don1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Γεια σας εχω εδω και καιρο ενα προβλημα με το πσ καθως ειμαι στο ιντερνετ η παιζω ενα παιχνιδι η ακομα και αν ειναι στην αναμονη στα καλα καθουμενα κολαει το pc και δεν ανταποκρινεται σε τιποτα μολις κανω restart απο το κουμπι ανοιγει κανονικα αυτο δεν γινεται συνεχεια μπορει να γινει ανα 8 ωρες 1 μερα η 2 μερικες φορες οταν εχω μουσικη κολαει και ο ηχος αυτο αρχισε μετα απο 1μηνα αφ οτου το εστησα και δουλευε κανονικα αυτη την στιγμη εχω 2 σκληρους στον ενα windows 7 ultimate x64 και στον αλλο ubuntu 11.10 kai mac os x lion το προβλημα εμφανιστηκε πρην βαλω hackintosh kai linux να πω οτι το προβλημα δεν εχει εμφανηστει στα mac kai linux ισως επειδη μπαινω για πολυ λιγο το hardware μου ειναι motherboard: gigabyte h67a-us3-b3 cpu: intel i5 2320 gpu: radeon hd 6670 2gb ddr3 ram: 8gb (2x4)corsair 1333 mhz psu: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Turbo-X-650W-Value-Series-DR-8600BTX.htm καμοια ειδεα για το τι νπορει να φταιει ? *επισης η καρτα γραγικων εχει ελγθει απο το πλαισιο και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 κοιτα λιγο τις θερμοκρασιες σου...γιατι τετοια προβληματα ειναι πιο πολυ απο ανεβασμενες θερμοκρασιες..να κοιταξεις τις θερμοκρασιες απο την cpu τους σκληρους και της μητρικης και της γραφικων
don1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 HDDs 25-26 system 30 cpu 27 gpu 28-30 παιζει ρολο που εχω την εργοστασιακη παστα της ψυκτρας
karmen1983 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δε μου λες όταν λες πάγωμα σημαίνει ότι Το Mouse δεν κουνάει Γενικά δεν κάνεις τίποτα απολύτως ότι και να πατάς ότι και να κουνάς Και αν πατήσεις κουμπί από το Mouse ή Keyboard ακούς ένα μπιπ; Αν ναι μάλλον χάνει επαφή ο δίσκος σου το πιο πιθανό...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 οπως ειπε και η karmen..επειδη τα temps φαινονται ενταξει.. αν τυχον σου κανει τα παραπανω που σε ρωτησε η karmen.κατι γινεται με τον σκληρο σου..καντον ενα test με το hard disk sentintel...αλλιως προσπαθησε να βαλεις ενα αλλο καλωδιο ρευματος στον σκληρο..αν κανει παλι τα ιδια..κατι παιζει με την υποδοχη του
don1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 1 δοκιμασα με το acronis drive monitor και το hard disk sentinel και μου βγαζει health 100% στο acronis μου βγαζει και αφτα τα νουμερα 2 οταν μου κολαει οτι και να πατησω και απο το mouse kai keybord δεν ακουγεται τιποτα μονο αν εχω απο πριν μουσικη κολαει ο ηχος δηλ. κανει κατι σαν παρασητα οσο για τα καλωδια sata που συνδεουν τη μητρικη με του σκληρους εχουν αλλαχθει
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 να μην αλλαξεις μονο το sata το καλωδιο που συνδεεται με τον σκληρο..να αλλαξεις και το καλωδιο του ρευματος..αυτο που φευγει απτο τροφοδοτικο και συνδεεται στον σκληρο δισκο
don1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 οκ θα τα αλλαξω δειτε και το video να καταλαβετε πχ. χθες επεζα dirt 3 και στα καλα καθουμενα κολησε http://youtu.be/7C3cGAjNHZ0
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 χμμ..κανε αυτο που σου ειπα..και αν κανει παλι τα ιδια..κανε ενα test την γραφικων σου με αυτο εδω το προγραμματακι http://www.geeks3d.com/20110628/furmark-1-9-1-furmark-1-8-5-download-gpu-stress-test-burn-in-graphics-card-opengl/ αστο να τρεξει για κανα 15λεπτο..ΑΛΛΑ...αν δεις οτι η χρηση του ανεβαει πανω απο 90% πατα στοπ..
karmen1983 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 χμμ..κανε αυτο που σου ειπα..και αν κανει παλι τα ιδια..κανε ενα test την γραφικων σου με αυτο εδω το προγραμματακι http://www.geeks3d.com/20110628/furmark-1-9-1-furmark-1-8-5-download-gpu-stress-test-burn-in-graphics-card-opengl/ αστο να τρεξει για κανα 15λεπτο..ΑΛΛΑ...αν δεις οτι η χρηση του ανεβαει πανω απο 90% πατα στοπ.. 5 λεπτο αρκεί Η χρήση θα είναι έτσι και αλλιώς 100% από την ώρα που θα αρχίσει το furmark Οπότε ας προσέχει μόνο τις θερμοκρασίες @don ¨εχεις καθόλου μέσα στο φάκελο c:\windows\minidumps αρχεία;
don1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 η καρτα γραφικων ηταν το πρωτο που σκεφτηκα την πηγα στο πλαισιο την αφησα 2 μερες και μου ηπαν οτι δεν εχει τιποτα δεν εχω minidump αλλα εχω κατι αλλα που δεν τα ειχα σε αλλο pc βλ. φωτογραφια εκανα και το τεστ για 14 λεπτα και δεν επαθε τιποτα καμια αλλη ιδεα
don1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 ναι το αλλαξα περιμενω να δω μερικες φορες μου βγαζει και αυτο εδω
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 :/ κανε update τον driver της γραφικων σου
don1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2012 σημερα μου ξανακολλησε οταν εκαναν μπουτ τα windows μηπως φταιει το τροφοδοτικο πως μπορω να το κοιταξω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα