω με cabins μια που στην αθηνα που μενω δεν υπαρχουν
Alejandro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αιγαίου με Φαναρίου γωνία.Σταθερότατη, από τότε που συνδέθηκε δεν ξανασχολήθηκα. Σε αντίθεση με την forthnet που μου είχε βγάλει την πίστη για να στρώσει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αιγαίου με Φαναρίου γωνία. Thaaaaaaaaaaaaank you!
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αιγαίου με Φαναρίου γωνία.Σταθερότατη, από τότε που συνδέθηκε δεν ξανασχολήθηκα. Σε αντίθεση με την forthnet που μου είχε βγάλει την πίστη για να στρώσει. 17710 και εχεις 11 margin>που να ειχες 6 αρι δηλαδη
Alejandro Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 17710 και εχεις 11 margin>που να ειχες 6 αρι δηλαδη Αν και νομίζω ότι για το attenuation που έχει είναι χαμηλά, για το μαγαζί μια χαρά είναι και έτσι! Download μέχρι και 1,8mb/sec έχει πιάσει από nvidia.
we_will_rise Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Πασσαλίδη κοντά στον πεζόδρομο.. Όπως και ο φίλος πιο πάνω, από τότε που την κλείδωσε δεν ξανασχολήθηκα.. Χαμηλά κλειδώνω βέβαια, 13~14
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Πασσαλίδη κοντά στον πεζόδρομο.. Όπως και ο φίλος πιο πάνω, από τότε που την κλείδωσε δεν ξανασχολήθηκα.. Χαμηλά κλειδώνω βέβαια, 13~14 Ευχαριστω για το feedback!
Meraklis56 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Γνωστή μου,κοντά στα goodys,κλείδωνε απο οτι θυμάμαι αρκετά ψηλά 21 mbps. Πλατεία σκρα πιάνει περίπου 11 mbps και όσο πιο Κρήνη πηγαίνεις πέφτει.Κοντά στο γήπεδο της μίκρας πιάνει ένα 7. επίσης,τις τελευταίες 2 βδομάδες είδα μια αύξηση στην ταχύτητα και στις αποσυνδέσεις.Απο κεί που κυμαινόμουν στα 6-6 μιση πλέον κυμαίνομαι στα 7 με 7,7 χωρίς συχνές αποσυνδέσεις.Αν γνωρίζει κάτι κανείς επι του θέματος,ας πει! (ΟΤΕς)
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Αν και νομίζω ότι για το attenuation που έχει είναι χαμηλά, για το μαγαζί μια χαρά είναι και έτσι! Download μέχρι και 1,8mb/sec έχει πιάσει από nvidia. σε σκιζει το 11 margin.ρωτησε τους αν μπορουν να στο ριξουν εκτος αν μπορεις να το κανεις εσυ με προγραμμα.κανονικα πριν που ειχες forthnet θα πρεπε να ειχες κανα 20+ αφου δινουν 6αρι margin Πασσαλίδη κοντά στον πεζόδρομο.. Όπως και ο φίλος πιο πάνω, από τότε που την κλείδωσε δεν ξανασχολήθηκα.. Χαμηλά κλειδώνω βέβαια, 13~14 κλειδωσε?τι εννοεις? Γνωστή μου,κοντά στα goodys,κλείδωνε απο οτι θυμάμαι αρκετά ψηλά 21 mbps. Πλατεία σκρα πιάνει περίπου 11 mbps και όσο πιο Κρήνη πηγαίνεις πέφτει.Κοντά στο γήπεδο της μίκρας πιάνει ένα 7. επίσης,τις τελευταίες 2 βδομάδες είδα μια αύξηση στην ταχύτητα και στις αποσυνδέσεις.Απο κεί που κυμαινόμουν στα 6-6 μιση πλέον κυμαίνομαι στα 7 με 7,7 χωρίς συχνές αποσυνδέσεις.Αν γνωρίζει κάτι κανείς επι του θέματος,ας πει! (ΟΤΕς) μπορει να υπηρχε καμια καλωδιακη να φτιαχτηκε.μπορει καμια αλλαγη καφαο απο σιδρενιες ρεγκλετες σε πλαστικες μπορει να καταργηθηκαν pcm,μπορει να εχουν αλλαξει box η κατανεμητη(αλλαγη ρεγκλετες παλι) κτλ.
we_will_rise Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 κλειδωσε?τι εννοεις? Λάθος όρος, σταθεροποιήθηκε ας πούμε.. Την πρώτη μέρα είχα 1-2 αποσυνδέσεις, άντε άλλη μία τη δεύτερη και μετά απόλυτη σταθερότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα