Lost_Horizon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια. Εχω μια βιντεοκαμαρα παλια Hitachi, απο αυτες που μεσουρανουσαν στα 90s και που επερναν κατι μικρες κασσετες παρομοιες με τις κασσετες μουσικης των κασετοφωνων. Θελω λοιπον να μαθω πως μπορω μονος στο σπιτι να περασω το περιεχομενο αυτων των μικρων κασσετων απο την καμερα στον Η/Υ μου. Περιμενω τις απαντησεις και τις ερωτησεις σας για λεπτομερειες!
sistah Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Συνηθως γινεται με firewire αλλα για δες το μοντελο να ειμαστε σιγουροι.
Boltaz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδια. Εχω μια βιντεοκαμαρα παλια Hitachi, απο αυτες που μεσουρανουσαν στα 90s και που επερναν κατι μικρες κασσετες παρομοιες με τις κασσετες μουσικης των κασετοφωνων. Θελω λοιπον να μαθω πως μπορω μονος στο σπιτι να περασω το περιεχομενο αυτων των μικρων κασσετων απο την καμερα στον Η/Υ μου. Περιμενω τις απαντησεις και τις ερωτησεις σας για λεπτομερειες! Στο pc σου πρεπει να εχεις μια καρτα pci tv gia video in , προγραμα θα βρεις στο cd της καρτας ... Δες την videocamera σου , λογικα εχει 3 rca (ασπρο,κοκκινο για ηχο και κιτρινο για video) , αγοραζεις καλωδιο 3 rca σε 3 rca (αρσενικο-αρσενικο) ... H pci tv καρτα εχει ενα adaptor s video σε rca ... Συνδεσε το s video στην pci tv και με το καλωδιο (rca) συνδεσε τον adaptor με την videocamera ... Ανοιγεις το προγραμμα για capture , πατας play απο την videocamera και γραφεις ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα