Moderators stormrain Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Γι΄αυτο σου λεω διαβασε ολοκληρο το ποστ, για να μην παει κατι στραβα Εχει λινκ που λεει Πως να περασετε Επισημο Firmware. Αυτο ειναι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933283#post3933283 Στην ουσια αυτο που λες κανεις, απλα διαβασε να δεις τι παιζει Και πολυ προσοχη στα κουτακια, μην τικαρεις τιποτα λαθος. Και φορτισμενο το κινητο φυσικα. Η πρωτη φορα ειναι, μετα θα αλλαζεις rom σαν τα πουκαμισα αν κολλησεις.
overpower Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο με την μπαταρια δεν το ηξερα. Θα ποσταρω νεα μολις το κανω για ειναι στο 34% η μπαταρια
Unabomber Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Οι prerooted roms που λεει ο storm ομως εχουν καποια χοντρα θεματακια.... πχ, να κλεισει απο μπαταρια το κινητο και μετα να κανει bootloop συνεχεια και να χρειαστει παλι φλασαρισμα......(παθων 2 φορες) Με την non rooted που την εχω σε ενα note 1.5 μηνα δεν ειχα το παραμικρο προβλημα...... its up to you......
overpower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ειμαι πλεον με 4.1.2. Ελπιζω να μημ γινει τιποτα γιατι σας εσφαξα Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
Unabomber Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 prerooted ? επισης εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων? εκτος απο αυτη που σου κανει το Odin ?
overpower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 οχι δεν εκανα....θα επρεπε? Επίσης παιζει κανα ρολο που την αναβαθμιση την εκανα οταν η μπαταρια ηταν στο 80%?Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Αφου δεν εχεις κολληματα δεν πειραζει. Οσον αφορα την μπαταρια δεν παιζει ρολο, το θεμα ειναι οταν φλασαρεις να εχεις πολλη μπαταρια για να μη μεινεις απο ενεργεια κατα το flash και μπλεξεις
Unabomber Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 αμα εχεις λαγκαρισματα στις οθονες μεταβασης κανε μια επαναφορα.... διοτι υπαρχει περιπτωση να κραταει μικρα υπολειματα απο την προηγουμενη ρομ.....(οχι παντα)
overpower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη εχει λιγα κολληματα, παω στον λογαριασμο samsung account, αντιγραφα ασφαλειας συσκευης και κανω επαναφορα?
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 <p>Επειδη εχει λιγα κολληματα, παω στον λογαριασμο samsung account, αντιγραφα ασφαλειας συσκευης και κανω επαναφορα?</p> Εχω και ενα προβλημα με το πληκτρολογιο. Καταρχην για αλλαξω απο swype σε samsung keyboard πρεπει να παω στις ρυθμισεις του κινητου ενω πριν πατουσα το πληκτρο για τις ρυθμισεις και το εβγαζε. Υπαρχει τροπος αλλαγης ενω γραφω μηνυμα? Και οταν θελω να στειλω sms τα ελληνικα ειναι ολα κεφαλαια και οχι μονο το 1ο γραμμα. Απο οτι βλεπετε τετοιο προβλημα οταν γραφω στο ιντερνετ δεν εχω. Προσπαθησα να βαλω αλλα πληκτρολογια αλλα σε παλια κινητα δεν βγαζει το μηνυμα και ετσι το εβγαλα. Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
tzir21 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ρε παιδια καλησπερα ποτε θα βγει επιτελους jellybeam για το note n7000???μεχρι κ για το s2 βγηκε(Ισπανια)...ευχαριστω...
overpower Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Επειδη εχει λιγα κολληματα, παω στον λογαριασμο samsung account, αντιγραφα ασφαλειας συσκευης και κανω επαναφορα? Εχω και ενα προβλημα με το πληκτρολογιο. Καταρχην για αλλαξω απο swype σε samsung keyboard πρεπει να παω στις ρυθμισεις του κινητου ενω πριν πατουσα το πληκτρο για τις ρυθμισεις και το εβγαζε. Υπαρχει τροπος αλλαγης ενω γραφω μηνυμα? Και οταν θελω να στειλω sms τα ελληνικα ειναι ολα κεφαλαια και οχι μονο το 1ο γραμμα. Απο οτι βλεπετε τετοιο προβλημα οταν γραφω στο ιντερνετ δεν εχω. Προσπαθησα να βαλω αλλα πληκτρολογια αλλα σε παλια κινητα δεν βγαζει το μηνυμα και ετσι το εβγαλα. Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
tzir21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Κ εγω το ιδιο προβλημα εχω στα μυνηματα...ολα κεφαλαια αλλα δεν με νοιαζει...Απλα θελω να ρωτησω κατι,,,φοραω γνησια 4.0.3 κ δεν μου βγαζει αναβαθμιση σε 4.0.4...ουτε απο αερα(wifi)ουτε απο υπολογιστη..εκανα επαναφορα εργοστ ρυθμ κ παλι τα ιδια....το κιν ειναι γερμανικο κ δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...οχι πως καιγομαι για την 4.0.4 αλλα για ποιο λογο δεν μου την αναβαθμιζει...καμια βοηθεια???ευχαριστω.....
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εχω και ενα προβλημα με το πληκτρολογιο. Καταρχην για αλλαξω απο swype σε samsung keyboard πρεπει να παω στις ρυθμισεις του κινητου ενω πριν πατουσα το πληκτρο για τις ρυθμισεις και το εβγαζε. Υπαρχει τροπος αλλαγης ενω γραφω μηνυμα? Και οταν θελω να στειλω sms τα ελληνικα ειναι ολα κεφαλαια και οχι μονο το 1ο γραμμα. Απο οτι βλεπετε τετοιο προβλημα οταν γραφω στο ιντερνετ δεν εχω. Προσπαθησα να βαλω αλλα πληκτρολογια αλλα σε παλια κινητα δεν βγαζει το μηνυμα και ετσι το εβγαλα. Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App Κ εγω το ιδιο προβλημα εχω στα μυνηματα...ολα κεφαλαια αλλα δεν με νοιαζει...Απλα θελω να ρωτησω κατι,,,φοραω γνησια 4.0.3 κ δεν μου βγαζει αναβαθμιση σε 4.0.4...ουτε απο αερα(wifi)ουτε απο υπολογιστη..εκανα επαναφορα εργοστ ρυθμ κ παλι τα ιδια....το κιν ειναι γερμανικο κ δεν μπορω να καταλαβω το γιατι...οχι πως καιγομαι για την 4.0.4 αλλα για ποιο λογο δεν μου την αναβαθμιζει...καμια βοηθεια???ευχαριστω..... Οσον αφορα τα μηνυματα βγαινουν κεφαλαια για να υποστηριζονται 160 χαρακτηρες ανα μηνυμα. Αν θελετε να ειναι μικρα με τονους κλπ, καπου στα settings των μηνυματων εχει επιλογη κωδικοποιησης που λεει GSM και Unicode. Βρισκετε ποιο ειναι τικαρισμενο και επιλεγετε το αλλο. Αλλα ετσι θα εχετε 70 χαρακτηρες ανα μηνυμα. Ή το ενα ή το αλλο Για το πληκτρολογιο, στο status bar δεν εχει ενα εικονιδιακι πληκτρολογιου οταν γραφεις κατι? Αν το πατησεις αλλαζεις απο κει πληκτρολογιο. Σχετικα με την αναβαθμιση, αν εχεις κανει root κλπ δε θα εχεις OTA update. Αν δεν εχεις root και εξακολουθει να μη βγαζει update ισως δεν εχει βγει ακομα το update για τη χωρα της συσκευης. Επειδη εχει λιγα κολληματα, παω στον λογαριασμο samsung account, αντιγραφα ασφαλειας συσκευης και κανω επαναφορα? Οχι. Αν θελεις backup (και εισαι root) κατεβαζεις το Titanium και απο κει κρατας backup των εφαρμογων.
overpower Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Πως μπορω να κανω root αφου πλεον περασα την JB? Στην αρχικη σελιδα εχει μονο μεχρι ICS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα