Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

εκανα μαλακιουλα και τα εκανα σεταπ σε αλλο σκλιρο.... εκανα φορματ αυτον που τα ειχε ομως... αλλα εχει κολισει στο οταν ανοιγω το PC να εχω 2 επιλογες για Win 7... πως το βγαζω??

Με το msconfig (δες την απαντηση με τις 35 ψηφους)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια εχω και εγω ενα παρομοιο προβλημα...λοιπον οταν εχω το laptop για ωρα ανοιχτο και το κλεισω οταν το ξανανοιξω κατευθειαν τα συστηματα του δειχνουν να λειτουργουν ολα κανονικα αλλα η οθονη δν ανοιγει παραμενει μαυρη!!Για να ανοιξει παλι πρεπει να περιμενω τουλαχιστον 10-15 λεπτα!!δν μπορω να καταλαβω τι φταιει!!να πω οτι ειχα win vista και του περασα σπασμενα τα win 7 ultimate και τα εχω τουλαχιστον 2 χρονια!!Το προβλημα μου παρουσιατικε το πολυ 1 μηνα τωρα!!

Δημοσ.

Αυτο δεν ειναι προβλημα λειτουργικου αλλα hardware και συγκεκριμενα καρτας γραφικων.

Εισαι σιγουρος οτι προκειται για καρτα γραφικων γιατι λεω να παω για format!!Αν προκειται για καρτα γραφικων το format δν θα κανει τιποτα!!Εχεις ιδεα που οφειλεται το προβλημα?? :huh:

Δημοσ.

Nαι δε θα σε βοηθησει το format σ αυτη την περιπτωση, αν μερικες φορες δε δινει καθολου εικονα κι εχεις μαυρη οθονη.Εχει να κανει με το chipset της καρτας γραφικων και τις κολλησεις του.Ποιο λαπτοπ εχεις να δω αν ειναι onboard η ξεχωριστη?

Δημοσ.

Nαι δε θα σε βοηθησει το format σ αυτη την περιπτωση, αν μερικες φορες δε δινει καθολου εικονα κι εχεις μαυρη οθονη.Εχει να κανει με το chipset της καρτας γραφικων και τις κολλησεις του.Ποιο λαπτοπ εχεις να δω αν ειναι onboard η ξεχωριστη?

Λοιπον εχω το acer aspire 5920G!!H καρτα γραφικων ειναι ati radeon hd 3650 hypermemory(512mb)!!

Δημοσ.

Ξεχωριστη ειναι, τα 5920G εβγαιναν με τις NVidia GeForce 8400/8600 GT που ταν ελαττωματικες.Την HD3650 ειχε εξαρχης εσενα η την εχεις αλλαξει? Η καρτα σου ειναι απ τις καλες και οχι απ αυτες που συνηθως παρουσιαζουν προβλημα.Μηπως παιζεις πολλα παιχνιδια και την ζορισες?

Δημοσ.

Ξεχωριστη ειναι, τα 5920G εβγαιναν με την NVidia GeForce 8600 GT που ταν ελαττωματικη.Η καρτα σου ειναι απ τις καλες και οχι απ αυτες που συνηθως παρουσιαζουν προβλημα.Μηπως παιζεις πολλα παιχνιδια και την ζορισες?

η αληθεια ειναι οτι οταν το ειχα παρει στις αρχες για 1-2 χρονια το χα λιωσει στα παιχνιδια και γενικοτερα το ειχα αρκετες ωρες ανοιχτο!!Η βλακεια μου ισως ηταν πως του περασα τα win 7 πανω απο τα vista που ειχε γιατι στα vista to pc πηγαινε σφαιρα!!Τωρα που θυμαμαι μετα την αναβαθμηση μου εβγαζε καποια μηνυματα για την καρτα γραφηκων οτι δν υποστηριζεται το control center της καρτας σε win 7 αλλα μετα κατεβασα αλλη εκδοση και δν μου το ξαναεβγαλε το μνμ??λες να τα επαιξε η καρτα μου??Παρατηρω ομως και κατι αλλο,οτι εχει πεσει και η αποδοση του επεξεργαστη μ!!οταν ανοιγω πχ chrome και μια ακομα εφαρμογη κολλαει αρκετα το laptop,ενω παλια δν ειχε προβλημα!!Αυτο δν το ειχε οταν πρωτοπερασα τα 7...στη συνεχεια μου προεκυψε!!

Δημοσ.

Μπορείς να του κάνεις ένα φορμάτ σε Vista που υπάρχουν οι official drivers απο την εταιρία, άμα έχει και εκεί θέμα τότε πας για τσεκάρισμα οθόνης και μετά κάρτας γραφικών.

Πριν απο αυτό όμως, τι εννοείς δεν έχεις εικόνα; Κατά το boot δεν δίχνει τίποτα; Τελείως μαύρη οθόνη; Acer που έλεγε πρώτα πρώτα δεν το δείχνει και αυτό;

Σίγουρα κάνεις τερματισμό και όχι αναμονή ή τίποτα τέτοιο;

Σε εξωτερική οθόνη δοκίμασες να δεις αμα παίζει την στιγμή που δεν δείχνει κάτι στην κανονική; (θα πρέπει να πατήσεις Fn + F5 νομίζω).

Απο θερμοκρασίες δεν πιστεύω να κάνει τέτοια αλλά άμα ξέρεις απο καθάρισμα κακό δεν θα έκανε ένα :P Πόσο ανεβάζει; HWmonitor και πες μας επί της ευκαιρίας.

Edit: Κατέβασε το CPU-Z και πες μας τι έκδοση Bios έχεις.

Δημοσ.

Kαλα εκανες και του περασες τα Windows 7 κι εβγαλες τα sVista.Τι εννοεις πανω απο τα Vista? Δεν εκανες καθαρη εγκατασταση μετα απο format στο partition των Vista? Σχετικα με το οτι εχει γινει πιο αργο το laptop, κολλαει ο επεξεργαστης κλπ θα βοηθησει το format να απαλλαγεις απο οτι αχρηστες εφαρμογες εχει μαζεψει τοσο καιρο απο την περιηγηση στο νετ και το καθυστερουν.Με τη μαυρη οθονη ομως δε θα βοηθησει, ειναι καθαρα θεμα καρτας γραφικων.

Δημοσ.

Μπορείς να του κάνεις ένα φορμάτ σε Vista που υπάρχουν οι official drivers απο την εταιρία, άμα έχει και εκεί θέμα τότε πας για τσεκάρισμα οθόνης και μετά κάρτας γραφικών.

Πριν απο αυτό όμως, τι εννοείς δεν έχεις εικόνα; Κατά το boot δεν δίχνει τίποτα; Τελείως μαύρη οθόνη; Acer που έλεγε πρώτα πρώτα δεν το δείχνει και αυτό;

Σίγουρα κάνεις τερματισμό και όχι αναμονή ή τίποτα τέτοιο;

Σε εξωτερική οθόνη δοκίμασες να δεις αμα παίζει την στιγμή που δεν δείχνει κάτι στην κανονική; (θα πρέπει να πατήσεις Fn + F5 νομίζω).

Απο θερμοκρασίες δεν πιστεύω να κάνει τέτοια αλλά άμα ξέρεις απο καθάρισμα κακό δεν θα έκανε ένα :P Πόσο ανεβάζει; HWmonitor και πες μας επί της ευκαιρίας.

Edit: Κατέβασε το CPU-Z και πες μας τι έκδοση Bios έχεις.

τσεκαρισμα οθονης γιατι??Το laptop ανοιγει κανονικα,απλως περνει 5 λεπτα για να ανοιξει!!Καθαρισμα δν του χω κανει ποτε..η αληθεια ειναι πωσ ζεσταινετε γρηγορα..λες και του χω ανοιξει πολλες εφαρμογες μαζι!!!Το cpu βρισκεται σχεδον σταθερα στο 55-65%!!

Kαλα εκανες και του περασες τα Windows 7 κι εβγαλες τα sVista.Τι εννοεις πανω απο τα Vista? Δεν εκανες καθαρη εγκατασταση μετα απο format στο partition των Vista? Σχετικα με το οτι εχει γινει πιο αργο το laptop, κολλαει ο επεξεργαστης κλπ θα βοηθησει το format να απαλλαγεις απο οτι αχρηστες εφαρμογες εχει μαζεψει τοσο καιρο απο την περιηγηση στο νετ και το καθυστερουν.Με τη μαυρη οθονη ομως δε θα βοηθησει, ειναι καθαρα θεμα καρτας γραφικων.

εκανα καθαρο φορματ δν κρaτησα τπτ απο αρχεια που ειχα στα vista,αν και οταν εκανα αναβαθμιση μου τα ειχε στο windows old!!κοιτα τωρα οσον αφορα τη μαυρη οθονη σημερα το τσεκαρα για ωρα και δν μου εκανε το προβλημα...ανοιγε κανονικα!!οταν πρωτοξεκινησε το θεμα νομιζα οτι ειχε κολλησει κανενα ιο...ετσι αγορασα το antivirus kaspersky και η αληθεια ειναι οτι μου βρηκε ενα δουρειο ιππο και ενα ιο στα συστηματα στου pc μ(νομιζω)!!εκανε απολυμανση και μετα δν μου το ξανακανε!!μια μερα ομως περασα ενα προγραμμα απο φλασακι ενος παιδιου στο pc και το antivirus μου βρηκε ιο σε αυτο και το pc μου εκανε επανεκινηση αλλα οταν ξανανοιξε και μου εβγαλε μαυρη οθονη!!τι να πω ειναι πολυ περιεργο!!λες να θελει αλλαγη η καρτα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...