Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παίδες,

Έχω το τελευταίο MacBook pro και συνδεομαι μέσω wifi με το router που έχω στο παραδιπλα δωμάτιο. Είναι το ρουτερ που δίνει η wind.

Το πρόβλημα είναι ότι λογικα το ρουτερακι είναι της πλάκας και μετα απο λίγη ώρα πιάνω μόλις μια γραμμή σήμα με αποτέλεσμα να σέρνεται το Internet.

Τι ακριβώς χρειάζομαι για την περίπτωση μου, που η απόσταση είναι μικρη; ( ουσιαστικά 2 δωμάτια..)

Έχετε να προτείνετε κάποιο repeater? Repeater δεν χρειάζομαι;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

repeater θες.κατι απλο φτηνο ευκολο ειναι Tplink wa701nd.

αν δεν θες με repeater υπαρχει και λυση Powerline .επισης δοκιμασε να βαλεις το ρουτερ σε αλλο καναλι και λιγο πιο ψηλα μακρια απο εμποδια κτλ και βαλε το ρουτερ σε 802.11b αντι για g να δεις αν θα παιξει καλυτερα.

Δημοσ.

repeater θες.κατι απλο φτηνο ευκολο ειναι Tplink wa701nd.

αν δεν θες με repeater υπαρχει και λυση Powerline .επισης δοκιμασε να βαλεις το ρουτερ σε αλλο καναλι και λιγο πιο ψηλα μακρια απο εμποδια κτλ και βαλε το ρουτερ σε 802.11b αντι για g να δεις αν θα παιξει καλυτερα.

εχει 2 επιλογές, η μία λέει mode mixed και είναι μαζι το 802.11b και το 802.11g και η δεύτερη έχει 802.11b, 802.11g, 802.11n. Εγω το εχω στην πρώτη.

Επίσης εχει και μια άλλη επιλογή που λέγεται Band Width και είναι ρυθμισμένο στα 20 Mhz. Μπορώ να το βάλω και στα 40 Mhz. Να το βάλω ή θα ψηθώ??

Δημοσ.

το 20 και το 40 δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την ενταση.κατι για το N ειναι νομιζω.για ενταση ειναι 100 Mw απο default και συνηθως δεν αυξανει παρα μονο μειωνεται σε μερικα ρουτερ.αν δεν εχει σκετο 802.11b τοτε μπορεις να βαλεις την καρτα σου απο το device manager ναπαιξει μονο σε b και να δεις αν θα δεις διαφορα.επισης το ρουτερ μακρια απο γωνιες τοιχων μακρια απο εμποδια κτλ κτλ.

Δημοσ.

Νομίζω οτι η καλύτερη λύση είναι να πάρω το Tplink wa701nd...Thank you!

Πήγα να αγοράσω το TP-Link και είδα αυτο το μήνυμα...

Προσοχή! Βάσει της ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας, του Ε.Κ.Κ.Ζ.Σ. και των όσων προβλέπει το Π.Δ. 44/2002 η νόμιμη χρήση του προϊόντος αυτού στη ζώνη συχνοτήτων 2400 – 2483,5 MHz, προβλέπει μέγιστη ισχύ εκπομπής τα 100 mW e.i.r.p.

Στην ισχύ αυτή συνυπολογίζεται η ισχύς εξόδου του πομπού και το κέρδος της κεραίας. Αρμόδια για την εποπτεία του φάσματος είναι η E.E.T.T.

Και το ρούτερ μου στα 100 mW δεν εκπέμπει?

Μήπως το πάρω και τελικά δεν κάνει δουλειά?

Δημοσ.

α.ολα τα ρουτερ ειναι 100Mw και το δικο σου επισης.αλλοι λενε οτι το οριο ειναι 100mw indoor και 1000 Mw outdoor.anyway.να ξερες ποσοι παιζουν στα 1000Mw και στα 500 με ubiquiti και αλλα τοσα...η παρανομια στο full οπως και η 2,4 εχει πιταρει αφου ο καθενας κανει οτι θελει και υπαρχουν και απειρα ασυρματα.

Δημοσ.

Τελικά αμα το πάρω αυτό το Tp Link θα κάνει δουλειά ή θα είναι σαν να εχω το router μου 2 μέτρα πιο μπροστά??

Δημοσ.

μα δεν θα το βαλεις και εσυ στα 2 μετρα.θα το βαλεις εκει που τελειωνει το σημα σχεδον για να αναμεταδωσει.αν θες πιο δυνατο απο 100 Mw πας σε airlive Που εχει 300 και 500 mw

Δημοσ.

Ξέρουμε κανένα καλό airlive στα 300 στην ίδια τιμή περίπου?

Το tp link πρέπει να το συνδέσω με καλώδιο δικτύου με το router οπότε δεν ξέρω αν είμαι σε θέση να τραβάω καλώδια! Καλύτερα να πάρω ενα airlive και να το έχω στα 5 μέτρα απο το router..

Δημοσ.

το tp link ασυρματα παιρνει ασυρματα θα δινει

επισης βρηκα αυτο σε air live

http://www.europesat.gr/index.php?act=viewProd&productId=78

sto official site λεει

http://www.airlive.com/product/WL-5460AP_v2

Up to 26dBm power(South America) and R-SMA antenna connector

26 dbm = 400 Mw Και λεει οτι ειναι adjustable.

ισως χρειαστει να το βαλεις οτι εισαι σε αλλη χωρα για να σε αφησει.β.μην το βαλεις 400 δεν υπαρχει λογος.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έγγραφα μια ώρα και δεν το πήρε..... γαμώτο.

http://e-wireless.gr/product.php?id=204

Περιληπτικά.

Το κλειδί είναι να βρείς το κατάλληλο ενδιάμεσο σημείο

χωρις να χρειάζεσαι πολλά mW εκπομπής.

Την λήψη την ξεχάσαμε όλοι????? αντε και βάλαμε repeater

με περισσότερα mW.....από το MAC μεχρι το repeater?

Άρα ενα φτηνο και οικονομικό repeater με αποσπώμενη κεραία

καθώς και μια καλύτερη καραιούλα omni θα βελτιώσουν και

την εκποπμή του repeater αλλά και την λήψη του.

Δημοσ.

δεν ειναι οτι την ξεχασαμε αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να βαλει κατι εξωτερικα στο mac και να το κουβαλαει μαζι.ειτε να ειναι Usb η κατι αλλο αφου το mac εχει ενσωματωμενη καρτα.απλα αμα παρει 300mw μπορει να το βαλεις και λιγοτερο αμα δεν χρειαζεται.ειναι adjustable.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...