Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα πηγα τον σκληρο για ελεγχο και μου ειπαν οτι ηταν κατεστραμενος και θα γινει αντικατασταση θα περασω να τον παρω σημερα θα τον δοκιμασω και θα σας πω

Δημοσ.

Μακάρι να είναι αυτό αλλά να βγάζει το HD Sentinel 100% και αυτοί να πουν ότι είναι κατεστραμμένος ο δίσκος;

Καλή τύχη εύχομαι

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον αφου πηρα τον σκληρο και ξαναεβαλλα τα windows μου το εκανε αλλες 3 φορες και σκεφτικα να βγαλω το τελευτεο πραγμα που εβαλλα τα αλλα 2χ2gb ram και δεν μου το εκανε εβαλλα τα αλλα 2χ2gb ram και παλι δεν το εκανε μονο οταν βαζω και τα 8 gb το παθαινει οι ram που εχω παρει ειναι 2χ η παρακατω

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-XMS3-4GB-DDR3-1333-Ram-Kit.htm

Μηπως επειδη ειναι dual channel δεν κανει να εχω και τις τεσσερις μαζι ?

Αν φταιει αυτο μπορω να τις αλλαξω με την εγγυηση ?

επισης ειδα οτι οι δυο λενε v2.13 και οι αλλες v5.11 παιζει ρολο αυτο

post-227518-0-82267400-1333912228_thumb.jpg

Δημοσ.

στο πλαισιο ειναι μαλ%$%$^&ες. και εγω ειχα το ιδιο προβλημα κ ητανε καρτα και την ειχα παει και μ ειπανε ειναι κομπλε. επειδη το προβλημα αυτο μπορει να γινει σε 10 λεπτα αλλα μπορει και σε 30 ωρες αυτοι δν μπορουνε να καθονται 30 ωρες στο πισι. εγω πρωτεινω αμα εχεις μια δευτερη καρτα να την βαλεις να δεις .

φροντισε στις ραμ να ειναι ζευγαρι αυτες μετα ιδια βολτ. δλδ συνι8ως στις μητρικεσ εχει 2 σλοτ για ραμ κιτρινα και 2 σλοτ για ραμ ασπρα στα ασπρα π.χ βαλε τις χαμηλοβολτες και στα κιτρινα τις αλλες. εγω παντως πιστευω 99% ειναι καρτα γραφικων.

Δημοσ.

εγώ προτείνω (αυτό που θα σου πρότεινα ακόμα και αν δεν διάβαζα την αλλαγή με τις μνήμες που έκανες) να βάλεις και τα 8gb μνημών που έχεις αλλά να πας στην bios και να βάλεις αντί για "αυτόματη" τάση την ονομαστική

ελπίζω και τα 2 σετ να έχουν την ίδια ονομαστική αλλιώς βάλε την μεγαλύτερη (εκτός και αν μιλάμε για μεγάλη διαφορά μεταξύ τους)

δοκίμασέ το

πρόσφατα έλυσα παρόμοιο πρόβλημα εμένα ήταν του ίδιου σετ μνημών (2χ2 kit)

Δημοσ.

τελικα καθως ειχα τις 2 καινουριες v5.11 πανω γυρω στις 8 ωρες το ξαναεκανε εβαλλα τις παλιες ειναι ολη μερα ανοιχτο και δεν το εχει κανει θα παω τις αλλες 2 στο πλαισιο και επειδη μου ειπαν οτι εκαναν μονο mem test θα ζητησω να ελεγθουν σε πανω σε windows.

Υπαρχει ομως περιπτωση να εχουν προβλημα και να μην φενεται σε mem test

εγώ προτείνω (αυτό που θα σου πρότεινα ακόμα και αν δεν διάβαζα την αλλαγή με τις μνήμες που έκανες) να βάλεις και τα 8gb μνημών που έχεις αλλά να πας στην bios και να βάλεις αντί για "αυτόματη" τάση την ονομαστική

ελπίζω και τα 2 σετ να έχουν την ίδια ονομαστική αλλιώς βάλε την μεγαλύτερη (εκτός και αν μιλάμε για μεγάλη διαφορά μεταξύ τους)

δοκίμασέ το

πρόσφατα έλυσα παρόμοιο πρόβλημα εμένα ήταν του ίδιου σετ μνημών (2χ2 kit)

θα το δοκιμασω και αυτο

Δημοσ.

τελικα καθως ειχα τις 2 καινουριες v5.11 πανω γυρω στις 8 ωρες το ξαναεκανε εβαλλα τις παλιες ειναι ολη μερα ανοιχτο και δεν το εχει κανει θα παω τις αλλες 2 στο πλαισιο και επειδη μου ειπαν οτι εκαναν μονο mem test θα ζητησω να ελεγθουν σε πανω σε windows.

Υπαρχει ομως περιπτωση να εχουν προβλημα και να μην φενεται σε mem test

θα το δοκιμασω και αυτο

υπάρχει περίπτωση η μητρική που δοκίμασαν αυτοί να είταν πιο συμβατή από ότι η δική σου

στο πρόβλημα που είχα συναντήσει εγώ

τα τεστ τα πέρναγε εκτός από κάτι stressaρισματα απο aida και απο amd overdrive (που ειδικά το 2ο δεν σημαίνει ότι φταίει και κάτι αναγκαστικά)

και συνεχώς μου κόλαγε όταν είχα κάποιον firefox μαζί με κανένα παιχνίδι (αλλά και σε άλλες περιπτώσεις)

με την λύση που σου προανέφερα εδώ και 2 μήνες είμαι οκ μάλιστα έβαλα και 2ο κιτ μνημών σαν αυτές που είχα και πριν έκανα πάλι την ίδια ρύθμιση και πάλι είμαι οκ

Δημοσ.

λοιπον παιδια επειδη αντιμετοπιζω και εγω ενα παρομοιο θεμα και δεν θελω να ανοιξω καινουργιο θεμα στο forum τα παραθετω εδω:

λοιπον εχω ενα desktop με i5 2500k sta 3,2ghz,motherboard:msi h67ma-e45(b3) ram:4x2gb corsair ,kai 2 ssd se raid0 ocz agility 3 syndedemenoys se sata3 thures.gpu:ati radeon hd 6850,τροφοδοτικο:corsair cx500

και αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.οταν ειμαι στο autocad πολλες φορες κολαει εντελως το pc δεν κανει τιποτα και το φωτακι του σκληρου δεν αναβοσβινει ειναι μονιμα κλειστο πληκτρολογιο-ποντικι τιποτα ουτε usb μονο το cdrom ανοιγει και κλεινει τιποτα αλλο και αναγκαζομαι να κανω restart.Αυτο το κανει πολλες φορες και οταν κανει update στα windows αλλα και οταν εχω ανοιχτο καποιο παραθυρο στο firefox που exei adobeflash player.εχω δοκιμασει τα παντα φορματ,εχω αλλαξει ραμ,εχω βαλει τισ μισες,τροφοδοτικο αλλαγη με μεγαλυτερο,αλλα τιποτα ακομα και τωρα που εγραφα εδω το εκανε και το ξαναεγραψα ολο το κειμενο απο την αρχη.αυτο αρχισε να γινεται μετα την εγατασταση των ssd ποιο πριν με το hd δεν ειχα κανενα προβλημα.τι προτεινεται να πεταξω τους ssd και να κλαιω 200 ευρω η υπαρχει λυση?ευχαριστω για το ενδιαφερον σας εκτο προτερων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...