eliashadow Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Καλημέρα.Thanks για την ενημέρωση.Την έχω από το πρωί στο desktop! Από δω και πέρα θα δείξει τα δόντια της η συσκευή. Όσοι δοκιμάσαμε διάφορα leak firmware, το έχουμε καταλάβει.
S2Katana Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εγώ που έχω RevolutionHD, πρέπει να την βάλω μέσω Odin?
eliashadow Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 S2Katana, δεν έχεις προφανώς το galaxy note....
S2Katana Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ...Το έχω προφανώς, με Checkrom HD. Kαι εδώ για όσους είναι rooted. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25916135&postcount=1840
eliashadow Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Με checkrom, ναι, το έχεις. Με Revolution HD που ανέφερες στο προηγούμενο post, προφανώς κάτι δε θα το είχες... Anyway, η αναβάθμιση είναι πολύ καλή.Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες όπως συμβαίνει πάντα, μέχρι να τελειοποιηθεί.
S2Katana Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Nαι, my bad. Εσυ ακολούθησες τον οδηγό του xda; Εγώ έχω root και προφανώς το kies δεν το βλέπει για να αναβαθμιστεί.
eliashadow Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Nαι, my bad. Εσυ ακολούθησες τον οδηγό του xda; Εγώ έχω root και προφανώς το kies δεν το βλέπει για να αναβαθμιστεί. Μολις γυρισα απο δουλεια και τωρα θα το κανω.Ειμαι ηδη σε ics leak Κατεβαζω απο εδω τη prerooted ics και τον cf root kernel απο εδω. Περναω το firmware απο pc odin, και μετα κατεβαζω mobile odin να περασω τον κερνελ.
c0prse_grinder Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 1) Κατεβαζουμε οποιαδήποτε οfficial ICS εκδοση θελουμε απο εδω (προτεινεται αυτη του Παναμα) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 2) Tην περναμε μεσω PC Οdin στο κινητο συμφωνα με τα παρακατω: - Αφου κατεβασουμε το αρχειο το κανουμε extract ωστε ερθει στην .tar μορφη του. - Κατεβαζουμε το Odin (απο εδω) αν δεν το εχουμε ηδη και το ανοιγουμε. - Παταμε στην φορμα του PDA και κανουμε navigate να βρουμε την Rom που κατεβασαμε.Αφηνουμε τα Re-partition, pit, CSC, Phone tab ατικαριστα! (οπως εδω!) - Κλεινουμε το Note και το βαζουμε μετα σε Download Mode (Vol down + Home + Power) - Kλεινουμε εντελως το Kies στο PC και οποιδηποτε antivirus εχουμε να τρεχει. - Συνδεουμε τη συσκευη στον Υπολογιστη με το καλωδιο USB. - ID com port θα γινει κιτρινη που σημαινει οτι ολα καλα με τους drivers και την συνδεση. - Παταμε Start! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 3) Μετα παλι μεσω Odin περναμε CF-Kernel για να γινουμε root και εχουμε recovery (link για τον κερνελ εδω). Το αρχειο που θα κατεβει θα ειναι .zip και θα το ξεζιπαρουμε σε .tar το οποιο μετα θα μπει στο PDA μερος του PC Odin οπως καναμε και με την Stock Rom. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 4) Αφου μπει ο κερνελ παμε και κατεβαζουμε τα mods: α. Mod for call recording : (for rooted device) απο εδω -αφου το κατεβασουμε, το βαζουμε στην εσωτερικη μνημη του κινητου οχι στην εξωτερικη sd. -μετα κατεβαζουμε το root explorer (απο καπου..PM με αν δεν..) και σβηνουμε μονοιμας τα phone.odex & phone_util.odex απο το system/app folder. -κανουμε reboot σε recovery και φλασαρουμε το αρχειακι που κατεβασαμε ("Call recording-N7000-ICS") β. Touchwiz 5 (SGS3) απο εδω και απλα το φλασαρουμε μεσω recovery. γ. 15 Toggle systemUI απο εδω για εκδοσεις απο LRK και μετα (αν εχετε παλαιωτερη εκδοση πατε σε αυτο εδω). Αφου κατεβει το φλασαρουμε μεσω recovery και μετα οταν ανοιξουμε τη συσκευη παμε αμεσως στον root explorer παλι και σβηνουμε αυτη τη φορα το systemui.odex from system/app. Αυτα τα αρχειακια (systemui.odex, phone.odex & phone_util.odex) αν θελει καποιος μπορει αντι να τα σβησει, να τα μεταφερει απλα σε εναν φακελο της sd καρτουλας του να υπαρχουν. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 5) εως τωρα ειχαμε το τριγωνακι σε καθε reboot και ειναι και ανεβασμενος ο μετρητης για τα φλασαρισματα, αυτο το διορθωνουμε με το triangle away του chainfire που βρισκεται εδω. Περισσοτερα για το triangle away εδω. Αφου το κατεβασουμε το εγκαθιστουμε και το τρεχουμε προσεκτικα. Καλο ειναι να μαστε online οταν γινεται αυτο γιατι μπορει να ζητησει να κατεβασει καποια αρχεια. Αφου ολα οκ θα μπει σε ενα ειδικο recovery οπου θα σας ζητηθει να πατησετε το vol up για να κανει το reset του counter.. αφου γινει αυτο, ξεκιναει παλι η συσκευη μας με μηδενισμενο counter. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 6) Tωρα ειναι ολα ετοιμα και μπορειτε ειτε να μεινετε με αυτον τον kernel ειτε να δοκιμασετε καποιον αλλον οπως ο Hydracore (link) o οποιος συμφωνα με τον dev του ειναι FULLY SAFE FOR ALL WIPES ON ALL ROM TYPES. Προσοχη, μην κανετε Wipe ωντας σε CF Kernel, περαστε ειτε Hydracore ειτε Abyss4.2 (o oποιος βρισκεται εδω). Kαλο ειναι πρωτου αλλαξετε κερνελ, να τρεχετε παντα το συγκεκριμενο scrypt (link!) που κανει μονο του τα απαραιτητα wipes που απαιτει η αλλαγη κερνελ. Στην ουσια απλα το φλασαρετε μεσω recovery πριν απο καθε αλλαγη kernel. edit: επισης.... ΚΡΙΜΑ τοσο ωραιο thread με τοση δουλεια απ'τον Elthis να μην εχει γινει sticky στην αρχικη σελιδα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 To πρωτο ποστ εχει τροποποιηθει μετα απο αιτημα του Elthis και πλεον ειναι updated
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πουμπορω να το βρω σε μια καλη τιμη? Το παραγγειλα απο digital, αλλα δεν με εχουν ενημερωσει 1 εβδομαδα τωρα, ενω μου ειχαν πει την Δευτερα οτι θα εκανα παραμαβη σε 2-3 μερες (Πεμπτη-Παρασκευη). Και παρολο που εχω επικοινωνησει μαζι τους, με εχουν γραψει....
eliashadow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Πουμπορω να το βρω σε μια καλη τιμη? Το παραγγειλα απο digital, αλλα δεν με εχουν ενημερωσει 1 εβδομαδα τωρα, ενω μου ειχαν πει την Δευτερα οτι θα εκανα παραμαβη σε 2-3 μερες (Πεμπτη-Παρασκευη). Και παρολο που εχω επικοινωνησει μαζι τους, με εχουν γραψει.... http://www.skroutz.gr/s/388084/Samsung-Galaxy-Note-16GB.html
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σε καλη τιμη ειπα, οχι και επειδη δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα να δωσω τοσα . Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα επαιζε στα 380+ ευρω. Απο την samsung μπορω να το παρω?
eliashadow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Σε καλη τιμη ειπα, οχι και επειδη δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα να δωσω τοσα . Μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα επαιζε στα 380+ ευρω. Απο την samsung μπορω να το παρω? Είναι πιο φθηνα απο Samsung???Φυσικά και όχι... Για τη πιο φθηνη τιμη κοίταξε εδω...
overpower Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Απο amazon πως μπορω να αγορασω? Επισης ποσο καιρο κανει να ερθει? Extra φπα κτλ θα εχει μιας και ειναι διαφορετικο εδω απο της Γερμανιας.
eliashadow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Απο amazon πως μπορω να αγορασω? Επισης ποσο καιρο κανει να ερθει? Extra φπα κτλ θα εχει μιας και ειναι διαφορετικο εδω απο της Γερμανιας. Έχουν αγοράσει πολλά παιδιά απο amazon.de. Είναι αξιόπιστο, σε 2 μέρες θα το έχεις στη πόρτα σου και η επιβάρυνση είναι στα μεταφορικά μόνο, κανένα 20 (?)... Αρκεί να έχεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, αλλά και να ξέρεις Γερμανικα εσύ ή κάποιος γνωστός για να βγάλεις άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα