Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,εχθες εστησα επιτελους το καινουργιο μου pc,δυστυχως δεν πηγαν ολα οπως επρεπε..Αρχικα ενω το εστησα πηγα να κανω εγκατασταση των windows με αποτελεσμα απανοτα bluescreens.Λεω τι να φταιει τι να φταει βγαζω το δευτερο ram stick και ολα πηγαν ρολοι..Λεω μνημη θα ειναι δεν υπαρχει περιπτωση..(Δοκιμασα και αλλα slots) Κανω ενα memtest στην προβληματικη μνημη,full στα errors,η αλλη κομπλε..bsod's ειχα και μετα στα windows οταν δοκιμασα να ξαναβαλω το stick..

Σημερα παω στο πλαισιο να δουνε την μνημη,την ελεγχουν,κανενα error..Τι φταει ρε παιδια?εχω φαει το κοσμο,πως γινεται να μου δουλευει μονο η μια μνημη σωστα?Εκανα και bios update που μου ειπαν στο πλαισιο και συνεχιζουν τα προβληματα αν και τωρα αντι για bsod πολλα προγραμματα crashaρουν..

ι5 2500κ

4gb ram corsair 1600

asrock extreme3 gen3

καρτα γραφικων δεν πηρα ακομα..

Δημοσ.

την προβληματική την δοκίμασες μόνη της?

δες και εδώ για τις συμβατές ραμ Link

εφόσον άλλαξες και dimm και έκανες δοκιμές κτλ update τα bios και έχεις πάλι προβλήματα αλλαγή η ραμ....

δεν ξέρω πως μπορώ να σε βοηθήσω αλλιώς

Δημοσ.

Με παρομοιο προβλημα πηγα χθες στο πλαισιο και μου αλλαξαν τις μνημες αμεσως! Απλα τους πηγα και τυπωμενα τα αποτελεσματα του memtest και των bsod, αρχιζω να πιστευω πως φερνουν πολλες ελαττωματικες παρτιδες με corsair!!! :confused:

Δημοσ.

Ρε γαμωτο..Εδω μου την εβγαλε σωστη το memtest τους..τι να κανω?Να τυπωσω και εγω bsod και memtest και να την ξαναπαω?Μηπως κατι δεν κανανε σωστα στο memtest?

Δημοσ.

Στο memetest δεν εχεις να κανεις κατι εσυ σωστα η οχι. Μονο του τρεχει. Εγω στην θεση σου θα δοκιμαζα να τυπωσω τα errors και να τους τα παω μηπως και την αλλαξουν. Κανε αυτο και βλεπουμε..

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις memtest την προβληματικη μνημη σε αλλο pc για να αποκλεισεις οτι φταιει η μητρικη ... Αν βγαλει παλι errors , πηγαινε στο πλαισιο με το κουτι σου (βαλε μονο την προβληματικη ram) και ζητησε να κανουν memtest μπροστα σου ...

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις memtest την προβληματικη μνημη σε αλλο pc για να αποκλεισεις οτι φταιει η μητρικη ... Αν βγαλει παλι errors , πηγαινε στο πλαισιο με το κουτι σου (βαλε μονο την προβληματικη ram) και ζητησε να κανουν memtest μπροστα σου ...

Δεν εχω κανεναν γνωστο μου με ddr3 μητρικη,αλλιως θα το κανα..Το οτι βαζω στο ιδιο slot και τις 2 μνημες και η μια τρεχει αλλα η αλλη δημιουργει προβληματα δεν αθοονει την μητρικη?

Δημοσ.

εμπλεξες με το service του πλαισιου. με τις υγειες σου, φιλικα παντα, το memtest το τρεξανε μπροστα σου? το λεω γιατι τους ειχα παει σκληρο με προβλημα τον πηρε ενα παιδι απο το service εξαφανιστικε στα αδυτα του πλαισιο και μετα απο 15 λεπτα εμφανιστικε λεγοντας μου οτι του εκανε φουλ τεστ και δεν του εβγαλε κανενα προβλημα (ο σκληρος μια διαβαζε μια δεν διαβαζε με το που τον εγκατεστησα) πραγμα περιεργο αφου ειχε προβλημα με το molex της τροφοδοσιας και δεν επαιρνε ρευμα. η ζητας να κανουν memtest παρουσια σου η (+1 @ Boltaz btw) παρε το κουτι σου και πηγαινε εκει να στο τεσταρουν (παρουσια σου παντα) και αν βγαλει προβλημα η μνημη τριψτηνα στα μουτσουνια τους. αυτα βεβαια αν εισαι σιγουρος οτι εχει προβλημα η ram.

Δημοσ.

Θα με δεχτουν αν παω με το κουτι μου η θα μου πουν μαλακιες παλι?

Αυτην την στιγμη που σας γραφω τρεχω με αυτο το συστημα μονο με το 1 module και ειναι μια χαρα,(Και prime,intel burn test,) ετρεξα.Με το αλλο σκετο η μαζι δεν υπαρχει περιπτωση,παντου crashes bsod,errors κτλπ.Full unstable με λιγα λογια..

Ηθελα παρα πολυ καιρο να φτιαξω ενα καλο pc και μου το βγαζει ξυνο μια μνημη..

Δημοσ.

Θα με δεχτουν αν παω με το κουτι μου η θα μου πουν μαλακιες παλι?

Αυτην την στιγμη που σας γραφω τρεχω με αυτο το συστημα μονο με το 1 module και ειναι μια χαρα,(Και prime,intel burn test,) ετρεξα.Με το αλλο σκετο η μαζι δεν υπαρχει περιπτωση,παντου crashes bsod,errors κτλπ.Full unstable με λιγα λογια..

Ηθελα παρα πολυ καιρο να φτιαξω ενα καλο pc και μου το βγαζει ξυνο μια μνημη..

λοιπον επειδη αν πας ολο το pc θα σε χρεώσουν 45 ευρο αν κανουν κατι πανω...εστο και bios update. θα πας τις μνημες και θα τους πεις να τις τρεξουν στα 1600 και οχι στα 1333 οπως μπορει να κανανε.(έγινε το ιδιο σκηνικό με pc φιλου)και θα τους πεις να τις δοκιμασουν εκεινη την στιγμή.

Δημοσ.

Παιδια γνωριζεται αν μπορω να παω σε αλλο καταστημα πλαισιου για ελεγχο εκτος απο το μαγαζι που τις αγορασα?Επειδη καταλαβα οτι δεν θα εβγαζα ακρη γρηγορα πηγα και πηρα καινουργιες μνημες και επιτελους ο υπολογιστης ειναι stable..

Δημοσ.

Μου έχει τύχει το εξής. Κάηκε μητρική (δε θυμάμαι μάρκα και μοντέλο) με 4 ολόιδες kingston επάνω. Έγινε παραγγελία ολόιδιας μητρικής και από τις 4 kingston οι 2 πετούσαν μπλε οθόνες. Τις δοκίμασα σε άλλη μητρική και δούλευαν μια χαρά. Στην καινούργια μητρική ούτε για πλάκα. Μιλάμε για ίδια μητρική και να έχουν πρόβλημα οι μνήμες. Μήπως έπεσες σε παρόμοια περίπτωση. Μόνον αν πας με το κουτί θα σου τις αλλάξουν. Για αυτό σου έγραψα να ρωτήσεις αν έχεις δίκιο εσύ θα σε χρεώσουν για τεχνικό έλεγχο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...