SwAToNeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Εφόσον έχεις αεροσυμπιεστή προτίνο να το κάνεις μόνος σου. Πάρε ένα πιστόλι μπογιές κλπ και βάφτο. Δε βγαίνει τόσο τραγική διαφορά αν ξέρεις να βάφεις και έχεις πιστόλι. Απλά θέλει δουλειά και πχ σε ζόρι απο βίδες σπάει το χρώμα. εγώ που το έβαψα με spray μου έσπασε πχ στις βίδες του τροφοδοτικού που τις ζόρισα και στην θέση των δίσκων. Κατα τα άλλα θεωρώ έχει κάτσει πολύ καλά εκτός απο λάθη δικά μου στην βαφή λόγο απειρίας και χώρου εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacefart Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 το οτι εχει τα υλικα δεν σημαινει οτι ηξερε οτι συνδυαζονται με αυτον τον τροπο.. και εγω εχω τα υλικα να φτιαξω προφιτερολ αλλα δεν ξερω πως να τα συνδυασω.. λογικα το αποτελεσμα με την ηλεκτροστατικη βαφη θα ειναι πιο "σωστο" να το πω..? γινεται να περασει τετοια μπογια με πινελο η θες καποιο ειδος σπρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Η ηλεκτροστατική πέρα απο το βάψιμο θέλει και ένα φούρνισμα. Δε νομίζω να έχουμε όλοι φούρνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 το οτι εχει τα υλικα δεν σημαινει οτι ηξερε οτι συνδυαζονται με αυτον τον τροπο.. και εγω εχω τα υλικα να φτιαξω προφιτερολ αλλα δεν ξερω πως να τα συνδυασω.. λογικα το αποτελεσμα με την ηλεκτροστατικη βαφη θα ειναι πιο "σωστο" να το πω..? γινεται να περασει τετοια μπογια με πινελο η θες καποιο ειδος σπρει? Είναι τελείως διαφορετική η δουλειά που κάνεις όταν έχεις τα εργαλεία και όταν δεν έχεις τα εργαλεία. Με την ηλεκτροστατική είναι μόνιμο και δε φεύγει το χρώμα σχεδόν ποτέ, απλώνεται πολύ καλύτερα το χρώμα και καλύπτει περισσότερους πόρους η μπογιά. Αν θες οικονομικά και έχεις τα εργαλεία το κάνεις. Εγώ είχα βρεί πιστόλι για να βάψω αλλά όχι αεροσυμπιεστή. Και στην τελική να δώσω 100+ ευρώ για μια φορά βαφή, το έστελνα για ηλεκτροστατική και ησύχαζα. Δεν είναι και δεν βλέπετε σαν να το έβαψα με νερομπογιές και πινέλο. Αν έβλεπα και είχα χώρο θα μπορούσα να το κάνω πολύ καλύτερο. Στο μπαλκόνι να βάψεις χωρίς φως και χωρίς να το κρεμάσεις εε δε γίνεται. Ηλεκτροστατική δε μπορείς να κάνεις σπίτι σου. Θες φούρνο, ειδικό πιστόλι και πούδρα κλπ εργαλεία που δε τα ξέρω. Υποθέτω οτι δε λέει Zeus_GR για ηλεκ. βαφή σπίτι του αλλά για απλή βαφή με πιστόλι και όχι με spray. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Παιδια σορρυ που η ερωτηση ειναι off topic,αλλα για να μην ξεκινησω νημα για ενα απλο προβλημα ειπα να γραψω εδω. Σε ενα κουτι καινουργιο που εχω αγορασει,σε μια τρυπα εσωτερικα απο αυτες τις 9 τρυπες πανω στις οποιες βιδωνουμε την μητρικη,εχει μπει μια μεγαλη βιδα,ιση σε διαμετρο με την σωστη του κουτιου αλλα 3 φορες μακρυτερη.Για να μην λεω πολλα,οι στροφες στο κεφαλι της που βαζουμε το κατσαβιδι.για την βιδωσουμε,εχουν φαγωθει τελειως και ειναι αδυνατον να τη βγαλω με κατσαβιδι. Σκεφτηκα να χρησιμοποιησω ενα μικρο πριονι,αν υπαρχει,για να την κοψω και να μεινει ενα μικρο κομματι που να βγει ευκολα. 'Οι ερωτησεις μου ειναι : Γινεται? Εχει κανεις καμμια αλλη προταση? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δείξε μία φώτο ρε συ. Μιλάμε για αποστάτη ή για βίδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δείξε μία φώτο ρε συ. Μιλάμε για αποστάτη ή για βίδα? Ειναι βιδα ,εχει διαπερασει την τρυπα που μπαινει η κανονικη βιδα του κουτιου κσι εχει κολλησει.Δεν βιδωνει πια ουτε προς τα μπρος ουτε ξεβιδωνει προς τα εξω.(Φωτο μου ειναι δυσκολο,τωρα ειναι αργα και ειμαι κουρασμενος, ισως βαλω μια φωτο αυριο για να βοηθησω,αλλα νομιζω μπορει να φανταστει ευκολα κανεις τι λεω.) Ο μονος τροπος που μπορω να σκεφτω ειναι να την πριονισω κοντα στην βαση ωστε να την σπρωξω απο πισω και να βγει.Γινεται αυτο που σκεφτομαι?Ειναι ευκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Πιασε την με πενσα και τραβα την εξω ενω ταυτοχρονα την στριβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αν έχεις ένα dremel της κάνεις μία εγκοπή οριζόντια στο κεφάλι και χρησιμοποιείς κατσαβίδι ίσιο και την γυρνάς Να σπρώξεις βίδα δεν παίζει, καθώς πιάνει στα πάσα της Αν βέβαια κατάλαβα καλά τι παίζει Διαφορετικά εξολκέας θα βοηθούσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καρμεν οπως αυτη η φωτο αλλα αντι για laptop,φαντασου οτι ειναι το πισω μερος ενος pc και η βιδα μεσα στους κυκλους εχει μεγαλο μηκος που εκτεινεται προς τα πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Καρμεν οπως αυτη η φωτο αλλα αντι για laptop,φαντασου οτι ειναι το πισω μερος ενος pc. Αν έχω καταλάβει καλά έχει περάσει διαμπερής η βίδα και απλά δεν μπορείς να ξεβιδώσεις έτσι; Αν ναι ισχύουν αυτά που είπα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις και μένουμε κοντά με χαρά να βοηθήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Αν έχω καταλάβει καλά έχει περάσει διαμπερής η βίδα και απλά δεν μπορείς να ξεβιδώσεις έτσι; Αν ναι ισχύουν αυτά που είπα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις και μένουμε κοντά με χαρά να βοηθήσω Καλα καταλαβες.Σε ευχαριστω για την ευγενικη προθυμια σου αλλα εγω μενω Ανω Πατησια. Ειδα αυτο το βιντεακι με τον μικρο φλωρο και καταλαβα πως γινεται. http://www.youtube.com/watch?v=zesGk1OdwJ0 Ειναι ακριβο το dremel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 δεν είναι ανάγκη να πάρεις dremel Μπορείς είτε με μία σέγα χειρός σιγα σιγά και με υπομονή να το κάνεις ή αν έχεις δραπανο να πάρεις τον τροχό του dremel μόνο και να τον προσαρμόσεις στο δράπανο όπως έκανα εγώ στο true violet project Αλλη εκδοχή αν μιλάμε για αποστάτη κανονικό ξεβίδωσε τον αποστάτη να πάρει μαζί και την βίδα. Στη συνέχεια απλά βάζεις άλλο αποστάτη. Βέβαια δεν νομίζω να είσαι σε αυτή την περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Η βιδα που θελω να χαραξω με το dremel για να της κανω εγκοπη ειναι πανω στην μητρικη.Η κεφαλη της εχει κανει ενα βαθουλωμα μικρο και δεν εχει καθολου πιασιμο για να μπει κατσαβιδι να την βγαλω.Πρεπει να κανω οτι ακριβως κανει ο μικρος στο βιντεο,πραγμα που ειπες και εσυ.Της κανω μια εγκοπη και την ξεβιδωνω.Το μονο που μενει ειναι να βρω ενα εργαλειακι σαν αυτο στο βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ωπα δε μου είπες ότι έχει πιάσει και την Mobo ρε συ Αν ναι καλό είναι να εφοδιαστείς με κροκοδιλάκια για να γειώσεις το σημείο τριγύρω από την βίδα όπου θα τριφτεί το μέταλλο με το μέταλλο, μην σου μείνει η Mobo στο χέρι edit: εννοείται και να καλύψεις τριγύρω μην πάει τίποτα Καλύτερα εξολκέα δοκίμασε και όχι τροχό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα