Προς το περιεχόμενο

Canon, Lumix ή Sony????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 3 φωτογραφικές μηχανές :

Πρώτη

Δεύτερη

Τρίτη

και σε αυτό το σημείο θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με το ποια από αυτες τις 3 να διαλέξω.

Δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με την φωτογραφία και ούτε έχω πολλές γνώσεις αλλά θέλω να πάρω κάποια καλή μηχανή, η οποία όταν έχω αποκτήσει την ανάλογη εμπειρία θα μου δίνει τη δυνατότητα των manual ρυθμίσεων.

Επιπλέον, με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ένα καλό αποτέλεσμα σε συνθήκες υψηλού καθώς και χαμηλού φωτισμού, εκεί δηλαδή που πάσχουν οι περισσότερες.

Τις φωτογραφίες τους θα τις δουλεύω πολλές φορές με Lightroom.

Δεν με καίει το zoom και θέλω μία φωτογραφική, η οποία θα συνεχίσει να καλύπτει (τεχνολογικά) τις παραπάνω απαιτήσεις για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Υ.Γ. Δεν θέλω να μου προτείνετε κάποια πέρα από αυτές τις 3 που παρέθεσα αλλά να μου πείτε την άποψή σας πάνω σε αυτές...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα φιλε μου!

Γνωσεις σχετικα με φωτογραφικες μηχανες δεν εχω...

Εμπειρια μεγαλη, ουτε!

Καποια απο τις 3 παραπανω δεν ετυχε να δοκιμασω...

Θα μου πεις ''Και τοτε τι ποσταρεις;''

Ποσταρω διοτι εχω μια [μικρη] εμπειρια και εχει να κανει με μια Panasonic Lumix DMC-ZX1, η οποια εμπαζε τριχες, σκονες, χνουδια και σωματιδια μεαα στον φακο απο τις πρωτες, κιολας, χρησεις...

Θα μου πεις ''Ε, σιγα. Ετυχες σε ελαττωματικο προιον...''

Δεκτον, δεν αντιλεγω...

Απλα το ανεφερα, οχι για να σε επηρεασω αλλα για να μοιραστω την [ασχημη] εμπειρια μου...

Οπως βλεπεις δεν σου προτεινα καποια περα απ' αυτες, αλλα ουτε σου ειπα την αποψη μου πανω σε αυτες!

• Moderators

Λοιπον βρηκα σημερα λιγο χρονο να ασχοληθω. Θα σου μιλησω μονο γι αυτο που τσεκαρα που ειναι η ποιοτητα φωτογραφιας.

Χαμηλα iso (100-200) : Πρωτη η sony, δευτερη σχετικα κοντα η lumix, τριτη με διαφορα η cannon.

Υψηλα iso (1600+) : Πρωτη η sony, δευτερη με διαφορα η lumix, τριτη στο χαος η cannon.

Πηγαινε εδω και βαλε απο κατω για συγκριση στα samples τις αλλες δυο ωστε να δεις τις διαφορες και με τα δικα σου ματια: http://www.dpreview....SonyNex5Nex3/14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...