Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tελικά η τιμή είναι καλή ρε παιδιά?αξίζει σε αυτά τα λεφτά?...(όσο για τη θύρα hdmi εκεί έχω συνδέσει τον mpeg4!!!..οπότε δεν υπάρχει διαθέσιμη hdmi??)

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Capacity-Replacement-5000mAh-Battery-GT-N7000/dp/B006VA3A50/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1364065236&sr=1-4

Αυτη η μπαταρια κανει δουλεια? Λογικα θα πρεπει να σε κραταει και 2η μερα, σωστα? Aν και διαβαζω καποια προβληματα σχετικα με το καπακι. 

http://www.amazon.co.uk/3030mah-BUSINESS-EXTENDED-CAPACITY-GT-N7000/dp/B008BGIW7I/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1364065439&sr=1-5

Γνωμη και για αυτες θελω...

Δημοσ.

Γιατι το κουραζεις με το θεμα μπαταρια ?

Με μηδενικη χρηση σχεδον , ειμαι στο 61% και 18ωρες χρηση...δηλαδη θα μου κρατησει ανετα ενα διημερο μην σου πω και παραπανω.

Με νορμαλ χρηση...1,5-2 μερες μαξιμουμ.

Αμα πλακωθω στο nfs most wanted θα τελειωσει σε 1 ωρα...

Η μπαταρια εν ολιγοις ειναι αξιοπρεπη...αναλογα παντα με την χρηση....

Αν ειναι να βαλεις μεγαλυτερη μπαταρια..με πιο "χοντρο" καπακι...χαιρετα μας τον πλατανο..παρε και ενα καροτσακι να το μεταφερεις μετα :) πολυμηχανημα ειναι ....οχι απλο κινητο.....να ειμαστε σοβαροι στις ενεργειακες απαιτησεις μας :)

Δημοσ.

Απλα θελω να εχω πανω μου και μια δευτερη χωρις να παρω παλι original. Οπως το κοβω με βλεπω γιατι τις νορμαλ σε μεγεθος στο 2ο Link.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μια φθηνη 64αρα θελω. Απο skroutz που ειδα, η φθηνοτερη ειναι η lexmark νομιζω. Απο εικονες που ειδα αυτη ειναι microsd, εκτος και αν οι αλλες 6 πιο πανω ειναι επισης microsd και απλα στην εικονα ειναι ο ανταπτορας.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ.smile.gif

Γράφω για το Note στο myphone.gr κι είμαι ενεργό μέλος στους xda.Είπα να κάνω το άνοιγμά μου και εδω μιας και που το Note έχει γίνει κάπως δημοφιλές.

Οτιδήποτε απορία έχει κάποιος χρήστης, θα είμαι εδω.

καλησπερα!θα ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις επιχειρησει να διαβασεις ebook απο το samsung note και αν γινεται ανετα..,σκεφτομαι να το παρω αλλα δισταζω λογω οθονης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...