nikosops Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα εχω τ εξής προβλημα. Κάθε φορά που κάνω φορματ τ κινητό μου η cosmote με χρεώνει 1€ για ίντερνετ για 24 ωρες. Πως μπορώ ν το σταματήσω αυτό?
sistah Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δεν μας εχεις πει ποιο κινητο ειναι, και γιατι κανεις "φορματ" (προφανως συχνα). Αν υποθεσουμε οτι ειναι smartphone, τοτε κανει ενημερωσεις για τον καιρο ή mail κτλ αυτοματα. Ρυθμισε να γινονται manually. Δεν γινεται να ζητησεις απο την cosmote να το σταματησει γιατι αν το κανει, δεν θα εχεις καθολου internet. Ουσιαστικα σε προστατευει απο το να εχεις χρεωση ανα kb, οποτε και θα χρεωνοσουν πολυ περισσοτερο. Edit: και η λυση του aledjo ειναι σωστη.
nikoskon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα εχω τ εξής προβλημα. Κάθε φορά που κάνω φορματ τ κινητό μου η cosmote με χρεώνει 1€ για ίντερνετ για 24 ωρες. Πως μπορώ ν το σταματήσω αυτό? Λογικά έχεις συσκευή Android. Όπως και να έχει, αυτό συμβαίνει γιατί με το format προφανώς αρχικοποιούνται οι ρυθμίσεις internet+mms του παρόχου (βάσει κάρτας sim) και το τηλέφωνο επανεκκινεί με ενεργά τα δεδομένα. Αυτό που αναφέρθηκε για format χωρίς κάρτα sim δεν ισχύει για τις περισσότερες -αν όχι όλες- Android -και όχι μόνο- συσκευές, γιατί χωρίς κάρτα sim δεν είναι δυνατόν να μπεις στο μενού δικτύων κινητής(στην περίπτωση των Android) ώστε να απενεργοποιήσεις το internet.
Boltaz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα εχω τ εξής προβλημα. Κάθε φορά που κάνω φορματ τ κινητό μου η cosmote με χρεώνει 1€ για ίντερνετ για 24 ωρες. Πως μπορώ ν το σταματήσω αυτό? http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Business__articleadvanced__articleadvanced_InternetDayPass_Bus/section/Internet_E-mailwithmobile_BP_Ten Στη περίπτωση που έχετε Smart Phone συσκευή, πιθανόν να έχετε εγκατεστημένες εφαρμογές (όπως Καιρός, Νέα, e-mail κ.α.) που μπορεί να συνδέονται αυτόματα στο Internet για να ανανεώσουν το περιεχόμενο που σας παρέχουν με αποτέλεσμα την χρέωση ενός COSMOTE Internet Day Pass. Αν η υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass έχει ενεργοποιηθεί στο κινητό σας μπορείτε να την απενεργοποιήσετε στέλνοντας δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333. Η χρέωση του 1€ δεν ισχύει κατά την περιαγωγή.
nikosops Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Οκ παιδιά λύθηκε τ πρόβλημα με τ sms . Απενεργοποίησα την υπηρεσία Ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια σας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα