Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Mισο λεπτακι. Στην προηγουμενη σελιδα σου ειχα πει πως στο post 18 εχει την rooted εκδοση. Αυτην περασες? Αν ναι, εισαι rooted και (λογικα θα πρεπει να) βρισκεται η εφαρμογη superuser στο drawer.
overpower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Περασα αυτην στην 1η σελιδα. Δηλαδη αν περνουσα αυτην ειμουν αυτοματα rooted?
overpower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Επισης αυτο για την κωδικοποιηση δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Αν γινετε καποιο βιντεο ή οδηγιες για το πως να το βρω. Εψαξα σε ρυθμισεις γλωσσας του κινητου και στις ρυθμισεις του πληκτρολογιου της samsung.
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Οσον αφορα τα μηνυματα βγαινουν κεφαλαια για να υποστηριζονται 160 χαρακτηρες ανα μηνυμα. Αν θελετε να ειναι μικρα με τονους κλπ, καπου στα settings των μηνυματων εχει επιλογη κωδικοποιησης που λεει GSM και Unicode. Βρισκετε ποιο ειναι τικαρισμενο και επιλεγετε το αλλο. Αλλα ετσι θα εχετε 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα. Ή το ενα ή το αλλο Στο Input Mode συγκεκριμενα ειναι.
overpower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ποοο ειχα ξεχασει τις ρυθμισεις των μυνηματων να δω, αν και μου το ειπες. thx. Μπορεις να απαντησεις λιγο και στο προηγουμενο ποστ?
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Α σορι δεν το ειδα αυτο. Ναι, οταν περνας μια pre rooted (οπως αυτη του post 18) εισαι αυτοματα rooted.
overpower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Τελικά την πέρασα μαζί με kernel του phil. Ξέχασα να κάνω back up αλλά τα δεδομένα αποθηκεύονται στο λογαριασμό και έτσι μικρο το κακό. Μπορώ να δω κάπως ποιες εφαρμογές είχα πριν?
overpower Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Όταν συνδέω τα ακουστικά εμφανίζεται μια νέα καρτελά που έχει διάφορες επιλογές για την μουσική. Μπορώ να το έχω αυτό διαθέσιμο και χωρίς ακουστικά?
overpower Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εχει βγει η 4.1.2? ειδα σε μια αγγελια οτι ενα note φοραει την official...
overpower Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Αυτο κανει την δουλεια του? http://www.mobilecenter.gr//index.php?target=products&product_id=33830 Λογικα αφου δινει 3200 θα πρεπει να μου δινει πανω απο 1 μερα επιπλεον με λιγη χρηση. Θα παμε 5ημερη και δεν θελω να ξεμεινω απο μπαταρια
overpower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Και πολυ προσοχη στα κουτακια, μην τικαρεις τιποτα λαθος. Και φορτισμενο το κινητο φυσικα. Η πρωτη φορα ειναι, μετα θα αλλαζεις rom σαν τα πουκαμισα αν κολλησεις. Καλα ελεγες...πλεον αλλαζω ευκολα roms, το μονο σπαστικο ειναι με το titanium back up που πρεπει ενα ενα να τα εγκαταστησεις....
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Αυτο κανει την δουλεια του? http://www.mobilecenter.gr//index.php?target=products&product_id=33830 Λογικα αφου δινει 3200 θα πρεπει να μου δινει πανω απο 1 μερα επιπλεον με λιγη χρηση. Θα παμε 5ημερη και δεν θελω να ξεμεινω απο μπαταρια Kαλο φαινεται αν και εγω θα προτιμουσα κατι τετοιο http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005VBNXNY ή αυτο http://www.insomnia.gr/topic/478824-power-bank/ Καλα ελεγες...πλεον αλλαζω ευκολα roms, το μονο σπαστικο ειναι με το titanium back up που πρεπει ενα ενα να τα εγκαταστησεις.... Κατεβασε την paid εκδοση, εχει αυτοματο restore ολων των εφαρμογων Αν ειναι να αγορασεις μια εφαρμογη, η συγκεκριμενη ειναι must αφου αλλαζεις roms.
overpower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Καταρχην απο ελλαδα μιας και paypal ή χρεωστικη δεν παιζει. Καλη φαινεται αλλα θελω να μπορω να το κουβαλαω ευκολα μαζι μου για αυτο διαλεξα και αυτο. Αυτο που εβαλα πως σου φαινεται, το εχεις δοκιμασει εσυ ή κανας γνωστος για να μου πεις αν κανει καλη δουλεια?
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2013 To συγκεκριμενο δεν το εχει δοκιμασει καποιος που να ξερω δυστυχως. Aλλα δε βρισκω το λογο να μη δουλευει, απλα φορτιζει τη μπαταρια στην ουσια. Αυτο που δινει ο Γιαννης Πλατανο στο λινκ δε σου αρεσει? Ιδια φιλοσοφια ειναι και δεν ειναι μεγαλο. Παντως ομολογουμενως και αυτο που λες εσυ καλο πρεπει να ειναι, αλλωστε ολα αυτα πανω κατω ετσι λειτουργουν. Απλως με αυτα που σου προτεινα δεν περιοριζεσαι στη χρηση μιας μοναχα συσκευης αλλα μπορεις να φορτιζεις οποιαδηποτε. Αυτο πχ (αφου σε ενδιαφερουν οι διαστασεις) πρεπει να ειναι οσο το δικο μου, λιγο μεγαλυτερο απο ενα πακετο τσιγαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα