benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ωπα δε μου είπες ότι έχει πιάσει και την Mobo ρε συ Αν ναι καλό είναι να εφοδιαστείς με κροκοδιλάκια για να γειώσεις το σημείο τριγύρω από την βίδα όπου θα τριφτεί το μέταλλο με το μέταλλο, μην σου μείνει η Mobo στο χέρι edit: εννοείται και να καλύψεις τριγύρω μην πάει τίποτα Καλύτερα εξολκέα δοκίμασε και όχι τροχό Τι ειναι αυτο,τρωγεται? Δεν ξερω τις μισες και παραπανω ορολογιες εργαλειων που αναφερεις.Μπορεις να ποσταρεις μια φωτο ενος εξολκεα? Ουτε τα κροκοδειλακια ξερω τι ειναι.Επισης τιθεται θεμα γειωσης και να κινδυνευσει η μητρικη απο την στιγμη που θα εχω βγαλει το καλωδιο του ρευματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 άντρεεεεεεεεεεεεεεεες http://www.optitec.gr/gr/gr_product.php?p_id=151&imgid=1 σετάκι http://www.stereotiki.gr/store/index.php?target=products&product_id=2422 Ουτε τα κροκοδειλακια ξερω τι ειναι.Επισης τιθεται θεμα γειωσης και να κινδυνευσει η μητρικη απο την στιγμη που θα εχω βγαλει το καλωδιο του ρευματος? Απο στατικό ναι αμεσα αφού θα υπάρξει τριβή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν μπορω να καταλαβω τι θα κανει αυτο το εργαλειο οταν η κεφαλη της βιδας ειναι τελειως φαγωμενη και δεν πιανει τιποτε.Αυτοι οι εξολκεις ,οπως λεγονται,δεν θα κανουν μια.Δεν υπαρχει ουτε υποψια εγκοπης,δεν θα βρουν αυτα τα εργαλεια πουθενα. Οπως το βλεπω εγω 2 λυσεις εχω.Η βρισκω ενα κοφτερο πριονι και κοβω την βιδα απο πισω κοντα στην κεφαλη της ωστε με ενα σπρωξιμο μετα να βγει η κανω οτι ο νεαρος στο βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Με σπρώξιμο όπως σου ξαναείπα ΔΕΝ θα βγει. Η βίδα δεν είναι πρόκα Απλά αντί να την λιμάρεις απο το κεφάλι της ναι μπορείς να την λιμάρεις απο κάτω και o εξολκέας κάνει δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δεν καταλαβαινω πως κανει δουλεια λιμαροντας,ο εξολκεας μοιαζει με τρυπανι,οχι με λιμα. Ασε να μην σε κουραζω τετοια ωρα ειναι πολυ αργα.Αυριο καποια στιγμη αν δεν σε ενοχλω,μετα τις 12 το μεσημερι,θα σου στειλω p.m. για να μην μονοπωλω και το νημα. Χιλια ευχαριστω για τον χρονο σου και τις συμβουλες σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ρε συ ο εξολκέας κάνει ανάποδο σπείρωμα μέσα στο σώμα της βίδας. Από εκεί που βιδώνει ο εξολκέας ξεβιδώνει η βίδα Οκ θα τα πούμε αύριο αλλά ειλικρινά αν δεν το έχεις το θέμα φέρε μου το κουτί ή πήγαινέ το κάπου να στο κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Το μέλος karmen1983 δεν μπορεί να λάβει οποιοδήποτε νέο μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αν έχει μεγάλο κεφάλι τότε πριόνι ώστε να μπεί ίσιο κατσιβίδι και να ξεβιδώσεις. Αν πάλι δεν έχει μείνει καθόλου κεφάλι ψιλό τρυπάνι. Μικρότερη βίδα με ζόρι γιατί βόλτες δεν θα έχει μπας και καταφέρεις σφινώσεις την μέσα βίδα και ξεβιδώνοντας να ξεβιδώσεις και την μέσα βίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αν έχει μεγάλο κεφάλι τότε πριόνι ώστε να μπεί ίσιο κατσιβίδι και να ξεβιδώσεις. Αν πάλι δεν έχει μείνει καθόλου κεφάλι ψιλό τρυπάνι. Μικρότερη βίδα με ζόρι γιατί βόλτες δεν θα έχει μπας και καταφέρεις σφινώσεις την μέσα βίδα και ξεβιδώνοντας να ξεβιδώσεις και την μέσα βίδα Εχει μεινει κεφαλι αλλα δεν υπαρχουν καθολου εγκοπες.Η βιδα ειναι μικρη προς μεσαια.Σε μηκος ειναι περιπου Χ4 οσο μια βιδα μητρικης.Θα αγορασω ηλεκτρικο κατσαβιδι και ενα σετ εξολκεων και αν δεν τα καταφερω,τοτε θα χρησιμοποιησω το dremel για να χαραξω πανω της μια εγκοπη βαθια αρκετα για να την βγαλω μετα με κατσαβιδι. Θα σας πω τι εκανα.Απο αυριο,μεθαυριο θα προσπαθησω γιατι εχω λιγο χρονο.Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Την μητρική πρόσεχε όπως σου ξαναείπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Την εβγαλα την π****να! Δεν εκανα τιποτε απο αυτα που λεγαμε γιατι δεν προλαβα. Οπως γυρνουσα απο το φροντιστηριο σημερα βραδυ,βυθισμενος σε μαυρες σκεψεις,περναω απο ενα τοπικο καταστημα PC που ειναι θρυλος στην περιοχη και το εχει ενας φιλος μου που του εχουμε δωσει το παρατσουκλι Indiana Jones.(Λογω της παλαιοτητας του στον χωρο και επειδη φερεται στα PC λιγο σκληρα οταν τα φτιαχνει.) Αφου του ειπα το προβλημα,μου λεει πριν κανεις οτι σου ειπαν τα παιδια,θα ακολουθησεις την πατροπαραδοτη,παλια μεθοδο.Βαλε ενα κατσαβιδι απο πισω και σπρωχνε την βιδα και ταυτοχρονα θα ξεβιδωνεις οσο μπορεις πιο δυνατα απο μπροστα.Μου εδωσε μαλιστα θαρρος λεγοντας μου οτι στα 20 χρονια που ειναι τεχνικος(απο την εποχη της Amiga) το μαξιμουμ που τον ταλαιπωρησε παρομοια περιπτωση ,ακολουθωντας την μεθοδο που μου προτεινε ,ηταν 20 λεπτα. Ετσι ,πηγα σπιτι,εκανα οτι μου ειπε και σε 15 λεπτα περιπου βγηκε. Ευχαριστω τους συνφορουμιτες και την φιλη Καμεν για τις συμβουλες σας και την υποστηριξη γενικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 όλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Ετσι έτσι edit: Απλά δεν κατάλαβα την μέθοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Με ενα κατσαβιδι ασκω πιεση στην βιδα απο το πισω μερος του κουτιου.Την πιεζω προς τα μπρος.Απο μπροστα ταυτοχρονα ξεβιδωνω δυνατα.Χρησιμοποιω ταυτοχρονα και τα δυο μου χερια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αυτό το κατάλαβα. Το πως ξεβιδώνεις δε κατάλαβα αφού δεν είχε καν πάσο απο ότι είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ασκωντας πιεση απο πισω και πιεζοντας αριστεροστροφα απο μπροστα εβγαινε σιγα σιγα προς τα εξω και καποια στιγμη πεταχτηκε με δυναμη(απο την πισω πιεση.)Περισσοτερο ουτε εγω μπορω να το εξηγησω Καρμεν.Απλα σου λεω τι εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα