Προς το περιεχόμενο

Public Sony PS Vita Pre-Order Pack 0,01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

*Η αξία της αγοράς του πακέτου PS Vita PreOrder θα σας αφαιρεθεί κατά την τελική αγορά της κονσόλας στις 22 Φεβρουαρίου 2012 και μετά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του PS Vita PreOrder.

**Ο κωδικός της προ-παραγγελίας πρέπει να δηλωθεί στο eu.playstation.com/preorder έως τις 31/12/2012.

***ή ίσης αξίας ανάλογα με την εκάστοτε ισοτιμία.

Αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι πρεπει να αγορασεις απο αυτους το ps vita και θα σου αφαιρεσουν το 0,01euro απο την τιμη...ειναι κατι σαν δωρο αφου κανεις προπαραγγελια το ps vita απο τo public...

Δημοσ.

Εγω παντως το παρηγγειλα και το πολυ πολυ να μου πουν οτι ισχυει αυτο που γραφεις :) :)

Θα δειξει!!!

Δημοσ.

Μα ειναι απολυτα ξεκαθαρο αυτο που λεει.... εννοειται πως για να παρεις το gift pack πρεπει να αγορασεις την κονσολα απο το καταστημα ....

Δημοσ.

δεν λεει κατι τετοιο..λεει πως περνεις το πακετο με τα δωρα κλπ και μετα .. Η αξία της αγοράς του πακέτου PS Vita PreOrder θα σας αφαιρεθεί κατά την τελική αγορά της κονσόλας στις 22 Φεβρουαρίου 2012 και μετά. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς του PS Vita PreOrder.

Δημοσ.

μπραβο στον τοπικ σταρτερ! παρελαβα σημερα το πακετακι με courier παρακαλω αντικαταβολη 0.01Ε .. μονο και μονο τα ακουστικά sony που εχει μεσα..τι να λεμε.. παλι thx ts

Δημοσ.

μπραβο στον τοπικ σταρτερ! παρελαβα σημερα το πακετακι με courier παρακαλω αντικαταβολη 0.01Ε .. μονο και μονο τα ακουστικά sony που εχει μεσα..τι να λεμε.. παλι thx ts

εγω γιατι νομιζω οτι μας δουλευεις???

Δημοσ.

και το psvita το είχες πάρει από πριν, από άλλο κατάστημα?

Δημοσ.

εγω γιατι νομιζω οτι μας δουλευεις???

Link δεν νομίζω..

και το psvita το είχες πάρει από πριν, από άλλο κατάστημα?

οχι δεν εχω καν psvita.. για τα ακουστικα το πηρα το pack :)

Δημοσ.

ο τυπος λεει ψεμματα αυτο ειναι μονο αν παρεις το ps vita πριν και σου δινουν τα ακουστικα και αυτα μονο τα δινουν με αποδειξη αγορας εφοσον εχεις παρει την κονσολα

Δημοσ.

astymagos Παρακαλω!!! :-D

Πλακα πλακα μολις παρελαβα ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ!!!!!! :rolleyes: :-D και μονο για το κουπονι της εκπτωσης + τα ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ αξιζε το 0,01!!!!!

Εαν δειτε τωρα το λινκ γραφει εξαντλημενο!!!

Ρε παιδια :confused: γιατι καποιος πρεπει να λεει ΨΕΜΑΤΑ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ :fear: επειδη παρηγγειλε, ουτως ή αλλως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο 1λεπτο, και απλα παρελαβε!!!!

Ωραια....τωρα γιναμε 2 οι ψευτες!!!!!!

Δημοσ.

ο τυπος λεει ψεμματα αυτο ειναι μονο αν παρεις το ps vita πριν και σου δινουν τα ακουστικα και αυτα μονο τα δινουν με αποδειξη αγορας εφοσον εχεις παρει την κονσολα

θα 'θελες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...