DexterHol Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αγόρασα χθες από OTEshop ένα iPhone 4S λευκό, και προς μεγάλη μου έκπληξη με το που το άνοιξα είδα πως είχε ένα μικρό χτύπημα πάνω αριστερά στο μπροστινό μέρος, στο πλαστικό που είναι ανάμεσα από το γυαλί της οθόνης και το πλαινό μεταλικό κομμάτι. Μετά είδα πως και το κουτί είχε τη μία γωνία του χτυπημένη. Πέρασα σήμερα το απόγευμα από τον ΟΤΕ και μου είπαν πως δεν το αλλάζουν και ότι αν θέλω μπορώ να το δώσω στους τεχνικούς την Δευτέρα να το στείλουν Αθήνα και αν κρίνουν εκεί ότι πρέπει να αλλαχτεί να μου το αλλάξουν, αλλά αυτό θα πάρει γύρω στις 10 μέρες. Έχει τύχει σε κανέναν σας κάτι αντίστοιχο? Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι που μπορώ να κάνω? Το θέμα είναι ότι και στον ΟΤΕ και σε ένα άλλο κατάστημα που πήγα εδώ στο Αγρίνιο ήταν δύσπιστοι ότι ήταν έτσι προτού ανοιχτεί, πίστευαν ότι μου έπεσε εμένα κάτι που δεν υπάρχει τρόπος να το αποδείξω.
Giorgos09 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αφου πειρες χτυπημενο κουτι την πατησες. Τωρα μπορεις να ελπιζεις μονο στο ελεος των τεχνικων.
DexterHol Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αφου πειρες χτυπημενο κουτι την πατησες. Τωρα μπορεις να ελπιζεις μονο στο ελεος των τεχνικων. Εκτος του ότι είναι "πήρες" το κουτί είναι πειραγμένο τόσο λίγο που δεν νομίζω να το πρόσεχε κανείς. Απλά η μία του γωνία αντί να είναι μυτερή είναι μαζεμένη ελάχιστα. δοκίμασες να επικοινωνήσεις με την Apple? Ναι, ένα παιδί σε ένα μαγαζί με προϊόντα Apple εδώ, μου έδωσε το τηλέφωνο από το Apple Call Center εδώ στην Ελλάδα και πήρα αλλά λειτουργούν Δευ - Παρ εως τις 17:00 οπότε θα πάρω Δευτέρα πάλι.
Giorgos09 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Αγόρασα χθες από OTEshop ένα iPhone 4S λευκό, και προς μεγάλη μου έκπληξη με το που το άνοιξα είδα πως είχε ένα μικρό χτύπημα πάνω αριστερά στο μπροστινό μέρος, στο πλαστικό που είναι ανάμεσα από το γυαλί της οθόνης και το πλαινό μεταλικό κομμάτι. Μετά είδα πως και το κουτί είχε τη μία γωνία του χτυπημένη. Πέρασα σήμερα το απόγευμα από τον ΟΤΕ και μου είπαν πως δεν το αλλάζουν και ότι αν θέλω μπορώ να το δώσω στους τεχνικούς την Δευτέρα να το στείλουν Αθήνα και αν κρίνουν εκεί ότι πρέπει να αλλαχτεί να μου το αλλάξουν, αλλά αυτό θα πάρει γύρω στις 10 μέρες. Έχει τύχει σε κανέναν σας κάτι αντίστοιχο? Έχει να μου προτείνει κάποιος κάτι που μπορώ να κάνω? Το θέμα είναι ότι και στον ΟΤΕ και σε ένα άλλο κατάστημα που πήγα εδώ στο Αγρίνιο ήταν δύσπιστοι ότι ήταν έτσι προτού ανοιχτεί, πίστευαν ότι μου έπεσε εμένα κάτι που δεν υπάρχει τρόπος να το αποδείξω. Εκτος του ότι είναι "πήρες" το κουτί είναι πειραγμένο τόσο λίγο που δεν νομίζω να το πρόσεχε κανείς. Απλά η μία του γωνία αντί να είναι μυτερή είναι μαζεμένη ελάχιστα. Εκτος του οτι ειναι "πλαϊνό" θελεις να μας πεις οτι ηρθε απο την Apple χτυπημενο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα