oldermania Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 δεν πιστευω γιατι αυτα τα ακουστικα ηταν μονο preorder για το ps vita εγω τα εχω αλλα εχω αγορασει την κονσολα
spinemm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Xωρις να θελω να σε στεναχωρησω...πιστεψε το, γιατι και εγω να σου πω την αληθεια δεν πιστευα οτι θα παραλαβω....ομως τελικα παρελαβα!!! :) Ευχαριστω πολυ PUBLIC!!!!
oldermania Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Θα ήταν μάλλον πολυ λίγα stock και επειδη δεν μπορούνε να τα πουλήσουν; Κανονικά κάνουν 35 ε αυτα Sent from my iPhone using Insomnia
spinemm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Αυτο να σου πω μου εκανε και εμενα εντυπωση, το ΠΛΑΙΣΙΟ τα εδινε, νομιζω, 30 ή 31Ε για αυτο μολις το ειδα το ανεβασα και εδω ωστε να παραγγελναμε ολοι!!
astymagos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 τωρα με το pack αυτο μπορω να παρω το psvita πιο φθηνα;
spinemm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Κοιτα, πριν σου αφαιρουσαν 30~35Ε, γιατι τοσα ζητουσαν για το preorder pack , τωρα με 0,01 αγορα το πιο πιθανο ειναι να σου αφαιρεσουν 1 λεπτο, οποτε δε νομιζω να σου "ερθει" πιο φθηνα το vita.
spinemm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Ο κωδικος σου αφαιρει 5Ε για την αγορα ενος παιχνιδιου απο ενα πακετο παιχνιδιων στο Store tou PSN και μερικα ακομα δωρακια. Συγκεκριμενα ο κωδικος σου "προσφερει" €5*** έκπτωση σε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια του PS Vita στο PlayStation®Store: Little Deviants™, Super Stardust™ Delta, Hustle Kings™, Escape Plan™* Πρόσβαση σε αγορά αποκλειστικών αντικείμενων του PS Vita για το PlayStation®Home: T- Shirt, γυαλιά ηλίου, ακουστικά, αθλητικά παπούτσια και τσάντα PS Vita Αποκλειστική πρόσβαση πριν από όλους τους άλλους στην εφαρμογή Frobisher Says! για το PS Vita Ένα αποκλειστικό avatar PS Vita για το PlayStation®Network
Narayan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Παρέλαβα κι εγώ http://postimage.org/image/wzt1ucjxz/
spinemm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Α οοοχι, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ εγω δεν σε πιστευω ΕΠΕΙΔΗ το λινκ δεν δουλευει!!! EDIT: Παρακαλω!!!
astymagos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 καποιοι αξιολογούν με ενα αστερι μια προσφρορα.. που εδωσε τσαμπα..στο σπιτι σου με courier παρακαλω ακουστικά sony και ολο το πακετο.. τι να πω..
christs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 συγχαρητηρια στον τοπικ σταρτερ, αν και την ειδα την προσφορα με το που ανεβηκε, εν τουτοις δεν ασχοληθηκα γιατι πιστεψα οτι ειναι απατη. χαχαχα. φουλ αστερια απο μενα!
oldermania Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Τα ακουστικά πάντως ειναι μαπα αλλα για 1 cent και στο eBay να τα πουλησεις κέρδος βγαζεις Sent from my iPhone using Insomnia
xlapacas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 δηλαδη πηρατε ολοι εκτος απο μενα? ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ,ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα