Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Να πω την αληθεια αρχισα να γλυκοκοιταω αυτο Πολυ καλυτερο κατα τη γνωμη μου. Παιζει και να μη χρειαστεις πριζα στην 5ημερη
overpower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δεν νομιζω....ολοι παιζουν με το κινητο ακομα και στο σχολειο και μεχρι τις 2 παιζει να ειμαι στο 60%...που να μην καναμε και μαθημα ^^ Θα το ψαξω αυτο με το amazon. Χρεωστικη λογικα κανει, σωστα?
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δεν νομιζω....ολοι παιζουν με το κινητο ακομα και στο σχολειο και μεχρι τις 2 παιζει να ειμαι στο 60%...που να μην καναμε και μαθημα ^^ Θα το ψαξω αυτο με το amazon. Χρεωστικη λογικα κανει, σωστα? Nαι με χρεωστικη δε θα εχεις θεμα.
overpower Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Κατι ακομα οσον αφορα το amazon. Περιπου τα μεταφορικα ποσο βγαινουν και σε ποσες μερες στελνει αναλογα με τις επιλογες που εχει?
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Κατι ακομα οσον αφορα το amazon. Περιπου τα μεταφορικα ποσο βγαινουν και σε ποσες μερες στελνει αναλογα με τις επιλογες που εχει? Tα μεταφορικα ειναι δωρεαν απο ενα ποσο και πανω. Κανε μια αναζητηση στο subforum Internet και θα πεσεις σε πολλα αποτελεσματα γιατι εδω ειμαστε οφφτοπικ
soundchef Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Υπάρχει κανένα νέο για το επίσημο jb update; Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App Υπάρχει κανένα νέο για το επίσημο jb update;<br><br> Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App Είναι σωστό που ρωτάω εδώ; Προσπαθώ να μάθω τους κανόνες
overpower Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Σωστα το εβαλες εδω. Εδω γραφουμε νεα και προβληματα σχετικα με το note. 1
zordi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα κι από εμένα! 'Ετοιμαζόμουν να πάρω μια ταμπλέτα 10'' (στα 200Ε) κυρίως για σερφάρισμα και να βλέπω ταινίες με τη γυναίκα μου αραχτός στο κρεβάτι & ένα κινητό (στα 120-140) για..νορμάλ χρήση..!! Το θέμα όμως είναι το ΝΟΤΕ που έχει φίλος μου και μου το δίνει στα 270Ε.... Σίγουρα το να έχεις το κατάλληλο γκατζετ για τη δουλεια που θέλεις (10'' για ταινίες και μικρό σε μεγεθος κινητο..) είναι το καλύτερο αλλά....τι λέτε.. 1ον: Aξίζει σε αυτήν την τιμή (ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει και είναι αναβαθμισμένο σε 4,1 jb συν 2 θήκες..) 2ον: Θα μας βγούν τα μάτια η θα μπορέσουμε να δούμε καμιά 10-15 ταινίες (στις διακοπές κυρίως γιατι σπίτι υπάρχει TV..χεχε..)
overpower Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Καλυτερα tablet. Δεν ειναι σιγουρο οτι θα σας βολεψει να βλεπετε 2 ατομα ταινια, αν και εγω το κανω και δεν εχω προβλημα.
zordi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Γι αυτό τόνισα ότι θα βλέπουμε 2 ατομα!..βέβαια η όλη υπόθεση είναι για 10-15 ταινίες σε διακοπές γιατι το σεφάρισμα θα γίνεται απο 'μένα και είτε έχω ταμπλετ είτε το ΝΟΤΕ θα είναι το ίδιο.. Η άρχική σκέψη (πλέον) είναι το ΝΟΤΕ και αν δε βολέψει το πουλάω.. ...πφφ...ψιλομπέρδεμα..
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Στις διακοπες δε θα παιζει καθολου τηλεοραση? Γιατι αν υπαρχει, αγοραζεις ενα HDMI και εισαι μια χαρα. Τυχαιο λινκ: http://www.ebay.com/itm/USB-to-MHL-HDMI-HDTV-Cable-adapter-for-Samsung-Galaxy-Note-N7000-i9220-/190612582041
zordi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Τα πάντα όλα!!..πραγματικά είναι και σε άριστη κατάσταση!
mphxths Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 To micro usb - hdmi ειναι καλη φαση και δουλευει οπως προβλεπεται. Εχω παρει και γω ενα απο ελληνικο μαγαζι , γυρω στα 20ευρω βγαινει ( π.χ. http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=27283 ). Επισης να σημειωσω οτι απαιτειται ΚΑΙ χρηση του φορτιστη για να δουλεψει.Δηλ το ματζαφλαρι στην υποδοχη του κινητου , και ο φορτιστης στο πλαι του ματζαφλαριου οπου εχει μια εξτρα micro usb υποδοχη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα