devilfish Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 καλησπέρα έχω το alcatel 908 και έχω το εξής πρόβλημα με το media player. Όσα ελληνικά τραγούδια έχω (ο τίτλος τους δηλαδη) με τα βγάζει με ερωτηματικά έχω δοκιμάσει το winamp και το player του κινητού υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για να λυθεί το πρόβλημα?? ευχαριστώ υ.γ δεν εχω κανει root
flik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Το playerpro δοκίμασε, αν και ποτέ δεν είχα το δικό σου πρόβλημα, νομίζω με αυτό δεν θα το έχεις.
devilfish Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) το κατέβασα και ενώ υποστηρίζει ελληνική γλώσσα συνεχίζει να έχει πρόβλημα με τα ελληνικά τραγούδια... μήπως πρέπει να αλλάξω τίποτα στον τίτλο π.χ να φταίει η γραφή?? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2012 από stormrain To post σου τροποποιηθηκε για να μην υπαρχει θεμα με τους Ορους Χρησης του forum.
orlox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ενα απο τα καλυτερα music players υποστηριζει ελληνικα και ειναι και free https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stohelit.folderplayer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLnN0b2hlbGl0LmZvbGRlcnBsYXllciJd
devilfish Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 έβαλα το mortplayer και είδα ότι σε μερικά τραγούδια φαίνονται τα ελληνικά και σε μερικά όχι :confused:
Thesscan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Φίλε άμα τα τραγούδια που έχεις δεν είναι official, you know να τα έχεις αγοράσει παίζει να φταίει η κωδικοποίησή τους.
devilfish Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 εκανα ενα μικρο search και βρηκα αυτο για την κωδικοποιηση αλλα η λυση που βρηκα ειναι για ubuntu που δεν εχω εγκατεστημενα (κατεβαζω τωρα ) υπαρχει καποιος τροπος ή προγραμμα και για windows? Υ.Γ η λυση ειναι με το script που φτιαξανε εδω: https://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=9734
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα