spinemm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Εαν καταλαβα καλα.....και εαν δεν βρουν καμμια "παραξενη" δικαιολογια παλι, τοτε πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη προσφορα για τους κατοχους PS VITA PS Vita Pre-Order Pack ΣΤΑ 0,01Ε :)
skoulas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 *Η αξία της αγοράς του πακέτου PS Vita PreOrder θα σας αφαιρεθεί κατά την τελική αγορά της κονσόλας στις 22 Φεβρουαρίου 2012 και μετά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του PS Vita PreOrder. **Ο κωδικός της προ-παραγγελίας πρέπει να δηλωθεί στο eu.playstation.com/preorder έως τις 31/12/2012. ***ή ίσης αξίας ανάλογα με την εκάστοτε ισοτιμία. Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι πρεπει να αγορασεις απο αυτους το ps vita και θα σου αφαιρεσουν το 0,01euro απο την τιμη...ειναι κατι σαν δωρο αφου κανεις προπαραγγελια το ps vita απο τo public...
spinemm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Εγω παντως το παρηγγειλα και το πολυ πολυ να μου πουν οτι ισχυει αυτο που γραφεις :) Θα δειξει!!!
Themos3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Μα ειναι απολυτα ξεκαθαρο αυτο που λεει.... εννοειται πως για να παρεις το gift pack πρεπει να αγορασεις την κονσολα απο το καταστημα ....
astymagos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 δεν λεει κατι τετοιο..λεει πως περνεις το πακετο με τα δωρα κλπ και μετα .. Η αξία της αγοράς του πακέτου PS Vita PreOrder θα σας αφαιρεθεί κατά την τελική αγορά της κονσόλας στις 22 Φεβρουαρίου 2012 και μετά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του PS Vita PreOrder.
astymagos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 μπραβο στον τοπικ σταρτερ! παρελαβα σημερα το πακετακι με courier παρακαλω αντικαταβολη 0.01Ε .. μονο και μονο τα ακουστικά sony που εχει μεσα..τι να λεμε.. παλι thx ts
xlapacas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 μπραβο στον τοπικ σταρτερ! παρελαβα σημερα το πακετακι με courier παρακαλω αντικαταβολη 0.01Ε .. μονο και μονο τα ακουστικά sony που εχει μεσα..τι να λεμε.. παλι thx ts εγω γιατι νομιζω οτι μας δουλευεις???
downhill Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 μπραβο στον τοπικ σταρτερ! παρελαβα σημερα το πακετακι με courier παρακαλω αντικαταβολη 0.01Ε .. μονο και μονο τα ακουστικά sony που εχει μεσα..τι να λεμε.. παλι thx ts και το psvita το είχες πάρει από πριν, από άλλο κατάστημα?
astymagos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 εγω γιατι νομιζω οτι μας δουλευεις??? Link δεν νομίζω.. και το psvita το είχες πάρει από πριν, από άλλο κατάστημα? οχι δεν εχω καν psvita.. για τα ακουστικα το πηρα το pack
oldermania Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ο τυπος λεει ψεμματα αυτο ειναι μονο αν παρεις το ps vita πριν και σου δινουν τα ακουστικα και αυτα μονο τα δινουν με αποδειξη αγορας εφοσον εχεις παρει την κονσολα
spinemm Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 astymagos Παρακαλω!!! Πλακα πλακα μολις παρελαβα ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ!!!!!! και μονο για το κουπονι της εκπτωσης + τα ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ αξιζε το 0,01!!!!! Εαν δειτε τωρα το λινκ γραφει εξαντλημενο!!! Ρε παιδια γιατι καποιος πρεπει να λεει ΨΕΜΑΤΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ επειδη παρηγγειλε, ουτως ή αλλως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο 1λεπτο, και απλα παρελαβε!!!! Ωραια....τωρα γιναμε 2 οι ψευτες!!!!!!
astymagos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 ο τυπος λεει ψεμματα αυτο ειναι μονο αν παρεις το ps vita πριν και σου δινουν τα ακουστικα και αυτα μονο τα δινουν με αποδειξη αγορας εφοσον εχεις παρει την κονσολα θα 'θελες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα