Hantanna Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Γειά σας, Είμαι κάτοχος ενός SE X8 χωρίς ιδιαίτερα παράπονα για τα χρήματα που έδωσα για αυτό. Διαθέτει Eclair 2.1 πράγμα που όμως δεν με ευχαριστεί απόλυτα. Γνωρίζοντας πως ρδεν θα λάβει καμία ενημέρωση λογισμικού στο μέλλον αποφάσισα να περάσω custom rom (2.3.*). Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Διαθέτει η (X) 2.3.* Ελληνικά (πληκτρολόγιο, μενού) ή πρέπει να τα περάσω; 2) Ποιό rom θεωρείτε αρκετά αξιόπιστο; (χωρίς προβληματα στην κάμερα, προβλήματα συνδεσημότητας και αναπαραγωγής πολυμέσων). 3) Θα υποστηρίξει η συσκευή την χρήση του Flash Player με 2.3.* ; Ο λόγος που επιθυμώ να αναβαθμίσω την συσκευή μου βασίζεται γεγονός ότι η στήριξη λογισμικού δεν θα υπάρξει. Δεν κατηγορώ την SE αλλα δεν θέλω να νιώθω caveman εν έτη 2012. Χρειάζομαι τον Flash Player και την δυνατότητα αποθήκευσης εφαρμογών στην SD card. Θα εκτιμήσω κάθε απάντηση σας! Σας ευχαριστώ θερμά!
nikosops Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Παιδιά και γω ψάχνω μια καλή ρομ για τ χ8 σήμερα κατέβασε μια αλλά δεν με ικανοποίησε δεν είχα ούτε ράδιο ούτε κάμερα και συνέχεια κολουσε Φίλε μου αυτή που κατέβασα εγώ είχε ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο. flash δεν τ κοιταξα
Hantanna Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Όσο αφορά για Ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχει η εφαρμογή MultiLing Keyboard στο Market που είναι αξιόλογη και έχει Ελληνική γραφή.
nikosops Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Γειά σας' date=' Είμαι κάτοχος ενός SE X8 χωρίς ιδιαίτερα παράπονα για τα χρήματα που έδωσα για αυτό. Διαθέτει Eclair 2.1 πράγμα που όμως δεν με ευχαριστεί απόλυτα. Γνωρίζοντας πως ρδεν θα λάβει καμία ενημέρωση λογισμικού στο μέλλον αποφάσισα να περάσω custom rom (2.3.*). Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Διαθέτει η (X) 2.3.* Ελληνικά (πληκτρολόγιο, μενού) ή πρέπει να τα περάσω; 2) Ποιό rom θεωρείτε αρκετά αξιόπιστο; (χωρίς προβληματα στην κάμερα, προβλήματα συνδεσημότητας και αναπαραγωγής πολυμέσων). 3) Θα υποστηρίξει η συσκευή την χρήση του Flash Player με 2.3.* ; Ο λόγος που επιθυμώ να αναβαθμίσω την συσκευή μου βασίζεται γεγονός ότι η στήριξη λογισμικού δεν θα υπάρξει. Δεν κατηγορώ την SE αλλα δεν θέλω να νιώθω caveman εν έτη 2012. Χρειάζομαι τον Flash Player και την δυνατότητα αποθήκευσης εφαρμογών στην SD card. Θα εκτιμήσω κάθε απάντηση σας! Σας ευχαριστώ θερμά![/quote'] Καλύτερα ν ρωτήσεις στο myphone.gr που είναι πιο σχετικο. Εγώ εχω ρωτήσει καί περιμένω απαντηση . Δοκιμασε μόνος σου καμια ρομ ψαξε στους xda developers!!
nikosops Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 εγω κατεβασα την Updated 06-May-2011 2.2.1 CM Floyo v0.20 Download : Floyo v0.20 pashkovsky.com/x8/roms/floyo-0.20.rar Working : Everything! Fixes : cummulative fixes up to 5th may 2011 (everything you need) Very fast and generic-looking rom. If you are updating X8 for your gf/friend/etc install this, they will be happy and won't bug you much.. if upgrading from older floyo or other cm6 rom, wipe cache(!), but u can keep old data partition. update: latest google apps(market,maps,talk..), brightness fix, keymap fix. δεσ και αλλες ρομ απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063 δουλευει μια χαρα χωρις κανενα restart/προβλημα το κινητο παει σφαιρα και χωρις overclock. η καμερα, usb κτλ. ειναι μια χαρα
Greek13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1) Διαθέτει η (X) 2.3.* Ελληνικά (πληκτρολόγιο, μενού) ή πρέπει να τα περάσω; 2) Ποιό rom θεωρείτε αρκετά αξιόπιστο; (χωρίς προβληματα στην κάμερα, προβλήματα συνδεσημότητας και αναπαραγωγής πολυμέσων). 3) Θα υποστηρίξει η συσκευή την χρήση του Flash Player με 2.3.* ; Χωρίς να έχω την συγκεκριμένη συσκευή απ' ότι γνωρίζω: 1.Συνήθως όλες οι custom rom έχουν το menu και στα ελληνικά! Όσο αναφορά το keyboard υπάρχει η δυνατότητα να γράψεις στα ελληνικά αλλά χωρίς πρόβλεψη γραφής και Τ9. (Μπορείς όμως να κατεβάσεις από το market το "Go Keyboard") 2.CyanogenMod 7 λογικά θα υπάρχει και για την συσκευή σου! 3.Αν δεν κάνω λάθος ARMv6 cpu πρέπει να έχει το κινήτό σου, oρίστε και ο "flash player" οποίος μπορεί να εγκταστηθεί με την προϋπόθεση να είσαι root user δηλ. δεν χρειάζεται να είσαι σε custom rom! Γενικώς ότι απορίες και να έχεις ψάξε στο xda, εκεί έχει τα πάντα...
mpasketpro Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2012 εγω κατεβασα την Updated 06-May-2011 2.2.1 CM Floyo v0.20 Download : Floyo v0.20 pashkovsky.com/x8/roms/floyo-0.20.rar Working : Everything! Fixes : cummulative fixes up to 5th may 2011 (everything you need) Very fast and generic-looking rom. If you are updating X8 for your gf/friend/etc install this, they will be happy and won't bug you much.. if upgrading from older floyo or other cm6 rom, wipe cache(!), but u can keep old data partition. update: latest google apps(market,maps,talk..), brightness fix, keymap fix. δεσ και αλλες ρομ απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296063 δουλευει μια χαρα χωρις κανενα restart/προβλημα το κινητο παει σφαιρα και χωρις overclock. η καμερα, usb κτλ. ειναι μια χαρα Εχω την ιδια ρομ ειναι Honeycomb φτιαγμενη απο developers ths XDA. Μακραν η καλυτερη ρομ που εχω δοκιμασει
Hantanna Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Την έβαλα και εγώ. Όλα τρέχουν άριστα. Δουλεύει Flash Player (ARMv6). Είμαι ευχαριστημένος. Παρόλο που έχω root δεν μπορώ να διαγράψω apps που δεν χρειάζομαι. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ και πάλι!
Greek13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Την έβαλα και εγώ. Όλα τρέχουν άριστα. Δουλεύει Flash Player (ARMv6). Είμαι ευχαριστημένος. Παρόλο που έχω root δεν μπορώ να διαγράψω apps που δεν χρειάζομαι. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ και πάλι! Titanium Backup... και αν γίνεται να αγοράσεις και την PRO έκδοση ακόμα καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα