Προς το περιεχόμενο

Public Sony PS Vita Pre-Order Pack 0,01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Xωρις να θελω να σε στεναχωρησω...πιστεψε το, γιατι και εγω να σου πω την αληθεια δεν πιστευα οτι θα παραλαβω....ομως τελικα παρελαβα!!! :) :)

Ευχαριστω πολυ PUBLIC!!!!

Δημοσ.

Θα ήταν μάλλον πολυ λίγα stock και επειδη δεν μπορούνε να τα πουλήσουν; Κανονικά κάνουν 35 ε αυτα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αυτο να σου πω μου εκανε και εμενα εντυπωση, το ΠΛΑΙΣΙΟ τα εδινε, νομιζω, 30 ή 31Ε για αυτο μολις το ειδα το ανεβασα και εδω ωστε να παραγγελναμε ολοι!!

Δημοσ.

Κοιτα, πριν σου αφαιρουσαν 30~35Ε, γιατι τοσα ζητουσαν για το preorder pack , τωρα με 0,01 αγορα το πιο πιθανο ειναι να σου αφαιρεσουν 1 λεπτο, οποτε δε νομιζω να σου "ερθει" πιο φθηνα το vita.

Δημοσ.

Ο κωδικος σου αφαιρει 5Ε για την αγορα ενος παιχνιδιου απο ενα πακετο παιχνιδιων στο Store tou PSN και μερικα ακομα δωρακια.

Συγκεκριμενα ο κωδικος σου "προσφερει"

€5*** έκπτωση σε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια του PS Vita στο PlayStation®Store: Little Deviants™, Super Stardust™ Delta, Hustle Kings™, Escape Plan™*

Πρόσβαση σε αγορά αποκλειστικών αντικείμενων του PS Vita για το PlayStation®Home: T- Shirt, γυαλιά ηλίου, ακουστικά, αθλητικά παπούτσια και τσάντα PS Vita

Αποκλειστική πρόσβαση πριν από όλους τους άλλους στην εφαρμογή Frobisher Says! για το PS Vita

Ένα αποκλειστικό avatar PS Vita για το PlayStation®Network

Δημοσ.

Α οοοχι, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ εγω δεν σε πιστευω ΕΠΕΙΔΗ το λινκ δεν δουλευει!!! :-D

EDIT: Παρακαλω!!! :-D

Δημοσ.

καποιοι αξιολογούν με ενα αστερι μια προσφρορα.. που εδωσε τσαμπα..στο σπιτι σου με courier παρακαλω ακουστικά sony και ολο το πακετο.. τι να πω..

Δημοσ.

συγχαρητηρια στον τοπικ σταρτερ, αν και την ειδα την προσφορα με το που ανεβηκε, εν τουτοις δεν ασχοληθηκα γιατι πιστεψα οτι ειναι απατη. :P χαχαχα. φουλ αστερια απο μενα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...