nikosggg3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Θελω να αγορασω αυτα γιατι τα παλια μου logitech χαλασαν. τα εχει κανεις?. ειναι καλα για τα λεφτα τους? και κατι τελευταιο, τα καλωδια για τα πισω ηχεια ποσο μακρια ειναι?, πανω απο 3 μετρα?.
veteranos123 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αυτά τα ηχεία είναι πολύ καλά. Αξίζουν τα λεφτά τους .Τα είχε ένας θείος μου.Δεν ξέρω πόσο μακριά είναι τα καλώδια αλλά μπορείς να πάρεις προεκτάσεις.
nikosggg3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 μηπως τα Z506 ειναι καλυτερα?. νομιζω οτι ειναι πιο καινουργια απο τα X-530
louben Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 φιλε τα χ-530 ειναι καταπληκτικα ΑΛΛΑ πολλα απο αυτα ειχαν το γνωστο POPPing sound problem (google it).Τα ειχα τα γυρισα και πηρα τα Χ-540 που δεν ειναι και τοσο καλα.Γενικως σε αυτα τα λεφτα για 5.1 μην περιμενεις πολλα.Αν δεν τ ΘΕΛΕΙς ΓΙΑ ταινιες τοσο πολυ αλλα για μουσικη με τα ιδια λεφτα προτιμησε ενα ζευγαρι 2.1.
nikosggg3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 εγω τα θελω πιο πολυ για ταινιες και παιχνιδια. δεν ακουω και πολυ μουσικη. αλλα δεν ξερω τι να παρω. X-530 η Z506?
jimstalk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Και εγω τα z506 χρησιμοποιω και ειναι πραγματικα αψογα αν εχεις μια καλη μητρικη η καρτα ηχου. Το μονο αρνητικο που εχουν ειναι το μηκος των καλωδιων το οποιο σε σχεση με αλλα 5.1 ειναι λιγο μικρο και σε εμποδιζει απ´το να κανεις ενα καλο home cinema. Για παιχνιδια ωστοσο τα συνιστω ανεπιφυλακτα Sent from my iPhone using Insomnia
nikosggg3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τελικα πηρα τα z506. να ρωτησω. πηραζει που εχω 3 δορυφορους κοντα στην οθονη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα