Προς το περιεχόμενο

windows root>system32hall.dll.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εγω εχω ενα aspire one acer μαθητικο ειναι!!!στο οποιο ειχα κανει format και μου σβιστικε αυτο το αρχειο windows root>system32hall.dll. και δεν μπορω να μπω καθολου στα WINDOWS XP επισεις εχω notebook και δεν παιρνει cd οποτε δεν ξερω ποιος τροπος υπαρχει να ξανα περασω αυτο το αρχειο στον υπολογιστη μου..θα ηθελα καποιος που ξερει πως θα βρω μια λυση να μου πει τι θα κανω!!το ψαχνω παρα πολυ καιρο και δεν βρηκα ακρη!!ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπέρα, διόρθωσα το μήνυμα σου μιας και δεν χρειάζονται τόσο μεγάλα και έντονα γράμματα.

Για το πρόβλημα σου τώρα, αν νομίζεις ότι προσθέτοντας απλά το αρχείο θα διορθωθεί η ζημιά, βάλε σε ένα στικάκι linux (ubuntu πχ) ξεκίνα με αυτό και απλά αντέγραψε το αρχείο ξανά εκεί που ήταν (πχ με ένα άλλο στικάκι). Δεν ξέρω αν θα δουλέψει όμως με απλή αντιγραφή του συγκεκριμένου dll

Δημοσ.

Λογικά με αντικατάσταση θα δουλέψει.

Φτιάξε ένα ubuntu live usb, κατεβάζοντας το .iso και μετά το προγραμματάκι universal usb installer για να το περάσεις μέσα στο usb αντί να το κάψεις σε cd. Google it. Δωρεάν φυσικά.

Στο ίδιο το usb φλασάκι, δε χρειάζεται άλλο, φτιάξε έναν φάκελο και βάλε εκεί μέσα το dll που θα το βρεις απο εδώ:

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?hal

Μετά το παίρνεις και το αντικαθιστάς στον φάκελο system32.

Έχει και άλλη έκδοση για sp3, στο alternate version, αυτή που εμφανίζεται στη σελίδα δε ξέρω τι έκδοση είναι.

Δημοσ.

Απλά το λέω,όταν βγάζει μήνυμα στην αρχή hall.dll not found δεν είναι επειδή δεν υπάρχει το αρχείο,αλλά επειδή δεν είναι σωστά ρυθμισμένο το boot των windows,δηλαδή όπως έκανες boot για να κάνεις την εγκατάσταση θα ξανά κάνεις και ή θα επεξεργαστείς το boot.ini μέσα από το dos Που σού προσφέρει ή εκεί που διαλέγεις δίσκους για εγκατάσταση πατάς το R για να μπεις στην κονσόλα,μπαίνεις στα windows που είναι να φτιάξεις και δίνεις fixmbr/fixboot.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, τώρα το θυμήθηκα, συνήθως ήταν πρόβλημα στο mbr.

Αλλά έδινες και εντολή για expand για να μπει και το dll για σιγουριά θυμάμαι.

Edit: Με το navicorp wintoflash μπορείς να περάσεις windows σε usb.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...