Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει την iOS update 5.1 στο iPod touch 4G μου. έχω κατεβάσει το Redsn0w 0.9.10b6. Έκανε κανονικά Jailbreak, όμως το Cydia εγκαταστάθηκε με λευκό εικονίδιο, και όταν το πατάω πάει αν ανοίξει αλά σε κλάσματα δευτερολέπτου κλείνει. Έκανα Restore και μετά έκανα πάλι jailbreak μα πάλι τα ίδια. Τι να κάνω??

Δημοσ.

Καλησπέρα

Αυτο γίνεται γιατι το jailbreak ειναι tethered.οταν κλείσεις την συσκευη σου δηλαδη θα χρειαστεί να τη συνδέσεις με τον υπολογιστη για να ανοίξει.λοιπον για να διορθωθεί το πρόβλημα θα ξανά ανοίξεις το redsnow και θα τρεχεις το just tethered now(δεν έχω υπολογιστη μπροστά μου οπότε δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει)

Αυτο θα το κανεις καθε φορά που κλείνει η συσκευη σου για να μπορει να ξανανοίξει.αλλιως θα μένει στο μήλο.

Υπάρχει και το semi tethered που θα ανοίγει η συσκευη σου αλλα άμα θυμάμαι καλα δεν λειτουργεί το cydia(επισης ότι εφαρμογές έχεις βάλει απο εδω) safari mail.θα λειτουργήσουν ξανα οταν κανεις την διαδικασία που ανέφερα επανω.

Κάτι τελευταίο καλο ειναι οταν δεν ειμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες διαδικασίες να αφιερωνουμε λίγο χρόνο παραπάνω και να διαβάζουμε και να ψάχνουμε τι γίνεται με κάτι καινούργιο.εχει πολλά σιτε που αναφέρουν λεπτομέρειες.προφανως βιαστικές και κοιτάξεις μόνο την λέξη jailbreak και όχι την λέξη tethered που ήταν ακριβώς δίπλα.εγω το λέω για το καλο σου και δεν ψάχνω ούτε καβγά ούτε θελω να μαλώσω με κάποιον απλα καλο θα ήταν να διαβάζες και κάποια άρθρα η εμπειρίες χρηστών να δεις αντιμετώπισαν πρόβλημα και αν ναι ποιο η στην δική σου περίπτωση τι ειναι το tethered jailbreak και τι ειναι το untethered jailbreak

Καλο μεσημέρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...