Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμένα μου έχει τύχει το ίδιο που λες να μην δουλεύουν κ τα 2 dim κ όσο κουλό κ αν ακούγεται ξεκούμπωσα κ ξανακούμπωσα την cpu κ μετά όλα κομπλέ!

Δημοσ.

Παιδια γνωριζεται αν μπορω να παω σε αλλο καταστημα πλαισιου για ελεγχο εκτος απο το μαγαζι που τις αγορασα?Επειδη καταλαβα οτι δεν θα εβγαζα ακρη γρηγορα πηγα και πηρα καινουργιες μνημες και επιτελους ο υπολογιστης ειναι stable..

Τί μνήμες πήρες αυτή την φορά ?

Δημοσ.

Πηρα μια Kingston 4gb και εχω βαλει και την corsair που δουλευει..Εχω χασει με λιγα λογια το dual channel.Θα παω αυριο σε αλλο καταστημα πλαισιο με το αποτελεσμα απο memetest να δω τι θα γινει..

εμένα μου έχει τύχει το ίδιο που λες να μην δουλεύουν κ τα 2 dim κ όσο κουλό κ αν ακούγεται ξεκούμπωσα κ ξανακούμπωσα την cpu κ μετά όλα κομπλέ!

Εμενα μου δουλευει η μια μνημη,η αλλη εχει προβλημα..

Δημοσ.

Μετα και απο την διαγνωση των μνημων και απο αλλο καταστηαμ πλαισιο,βγαζοντας μου την για αλλη μια φορα μια χαρα,και μετα απο φασαριες για να βρω το δικιο μου τελικα τους καταφερα να μου κανουν αντικατασταση,οι καινουργιες μνημες τρεχουν σφαιρα χωρις κανενα προβλημα.

Τα συμπερασματα δικα σας παιδια,εγω παντως τρελος δεν βγηκα ;)

Δημοσ.

θα το δεχτουν πιστευω

Τελειωσε η ιστορια μου,αυτοι να δω πως δεχονται να λενε στον πελατη για μια χαρα μνημη ενω δεν δουλευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...