Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πριν από λίγες μέρες ο φίλος μου εγκατέστησε ένα toolbar στο laptop του για να κατεβάζει βιντεάκια, και ενώ το δούλεψε κανονικά κάποια στιγμή πάτησε καταλάθως κάποια επιλογή και του πέταξε ένα άσπρο παράθυρο που κόλησε το pc.

Σήμερα το μεσημέρι του πέταξε ένα παράθυρο για να κατεβάσει κάποια ενημέρωση java. Μετά την εγκατάσταση του πέταξε πάλι ένα άσπρο παράθυρο που δεν έκλεινε και κόλησε πάλι.

Πιο μέτα κόλησε 2 φορές το laptop και ..

τώρα πια δε φορτώνει ούτε τα windows (vista), ούτε safe mode, ούτε επιδιόρθωση κάνει που την έχει και ως συνιστώμενη..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθώσω το πρόβλημα?

Αν θέλει format μπορώ να διατηρήσω τα αρχεία του laptop του?

Δημοσ.

Συνηθως ετσι αρπαζονται οιιοι απο αθωα προγραμματα.

και εγώ αυτό φαντάζομαι..την είχα πάθει και εγώ έτσι πλιότερα..

μπορώ να κάνω κάτι?

τα αρχεία μήπως μπορώ να τα σώσω?

θα μπορούσα μήπως να χωρίσω με κάποιον τρόπο σε partitions να εγκαταστήσω linux και να δω από κει τα αρχεία των windows?

απλά μου έσκασε σαν ιδέα δεν ξέρω αν γίνεται..

*Δοκίμασα να τρέξω το recovery cd αλλά (όπως και στο safe mode/επιδίορθωση(συνιστωμενη)/φόρτωση των win) προχωράει ως την οθόνη που φαίνεται μονάχα ένα ορθογώνιο κουτάκι χαμηλά που φορτώνει και μετά μαύρη οθόνη..(ενώ σε άλλο pc το cd λειτούργησε κανονικά στο recovery)

Δημοσ.

Κάνε boot από κάποιο πρόγραμμα σε linux υπάρχουν πολλά βρες κάποιο να σε βολεύει και πάρε τα αρχεία σου. Αλλιώς βγάλε τον δίσκο και μ' έναν adaptor συνδεσέ τον εξωτερικα σε άλλο pc από usb θύρα πάλι θα μπορέσεις να σώσεις τ' αρχεία σου.

Η καλύτερη λύση μετά είναι το format καθώς ακόμα και μια επιδιώρθωση μπορεί ν' αφήσει κουσούρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...